Ihanaa, että olet ottanut aikaa omalle hyvinvoinnillesi!

Ekohoitola Marlena

On tärkeää antaa iholle tarvittava hoito ja huolenpito, jotta se voi hyvin ja säteilee terveyttä ja kauneutta.

Olet varmasti oppinut uutta, kerrannut vanhaa ja saanut ajatuksia herättäviä kokemuksia. Ihonhoitaminen ja siitä oppiminen on jatkuva prosessi ja onkin tärkeää, että perushoitomme on toimivaa, jolloin voimme helposti navigoida yhä muuttuvassa maailmassa. Kun muistat nämä helpot perusperiaatteet, voit huoletta poiketa kokeilemaan uusia tuulia ja kuitenkin ylläpitää turvallisia rutiineja. Jos haluat helppoutta, sinun ei tarvitse tehdä muuta. Ihoa ei tule ylihoitaa ja onkin hyvä antaa sille ajanjaksoja, jolloin rutiinit ovat yksinkertaisia.

Terveellä iholla on suuri merkitys kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Haluamme kannustaa sinua kokeilemaan ja löytämään rituaaleja, jotka tekevät niin paljon enemmän, kun tehtävänsä. Itsemme rakastaminen ja hoivan osoittaminen on loistava tapa laskea stressiä sekä kohottaa arvostusta itseään kohtaan. Lähde omalle ihonhoitomatkallesi, iloitse tekemistäsi löydöistä ja nauti kaikesta hyvästä, olet sen ansainnut.

Suosittelemme tekemään nämä kolme helppoa ihonhoitorutiinia aina joka ilta. Kuivalle ja ikääntyvälle iholle riittää aamulla kevyt huuhtelu pesun sijaan. Muuten rutiini toistuu myös aamulla, sillä raikas ja kosteutettu iho luo täydellisen pohjan päivälle.

Voit aina kääntyä puoleemme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai tulla hoitolalle shoppailutuntien aikana. Parhaiten voimme arvioida ihosi tilannetta, kun varaat ajan kasvohoitoon hoitolallemme.

 

Olemme ihosi tukena elämän muuttuvissa käänteissä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Marleena Väistölä, Satu Kämäräinen & Koko Ekohoitola Marlenan muu tiimi.

Yhteystiedot:

Instagram: @ekohoitolamarlena

Facebook: Ekohoitola Marlena

Email: asiakaspalvelu@marlena.fi

Tilaa Ekohoitola Marlenan uutiskirje verkkosivujen alaosasta. Saat sähköpostiisi tietoa ihonhoidosta ja ekohoitolan tarjouksista.

Valmennuksen upeat kuvat on ottanut Henriikka Hiltunen Lumoamosta

Kiitos Henriikalle mukana olosta ja inspiroivasta kuvauspäivästä!

Lumoamon verkkosivut

IG: @lumoamo

Ihonhoidon verkkokurssi

Rutiini 1. Puhdistus


Rutiini 2. Kosteutus


Rutiini 3. Voitelu