Marleena, ekokosmetologi, omistaja

Marleena Väistölä

Marleena on kupliva ja iloinen persoona, jonka asiantuntijuuden ja kokemuksen huomaan haluat heittäytyä. Hänelle on tärkeää hoidon räätälöiminen ja asiakkaan yksilöllisyys. Kahta samanlaista hoitokokemusta ei ole.

Marleena rakastaa työtään ekokosmetologina ja hänen lempitöitään ovat ehdottomasti brassi-sokeroinnit. Oma kipuherkkyys on inspiroinut häntä tekemään sokeroinnin asiakkaallemahdollisimman hellävaraisesti – ja tästä hän on saanutkin paljon kehuja. Voit tukeutua Marleenaan myös kaikista kiperimmissä iho-ongelmissa. Luonnonkosmetiikan puolestapuhujana, Marleenalle eettiset arvot, tuotteiden tehokkuus ja hellävaraisuus ovat aina ensisijiaisa. 

Marleena on hoitolan perustajana luonut sinua varten upean asiakaskokemuksen ja asiantuntevuuden, jonka korkeaan tasoon voit aina luottaa astuessasi sisään. Hoitolatyö ja osaamisen jakaminen on hyvin lähellä hänen sydäntään. Marleenan työhön kuuluu myös kosmetologien kouluttaminen, yrityksen toiminnan kehittäminen ja pyörittämien. Hän on mukana monipuolisesti alan kehitys- ja tuoteprojekteissa sekä ollut Suomen Ekokosmetologien Hallituksessa.

Ajatus Ekohoitola Marlenaan syntyi, kun halusin tarjota asiakkailleni aidompia ja kokonaisvaltaisempia hyvinvoinnin elämyksiä. Lähdin opiskelemaan ekokosmetologiksi. Samalla, kun tieto kosmetiikan raaka-aineista ja alasta lisääntyi, myös tuska ekologisten näkökulmien puolesta kasvoi. Tällöin minulle syttyi palo luonnonkosmetiikan puolesta. Opin ymmärtämään ja sisäistämään kokonaisvaltaisesti, mitä kosmetiikka yleensä sisältää ja huomaamaan, miten paljon tehokkaampaa luonnonkosmetiikka on synteettiseen vaihtoehtoon verrattuna.”

Tällä hetkellä Marleena työskentelee pääsääntöisesti kouluttamisen, verkkokurssin, hoitolan kehittämisen sekä muiden hallinnollisten tehtävien parissa. Hän huolehtii hoitolassa myös asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisuudesta. Kuten hän kuvailee, on onni, että saa olla näin ihanassa ammatissa ja jakaa työpaikan tälläisen upean tiimin kanssa. Hän haluaa erityisesti inspiroida sinua oppimaan uutta ihostasi ja että näin voit entistä paremmin hoitaa sitä sekä antaa päivittäisiä hemmotteluhetkiä itsellesi. Marleenalle voit laittaa suoraan sähköpostia ja palautetta osoitteeseen ekokosmetologi@marlena.fi.