Toimitusehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 • Maksu verkkopankissa tai mobiilimaksutavoilla on asiakkaalle ilmainen.
 • Paytrail tarjoaa seuraavat maksutavat: Nordea, OP, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki ja Osamaksu, VISA, MasterCard ja MobilePay.
 • Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle.
 • Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.


Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voimassa oleva hinta on shopmarlena.fi-verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Ekohoitola marlena Oy pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

Tilauksen vahvistaminen

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin, kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

Toimitustavat

Toimitukset

 • voi noutaa veloituksetta hoitolalta (Puijonkatu 15, Kuopio) sovitusti tai shoppailutunteina (https://marlenashop.fi/pages/shoppailutunnit)
 • voidaan toimittaa noudettavaksi Postin kautta hintaan 5,9e
 • voidaan toimittaa Postin kautta asiakkaan osoitteeseen hintaan 10,9

Huom. Kaikkien toimitustapojen kohdalla saattaa tapahtua viivästyksiä koronaviruksen torjunnasta johtuvien liikkuvuusrajoitusten vuoksi.

Tilausehdot

 • Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.
 • Ekohoitola Marlena Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.
 • Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 2–5 arkipäivää.
 • Toimitusosoitetta ei ole mahdollista muuttaa tilauksen teon jälkeen. Verkkokauppatilauksen jälkeen alamme käsitellä sitä välittömästi taataksemme nopean toimitusajan. Emme pysty peruuttamaan tai muuttamaan tilaustietoja tilauksen jälkeen.
 • Otamme sinuun yhteyttä, jos tilattu tuote on loppunut varastostamme. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan neljäntoista arkipäivän kuluessa.
 • Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.
 • Mikäli sinulla on tilaamista tai tilaustasi koskevia kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@marlena.fi niin autamme mielellämme.

Palautusehdot

Palautusaika on 14 vuorokautta. Palautetun tuotteen tulee olla avaamaton ja alkuperäisessä ehjässä pakkauksessa. Jos tuote on avattu, raukeaa palautusoikeus. Asiakkaan tulee olla yhteydessä sähköpostitse asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@marlena.fi, ennen tuotteen palauttamista. Annamme ohjeet palautukseen sähköpostitse.

Samoin ole yhteydessä ensin mahdollisissa reklamaatiotapauksissa.