ILMAINEN postitus yli 70 € verkkokauppatilauksiin. Tilauksen voit myös noutaa hoitolalta.

Luonnollista kauneutta pukin konttiin - lahjaideat jouluun

 

Millainen sinun joulusi on? Rakastatko lahjojen antamista vai annatko mieluimmin läheisillesi aikaa ja aineettomia huomionosoituksia?

Elämme aikaa jolloin meillä on mahdollisuus nauttia elämän monenlaisista lahjoista. Voimme hemmotella itseämme rentoutuksella tai tarjota sitä muille.

Olemme onnekkaassa tilanteessa, jossa pystymme omilla kulutusvalinnoillamme vaikuttamaan markkinoihin laajemminkin. Voimme kuluttaa kotimaista, luonnollista ja ajatuksella tehtyä materiaa, jolla suuntaamme toimintaamme kohti kestävämpään tulevaisuutta.

Meiltä voit valita hyvää tekeviä lahjoja joko aineettomana (lahjakortti hoitoon) tai aineellisena (luonnonkosmetiikka). Molemmat valinnat ovat hyvää tekeviä sekä saajalleen mieluisia valintoja.

***

Jouluna meiltä saat:

- suomalaista luonnonkosmetiikkaa esim. Unna Nordic tai Ekopharma -sarjan tuotteet

- hemmottelevia hoitoja ja omaa aikaa esim. hemmottelupaketit Metsäelämys tai Metsäretki

- ihonhoidon opastusta verkkokurssin muodossa tai laajempana valmennuksena

Muista myös, että jos pohdit lahjaa yrityksesi työntekijöille, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse ja saat sinulle sopivan tarjouksen lahjaideoistamme. Asiakaspalvelun tavoitat asiakaspalvelu@marlena.fi

***

Tutustu Ekohoitolan valikoimaan ja valitse juuri teille sopivan kokoiset paketit. Toimitamme paketteja kaikkialle Suomeen ja lahjakortit saat helposti sähköpostiisi.

 

MARLENAN Hemmotteleva kasvohoito 60 min ja yllätyslahja 99€

Ihon tarpeiden mukaan räätälöityyn kasvohoitoon kuuluu ihon kokonaisvaltainen hoito ja täydellisen kosteutetut kasvot. Kotiin vietäväksi saat pääsyn ihonhoidon verkkokurssillemme. Kasvohoito tehdään suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Hoito räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Joululahjakorttiin kuuluu extrana henkilökohtaisesti räätälöity luonnonkosmetiikan lahja, joka annetaan hoidon yhteydessä.

Osta tästä

 

Metsäretki 90min 159€

Olemme luoneet asiakkaidemme toiveista ylellisen ja kokonaisvaltaisen hemmotteluhoidon. Kun kerran hoitoon tulee, halutaan se kaikilla mausteilla. Hoidossa käytetään metsäistä ja marjaista suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Kasvohoito tehdään räätälöidysti jokaisen ihon tarpeiden mukaan. Hoito sisältää muita kasvohoitoja enemmän hierontaa kuten käsien-, jalkojen- sekä päänhierontaa puhtailla luonnollisilla öljyillä. Kotiin vietäväksi saat pääsyn ihonhoidon verkkokurssillemme. Haluttu ja taatusti saajansa rentouttava lahja!

Osta tästä

 

Metsäelämys 75min 116€

Rentouttava, metsäinen elämys on Unna Nordic -erikoishoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Iho on syväpuhdistettu, kosteutettu ja mieli rentoutunut. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä luomuteellä. Kotiin vietäväksi saat pääsyn ihonhoidon verkkokurssillemme.


Osta tästä

 

MarjaMama 60 min 98€ 

Hoitoon sisältyy hemmotteleva kasvohoito sekä jalkojen hierontaa. Raskaana olevalle hoitopeti voidaan nostaa tarvittaessa hieman koholleen. Kasvohoito räätälöidään asiakkaan mukaan. Ihana hemmottelu ja kotiin vietäväksi saat pääsyn ihonhoidon verkkokurssillemme!
 

Osta tästä  

Lahjakortti summalle

Helppo lahja lähelle ja kauas. Ekohoitolan lahjakortti on ihana tapa hemmotella läheistäsi. Lahjakortilla varmistat, että lahjansaaja saa täydellisen hemmotteluelämyksen tai saa hankkia mieluisimmat luonnonkosmetiikan tuotteensa itselleen. Verkkokaupasta ostettu lahjakortti lähetetään sähköpostitse, ja se käy sekä verkkokaupassa että hoitolassa.

Osta tästä

 

Lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä lähtien. Lahjakortti lähetetään heti maksajan sähköpostiin josta voit sen tulostaa tai lähettää eteenpäin. HUOM! Katso myös roskapostilaatikkosi, jos lahjakortti ei meinaa löytyä. 

EKOPHARMA TYRNI -lahjapakkaus 52€ (arvo 74,80€)

 

Tyrni -lahjapakkaus on ylellinen laatua arvostavalle tuoden tehoa ja iloa saajalleen. Pakkaus sisältää Ekopharma Tyrni Pro-Collagen seerumin 30ml sekä Tyrni Q10 kasvoöljyn 30ml. Uudistetut tuotteet saavat voimansa antioksidanttisesta ja äärimmäisen vitamiinirikkaasta tyrnistä, joka kirkastaa ihoa sekä tehostaa kollageenin tuotantoa.

Ekopharma on suomalainen luonnonkosmetiikan valmistaja, jolta löydät laadukkaat sekä ekologiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihonhoitoon.

 

Osta tästä

 

 

 

EKOPHARMA VADELMA -lahjapakkaus 42€ (arvo 62,80€)

Kosteuttava tuotekolmikko puhdistamaan ja kosteuttamaan talvi-ihon joustavaksi ja hyvinvoivan pehmeäksi. Paketti sisältää Ekopharma Vadelma Glow puhdistusvaahdon 100ml, Glow kasvoveden 100ml sekä Hydrate 24h kasvovoiteen 50 ml. Vadelma -linjan tuotteet sopivat kaikenikäisille, pintakuiville ihoille. Ne rauhoittavat ja tasapainottavat hyaluronihapon ja b-ja c-vitamiinien voimin.

Ekopharma on suomalainen luonnonkosmetiikan valmistaja, jolta löydät laadukkaat sekä ekologiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihonhoitoon.

Osta tästä

 

 

Unna Nordic -lahjapakkaus 69€ (arvo 104€)

 

Laadukkaita, ihoa helliviä ja kosteuttavia tuotteita sisältävä lahjapakkaus. Suomalainen Unna Nordic on laatua arvostavan luonnonkosmetiikkaa. Nämä sopivat vaativaankin makuun, eivätkä tuota pettymystä.
Pakkauksessa on kaksi ylellistä tuotetta. Pihla  Hydrating  Serum ja Vieno 7 Oil Serum. Pihla on tehokkaasti kosteuttava, hajusteeton seerumi pintakuivalle iholle, joka sitoo kosteutta ihon eri kerroksiin. Koivunmahlapohjainen seerumi sisältää hyaluronihappoa ja antaa iholle runsaasti kosteutta ja ravintoaineita. 
Vieno 7 Oil Serum on ravitseva öljyseerumi ja sisältää 7 laadukasta eri kasviöljyä. Yhdessä öljyt muodostavat tehokkaan, ihoa pehmentävän ja antioksidanttisen yhdistelmän, joka lukitsee kasvoveden tuoman kosteuden ihoon.

Saat mukaan valkoisen lahjarasian, tummanruskeaa silkkipaperia sekä satiinilahjanarua. Lahjarasia lähetetään taittelemattomana, koska haluamme varmistaa, että se saapuu sinulle ehjänä  ja siistinä. 

 

Unna Nordic -tuotteet valmistetaan Helsingissä. Tuotteet sopivat kaikille ja erityisesti kosteuttamaan ihoa talvella. 

 
 
 
Tuotelahjakortti luonnonkosmetiikan verkkokauppaan 150€ ja lahjaksi henkilökohtainen konsultaatio sekä ihonhoidon verkkokurssi
 

Haluatko antaa vapaat kädet? Toiselle voi olla joskus vaikea valita tuotteita, kun emme aina itsekään osaa päättää. Tämä lahjakorttipaketti on täydellinen juuri sinulle, joka haluat antaa mahdollisuuden valita itse. Lahjakortilla on arvoa 150€ ja siihen kuuluu 30min kauneuskonsultaatio puhelimitse. Kauneuskonsultaatiossa voi keskustella vapaasti omasta ihosta, sen tarpeista ja saada apua tuotteiden valintaan. Tähän pakettiin kuuluu myös ihonhoidon verkkokurssi, jossa pääsee myös itse opiskelemaan ihonhoitoa omassa aikataulussa.

 

Osta tästä

 

 

Vaikka lahjat ovat ihania, on jouluna kaikista tärkeintä rakkaiden ihmisten läsnäolo ja siihen panostaminen on paras tekosi.

Rauhallista Joulun odotusta, Marleena, Outi, Minja, Susan ja Satu

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista