Ihonhoidon verkkokurssi - opi tärkeimmät rutiinit ihollesi

Ihonhoidon verkkokurssi
Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat tehdä ihonhoitorutiineistasi toimivia ja helppoja. Kurssi sisältää 3 peruskokonaisuutta sekä syventävän osion, joissa käymme läpi kattavasti kaiken mitä sinun pitää tietää ihonhoidosta.
Upea iho valmistuu toistuvilla arkirutiineilla.

Kaikki lähtee siitä, että osaat hoitaa ihoasi oikein. Voit käyttää paljon aikaa ja rahaa monenlaisiin kauneustuotteisiin, mutta jos et tee näitä ihonhoitorutiinieja oikein, ovat muut vaiheet merkityksettömiä. Kurssin jälkeen et vain osaa toimia oikein, ymmärrät myös miksi nämä rutiinit ovat tärkeitä.
 
Hanki itsellesi ammattilaisten osaaminen ja anna ihosi hehkua!

Vaikka olisitkin hoitanut ihoasi jo vuosikymmeniä ja ajattelisit ettei sen kunto muutu ilman ihmekeinoja, on kaunis iho lähempänä kuin uskotkaan. On tärkeää osata hellävarainen ja toimiva ihonhoitorutiini, joka on perustana kaikelle muulle. Tällä verkkokurssilla opit teoriaa, käytäntöä sekä saat monipuoliset suositukset ihosi kunnon mukaiseen hoitamiseen. 

Verkkokurssin hinta on 21,90 €.
Tutustu sisältöön ja tule mukaan tästä linkistä

Kasvohoidosta kokonaisvaltaiseen ihosi hyvinvointiin.
Haluamme tukea ihosi hoitamisen jatkumista myös kotona. Tämän vuoksi jokainen Marlenan kasvohoitoasiakas saa kurssin hoidossa käytyään veloituksetta! Kysy lisää hoitolalta tai varaa aika tästä.