Asiakkaan kynästä: Sokerointi Ekohoitola Marlenassa

Asiakkaan kynästä: Sokerointi Ekohoitola Marlenassa

Kokemukseni sokeroinnista Marlenassa

Saapuessani sokerointiin Marleenan luo minua hieman jännittää; olen ollut sokeroitavana viimeksi muutama vuosi sitten, ja siitä jäi mielikuva että sokerointi tekee kipeää eikä karvani lähde helposti. Olen kuitenkin vakuuttunut sokeroinnin ideasta karvanpoistokeinona ja haluan antaa sille uuden mahdollisuuden. Ohjeiden mukaisesti olen parin viikon ajan kasvattanut ihokarvojani, jotta eri aikaan kasvavat karvat saataisiin poistettua kerralla.

 

Hoitoon saapuminen

Jo heti ovella tunnelma on ihanan seesteinen ja rauhallinen, ja minut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi. Riisuttuani kengät eteiseen minut ohjataan WC-tiloihin; olin jo ennakkoon saanut ohjeistusta alkuun tehtävästä alapesusta ja saan samalla vaihtaa rauhassa vaatteeni pehmeään kylpytakkiin. Kaikki seinien väristä yksittäisiin pikku käsipyyhkeisiin henkii asiakaslähtöisestä ja tunnelmallisesta ilmapiiristä ja kun näen pehmeän hoitopedin minulla on heti turvallinen olo.

Hoitohuone on mukavan lämmin ja intiimi. Minua pyydetään asettumaan makuuasentoon, ja hoitaja kokeilee sokeria ensin pienelle ihoalueelle.

Olen kertonut kipuherkkyydestäni aikaa varatessani ja minulle vakuutetaan, että hoidon tekeminen mahdollisen kivuttomaksi on hoitolalle sydämenasia.

Hoitaja levittää sokerin huomaamattoman ammattitaitoisesti, enkä tunne kipua edes repäisyvaiheessa. Tämä yllättää minut positiivisesti ja pystyn rentoutumaan täysin. Edes pienten, arempien kohtien käsittely ei tunnu mahdottoman ikävältä, vaikka karvan poistoa juurineen ei voi saada täysin kivuttomaksi. Avainjuttu lienee se, että minusta ja tuntemuksistani pidetään koko ajan huolta. Hoitajan ote on yhtä aikaa varma ja hellä.

 

Ekohoitola Marlena sokerointi

 

Kun ajan kotona karvoja höylällä tunnen jo seuraavana päivänä pientä karheutta, eikä herkkä ihoni kestä päivittäin höyläämistä. Karvatuppi myös näkyy vaalean ihon alta nopeasti.

Kun nyt ihailen sokeroinnin jälkeistä ihoani en meinaa uskoa sen siloisuutta! Sokeroinnissa on ihanaa se, että se sopii kaikille ihotyypeille. Karhea, kuollut ihosolukko lähtee sokerin mukana joten säännöllisesti sokeroitu iho pysyy kuulaana ja pehmeänä. Edes atoopikon ei tarvitse pelätä sokeroinnin sopimattomuutta; sokerointi on tehokkuudestaan huolimatta hellä tapa poistaa ihokarvat. Marleena kertoo hoidon aikana, että heillä panostetaan erityisesti tekniikkaan ja asiakkaan hyvinvointiin hoidon aikana. Jos missään vaiheessa iholla näkyy pienintäkään merkkiä reaktiosta se otetaan heti huomioon.

Aika menee nopeasti rupatellessa mukavia. Minulla on koko hoidon ajan turvallinen olo. Iholleni levitetään hoidon päätteeksi ihoa hoitavaa, rauhoittavaa öljyä. Minua ohjeistetaan että on parempi välttää loppupäivän ajan rankempaa hikiliikuntaa sekä saunomista. Lopuksi nappaan mukaani Ekopharman hoitotuotteen, jolla voin ennaltaehkäistä ikäviä sisäänpäin kasvaneita karvoja, ja saan suositukseksi tehdä välillä esimerkiksi kuivaharjausta tai kuorintaa sokeroidulle alueelle.

 

Ekohoitola Marlena sokerointi 

 

Hoidon jälkeen

Voin suositella lämpimästi sokerointia Marlenassa jokaiselle; myös kipuherkälle, jolla on paksu ja hankalasti poistettava karvatyyppi. Koin sokeroinnin Marleenan käsittelyssä niin hyväksi, että tästä tulee minulle uusi tapa! Kun jätän höyläämisen jatkossa väliin, kasvavat ihokarvat ohuempina ja pehmeämmän tuntuisina takaisin.

Sokeroinnin jälkeen suositeltavat tuotteet:

Acorellen puhdistava hoitosuihke, herkille ihoaluille, joilla karvat kasvavat helposti sisäänpäin. Estää tulehduksia, kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Suomalainen vaihtoehto edelliselle on Ekopharman roll-on Hellä hoitogeeli. Auttaa pitämään ihon sileänä ja pehmeänä. Must-have tuote, jolla pidetään huoli, että sokeroinnin ihana lopputulos säilyy pitkään.

Vartalon ja sokeroidun ihon kuorintaan sopii Ekopharman Hellä vartalokuorintaöljy. Kuorinta silottaa ihoa, ylelliset kasvi- ja marjaöljyt ravitsevat sekä kosteuttavat. 

Muista myös kosteutus koko vartalolle sopivilla tuotteilla,

 

Ekopharma Hilla - vartaloseerumi ohut, nopeasti imeytyvä syväkosteuttaa ja rauhoittaa ihoasi 

Ekopharma Herukka vartalovoide- ohut, nopeasti imeytyvä ja tehokas seerumi vartalolle

 

 

Varaa nyt aikasi nopeasti täyttyvästä kalenteristamme!

Ajanvaraukseen täältä >>>>>

 

Lämpimin terveisin,

Marleena, Outi, Minja, Susan, Reetta ja Sonja

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.