1.2 Kuinka puhdistetaan

Video ja ohjeet kuinka onnistut

Katso videolta, miten puhdistusöljyä käytetään meikin puhdistuksessa. Ota kahdesta neljään pumppausta tuotetta kädellesi. Määrä riippuu siitä, kuinka paljon iholla on puhdistettavaa. Kaksi pumppausta, kun iholla on kevyesti meikkiä ja neljä pumppausta, kun iholla on enemmän tai täyteläisempiä tuotteita, kuten aurinko- tai meikkivoide. Hiero tuotetta hetki käsissäsi, jolloin se alkaa sulamaan. Levitä tuote kasvoillesi pehmein liikkein ja hiero sitä ihollesi noin minuutin ajan, voit myös käyttää tähän vaiheeseen aikaa enemmänkin ja tehdä ihanan kasvohieronnan itsellesi. Seuraavaksi ota hieman vettä käsiisi ja käy kasvot läpi uudestaan. Huuhtele lopuksi vedellä. Iholle jää puhdas olo, muttei kiristää tunnetta.

Videolla Satu puhdistaa ihon puhdistusöljyä, jolla hän irrottaa kasvoiltaa meikin ja lopuksi huuhtelee sen vedellä. Vesiliukoinen puhdistusöljy jättää ihon pinnalle raikkaan tunteen, joka ei kiristä.

Puhdistus on ihonhoitorutiinin tärkein vaihe. Valmistelet ihosi hoitotuotteille ja huolehdit, että ihon pinta pysyy pehmeänä ja kimmoisana. Nauti puhdistuksesta kauneusrituaalina, jossa annat itsellesi hetken omaa aikaa.
Seuraava (1.3 Kokeile kotona)

Ihonhoidon verkkokurssi

Rutiini 1. Puhdistus


Rutiini 2. Kosteutus


Rutiini 3. Voitelu