2.3 Kokeile kotona

2.3 Kokeile kotona

Ekomarlena-0770

Ihon kunnon mukainen hoitaminen

Voit valita hoitoveden ihotyypistäsi riippumatta ihon kunnon mukaan. Ihon kuntoon vaikuttavat ulkoiset tekijät kuten vuodenaika ja ihonhoitotottumukset sekä sisäiset syyt kuten stressaavat elämäntilanteet, ruokavalio ja geenit. Nämä tekijät vaihtelevat niin iän kuin vuodenajan ja jopa kuukaudenkin mukaan, joten paras tapa on keskittyä tämän hetken tilanteeseen, kuin päästä selville jostain vakioihotyypistä.

Pintakuivuus

Kuten olemme oppineet, ihon pinta kaipaa kosteutta aina. Kaikkien janoisten ihojen sankari on Unna Nordic Varpu -hoitovesi. Tämän elämän eliksiiri palauttaa iholle sen luonnollisen suojan huolimatta siitä, onko ihosi herkistymään vai rasvoittumaan päin. Varpun sisältämät prebiootit tukevat ihon omaa bakteerikantaa palauttamalla sen elinvoimaisuutta. Fermentoitu granaattiomenauute on yksi markkinoiden tehokkaimmista antioksidanteista, joten tehoja ei tästä pullosta puutu. Varpussa ei ole laisinkaan vettä, vaan tuotteen pohjana on suomalainen koivunmahla, josta saat kosteuden lisäksi mineraaleja ja hivenaineita. Pidä Varpua kaapissa ja voit heittää hyvästit kiristävälle, elottomalle iholle. Toinen erinomainen tuote pintakuivalle ja kuivalle iholle on BTB13 hoitovesi.

Herkistyminen

Kun iho alkaa oireilla, se saattaa lehahdella punaiseksi, alkaa kutiamaan tai jopa kehittyä hoitamattomana ihottumaksi. Runsas rasitus niin ulkoa kuin sisältä vaikuttaa ihon kykyyn suojautua ja aiheuttaa näin jopa tulehdusta. Helli ja pehmitä herkistynyttä ihoa Unnan rauhoittavalla Tyyni -hoitovedellä, joka sopii myös miehen iholle parran ajon jälkeen. Tyynissä on runsaasti prebiootteja ja hoitavaa kaurauutetta, joka vahvistaa ihoa rasitusta vastaan. Se rauhoittaa punoittavaa ihoa sekä koivunmahlauute hoitopohjana takaa runsaan kosteuttavuuden. Elämää ja iho-ongelmia ei voi ennakoida, mutta reaktioiden myötä ihoa voi rauhoittaa.

Rasvoittuminen

Ihon epätasapainoon vaikuttaa niin kosteusköyhyys kuin stressikin. Tärkeää onkin ihon syväpuhdistaminen ja sen jälkeinen tasapainotus sekä kosteutus. Älä tyydy vain antiseptisyyteen, koska silloin unohdat tärkeimmän, eli sinun ihosi oman toiminnan tukemisen.

Raikas koivunmahlapohjainen EKOPHARMA Karpalo CLEAR Kasvovesi on täydellinen tasapainottamaan ja kosteuttamaan ihoasi. Toimii myös akneiholla ja tukkeutumien hoitamiseen.

Antimikrobinen ja antioksidanttinen karpalouute tasapainottaa ja kirkastaa ihoa ja salisyylihappo vähentää ihon epäpuhtauksia. Prebiootit tukevat ihon luonnollista suojamekanismia.

 

Kun ihosi kaipaa kaikkea, on Unna Nordicin Havussa monipuolisesti ihoa hoitavia ominaisuuksia. Ratamouute rauhoittaa, kun iho on ärtynyt ja punoittava. Katajavesi tasapainottaa ihoa sekä ehkäisee sen rasvoittumista ja tulehduksia. Erinomainen aikuiselle iholle, joka on taipuvainen rasvoittuvuuteen.

Sameus ja ikääntyminen

Iän karttuessa kaipaa iho hehkua ja ravinteita. Juonteet ovat elämänkokemuksen sivutuotos. Kun hoidamme ihoamme, muistamme, miten arvokasta on helliä itseämme. BTB13 Pro-Age hoitovedellä palautat iholle nuorekasta hehkua, saat aimo annoksen vitamiineja ja mineraaleja. Aloe vera ja B5-vitamiini huolehtivat ihon solujen elinvoimaisuudesta. Kerta kerralta saat ihosi kuulauden takaisin.

Tehtävä 2: Kerrosta kosteutta kasvo- tai hoitovedellä.

Levitä puhtaalle iholle kolme kertaa kasvo- tai hoitovettä. Toista tämä kahtena päivänä, aamulla ja illalla. Illalla puhdistuksen jälkeen ja aamulla puhdistuksen tai vedellä huuhtelun jälkeen kuivalle iholle. Tulet huomaamaan pian eron.

 

Unna-nordic---varpu-02
Varpu -hoitovesi Unna Nordicilta on oikea syväkosteuttaja ihollesi. Se antaa iholle ihanan raikkaan tunteen ja prebioottisena vahvistaa ihoasi päivä päivältä.

Ihonhoidon verkkokurssi

Rutiini 1. Puhdistus


Rutiini 2. Kosteutus


Rutiini 3. Voitelu