Marlenan tiimi

 

Ekohoitola Marlena tarjoaa monipuolisesti kauneudenhoitopalveluita toteuttaen ne pääosin luonnonkosmetiikalla. Hoitolamme yrittäjänä toimii ihonhoidon ammattilainen Marleena, joka on sekä kosmetologi että koulutettu ekokosmetologi.

Marlenan tiimiin kuuluvat myös ekokosmetologit  Minja, Outi, Susan ja Iida. 

Kun astut hoitolaamme sisään, kiire jää ulkopuolelle. Hoitolan miljöö on rauhoittava ja täällä pääset rentoutumaan pehmeän lämpimään hoitopetiin. Olemme täällä vain sinua varten. Hoitomme hellivät aistejasi juuri sinulle valituilla tuotteilla ja toteutamme ne aina räätälöidysti sinun toiveitasi kunnioittaen.  Olemme valinneet hoitolaamme toimivimmat ja turvalliset luonnonkosmetiikan ihanuudet, parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi. Alan kehittyessä huimaa vauhtia, kyltymätön tiedonjano ajaa meitä kouluttamaan itseämme jatkuvasti. Meillä saat siis kuulla ihonhoidon uusimmista innovaatioista luonnonkosmetiikan saralla.

Jotta ihosi hoitaminen ja hemmottelu olisi vieläkin helpompaa, tarjoamme verkkokaupassamme asiakkaillemme erityisherkkuja. Saat meiltä nyt myös verkkokurssin ja ihonhoitopaketit, joista löytyy vaihtoehtoja niin kokeneelle taitajalle, kuin uudelle innostujallekin. Kasvohoidon jälkeen saat pääsyn verkkokurssillemme veloituksetta kolmen kuukauden ajaksi.

 

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan.

Me olemme täällä sinua varten.

Ekohoitola Marlenan tiimi

Tiimimme esittely

 

Ekokosmetologi Outi

Ekokosmetologi Susan 

 

 Ekokosmetologi Minja

 


Yrittäjä Marleena Väistölä