Aloita arkesi ihanalla hoidolla! Lahjakortit myös suoraan sähköpostiisi. Tutustu TÄSTÄ!

Marlena tiimi

Ekohoitola Marlena

Ekohoitola Marlena tarjoaa monipuolisesti kauneudenhoitopalveluita toteuttaen ne pääosin luonnonkosmetiikalla. Hoitolamme yrittäjänä toimii ihonhoidon ammattilainen Marleena, joka on sekä kosmetologi että koulutettu ekokosmetologi.

Marlenan tiimiin kuuluvat myös ekokosmetologit Anne ja Outi sekä uusimpana hoitajana 2020 valmistunut Minja.

Kun astut hoitolaamme sisään, kiire jää ulkopuolelle. Hoitolan miljöö on rauhoittava ja täällä pääset rentoutumaan pehmeän lämpimään hoitopetiin. Olemme täällä vain sinua varten. Hoitomme hellivät aistejasi juuri sinulle valituilla tuotteilla ja toteutamme ne aina räätälöidysti sinun toiveitasi kunnioittaen.  Olemme valinneet hoitolaamme toimivimmat ja turvalliset luonnonkosmetiikan ihanuudet, parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi. Alan kehittyessä huimaa vauhtia, kyltymätön tiedonjano ajaa meitä kouluttamaan itseämme jatkuvasti. Meillä saat siis kuulla ihonhoidon uusimmista innovaatioista luonnonkosmetiikan saralla.

Jotta ihosi hoitaminen ja hemmottelu olisi vieläkin helpompaa, tarjoamme verkkokaupassamme asiakkaillemme erityisherkkuja. Saat meiltä nyt myös verkkokurssin ja ihonhoitopaketit, joista löytyy vaihtoehtoja niin kokeneelle taitajalle, kuin uudelle innostujallekin. Kasvohoidon jälkeen saat pääsyn verkkokurssillemme veloituksetta kolmen kuukauden ajaksi.

 

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan.

Me olemme täällä sinua varten.

Marleena, Anne, Outi ja Minja

Ekohoitola Marlena

Marleena Väistölä
Lue lisää Marleenasta

Ekohoitola Marlena
Lue lisää Annesta

Ekohoitola Marlena
Lue lisää Outista

Minja Ekohoitola Marlenasta

Lue lisää Minjasta