Joululahjavinkit luonnonkosmetiikan ja hemmotteluhoitojen ystäville

Joululahjavinkit luonnonkosmetiikan ja hemmotteluhoitojen ystäville

Jouluna on aika pysähtyä tärkeimpien asioiden äärelle. Saamme viettää aikaa läheistemme ja ystäviemme kanssa, nauttia juhlavista hetkistä hyvän ruuan ja juoman parissa sekä muistaa rakkaitamme monin tavoin. Millaisilla teoilla tai lahjoilla sinä haluat osoittaa välittämistä? Onko se laatuaika ja rakkaudella valmistettu ateria vai haluatko hukuttaa rakkaimpasi lahjoihin? Nykypäivänä monilla meistä on jo valmiiksi tavaraa kaapeissa sekä ajatus joulusta kulutusjuhlana alkaa olla jo menneen talven lumia.

Mitä jos hankkisitkin tänä jouluna aineettomia lahjoja joilla voit antaa hemmotelua nautittavaksi myös joulun jälkeenkin?

Ekohoitola Marlenasta voit valita monia hyväätekeviä lahjoja joko aineettomana, kuten lahjakortti hoitoon, tai vastuullisina luonnonkosmetiikan tuotteina. Onko lahjansaaja nuori, joka on juuri tutustumassa ihonhoidon saloihin, vai tiedätkö, että kylpyhuoneen kaapeista löytyy jo monenmoista tuotetta? Nuorille suosittelemme Ekoharman ihonhoitopakkausta ja räätälöityä kasvohoitoa. Hänelle, joka on luonnonkosmetiikan käyttäjä, vinkkaisimme kotimaisesta ja ylellisestä Unna Nordic ihonhoitosarjasta, joka vakuuttaa tuotteillaan kenet tahansa ja lahjakorttia Metsäretki -hoitoon. Vai haluaisitko sittenkin antaa lahjaksi hoitolamme suosituimman hoidon, hemmottelevan sekä kaikkia aisteja hellivän Metsäelämyksen

Lue lisää alta ja tutustu jouluiseen lahjavalikoimaamme. Autamme joulun lahjavalinnoissa mielellämme! Saat joulun parhaat lahjavinkit asiakaspalvelustamme tai paikan päältä Kuopion kauneushoitolaltamme.

Meiltä saat myös lahjat yrityksesi työntekijöille. Voit ottaa meihin yhteyttä ja kokoamme teille sopivan paketin. Asiakaspalvelun tavoitat asiakaspalvelu@marlena.fi ja paikan päälle löydät osoitteeseen Puijonkatu 15, Kuopio.

Katso täältä hoitolan shoppailutunnit.


Marlenasta lahjaideoita moneen makuun

 

  • Suomalaista luonnonkosmetiikkaa esim. Unna Nordic tai Ekopharma -sarjan tuotteet ja lahjapakkaukset joissa uutuutena Moi Forest

  • Rentouttavia hoitoja ja omaa aikaa esim. hemmottelupaketit Metsäelämys tai Metsäretki. Uutuutena saat meiltä myös kuumakivihierontaa!

  • Ihonhoidon opastusta verkkokurssin muodossa tai laajempana, henkilökohtaisena valmennuksena

Toimitamme paketteja kaikkialle Suomeen ja lahjakortit saat helposti sähköpostiisi.

 

Hemmotteluhoidot

Nainen kasvohoidossa

Hemmotteleva kasvohoito 50 min ja lahja 99€

 

Ihon tarpeiden mukaan tehtyyn, hemmottelevaan kasvohoitoon kuuluu ihon kokonaisvaltainen hoito ja täydellisen kosteutetut kasvot.

Kasvohoito tehdään suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Hoito räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Joululahjakorttiin kuuluu luonnonkosmetiikan lahja, joka annetaan hoidon yhteydessä. Tämän lisäksi saat pääsyn ihonhoidon verkkokurssillemme. 

 

 

Metsäkylpy 120 min ja lahja 249 € 

Erikoishoito myynnissä vain jouluna 2022!

 

Ekohoitolamme kokonaisvaltaisin hoito on täydellinen pysähtyminen koko kehollesi. Hoito alkaa mielen ja kehon rentouttavalla jalkakylvyllä ja herkullisella luomuteellä. Saat oman rauhallisen hetken laskeutua ja hengittää.

Selän kuivaharjaus ja kuumakivihieronta varmistavat lämpimän olon ja hieronnassa käymme läpi selän, jalkapohjat ja kädet. Käytämme hoidossa luonnollisia öljyjä, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa.

Kasvohoito toteutetaan räätälöidysti aina asiakkaan tarpeiden mukaan suomalaisilla koivunmahlaa ja metsäpölyä sisältävillä tuotteilla.

Hoidon jälkeen saat lahjaksi Moi Forest -monitoimiöljyn, joka sisältää mikrobiomiamme tukevaa metsäpölyä. Öljy sopii niin kasvojen kuin vartalonkin iholle, kaikkien ihoille.

 

 

Rentouttava kuumakivihoito vartalolle 50 min ja lahja 99 €

Syvää rentoutumista keholle. Hoito alkaa lempeällä selän kuivaharjauksella ja jatkuu kuumakivihieronnalla, jossa käydään läpi selkä, jalkapohjat sekä kädet.

Hoidossa käytetään luonnolllisia öljyjä, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa.

Hoidon jälkeen saat mukaasi tuotelahjan! Huom. Hoito myynnissä vain jouluna 2022.

 

Kuumakivihieronta Ekohoitola Marlenassa

 

Metsäretki 90min 159€ 

Ekohoitola Marlenan kestosuosikki

 

Ylellinen ja kokonaisvaltainen hemmotteluhoito kaikille aisteille on Ekohoitola Marlenan kestosuosikki!

Hoidossa käytetään metsäistä ja marjaista suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Kasvohoito tehdään räätälöidysti saajansa ihon tarpeiden mukaan.

Hoito sisältää muita kasvohoitoja enemmän hierontaa kuten käsien-, jalkojen- sekä päänhierontaa puhtailla luonnollisilla öljyillä. 

Kotiin vietäväksi saat pääsyn ihonhoidon verkkokurssillemme. Haluttu ja taatusti saajansa rentouttava lahja!

Lahjakortti hoitoon tästä

 

Metsäelämys 75min 119€

Unna Nordicin klassikkohoito

 

Rentouttava, metsäinen elämys on Unna Nordic -erikoishoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Iho on syväpuhdistettu, kosteutettu ja mieli rentoutunut. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä luomuteellä. 

Kotiin vietäväksi saat pääsyn ihonhoidon verkkokurssillemme.

Lahjakortti hoitoon tästä

 

MarjaMama 60 min 98€ 

Hoitoon sisältyy hemmotteleva kasvohoito sekä jalkojen hierontaa. Kasvohoito räätälöidään asiakkaan mukaan.

Ihana hemmottelu ja kotiin vietäväksi saat pääsyn ihonhoidon verkkokurssillemme.

Raskaana olevalle hoitopeti voidaan nostaa hieman koholleen mukavan asennon takaamiseksi.

Lahjakortti hoitoon tästä

 

Tunnelmaa Ekohoitola Marlenasta

 

Lahjakortti summalle

Anna lahjan saajan tehdä valinta. Helppo lahja lähelle ja kauas.

Ekohoitolan lahjakortti on ihana tapa hemmotella läheistäsi. Lahjakortilla varmistat, että lahjansaaja saa täydellisen hemmotteluelämyksen tai saa hankkia mieluisimmat luonnonkosmetiikan tuotteensa itselleen. 

Verkkokaupasta ostettu lahjakortti lähetetään sähköpostitse, ja se käy sekä verkkokaupassa että hoitolassa.

Lahjakortti summalle tästä

 

Tuotelahjakortti 150€ luonnonkosmetiikan verkkokauppaan

(sis. henkilökohtainen konsultaatio sekä ihonhoidon verkkokurssi)

 

Haluatko antaa vapaat kädet? Toiselle voi olla joskus vaikea valita tuotteita, kun emme aina itsekään osaa päättää. Tämä lahjakorttipaketti on täydellinen juuri sinulle, joka haluat antaa mahdollisuuden valita itse. Lahjakortilla on arvoa 150€ ja siihen kuuluu 30min kauneuskonsultaatio puhelimitse.

Kauneuskonsultaatiossa voi keskustella vapaasti omasta ihosta, sen tarpeista ja saada apua tuotteiden valintaan. Tähän pakettiin kuuluu myös ihonhoidon verkkokurssi, jossa pääsee myös itse opiskelemaan ihonhoitoa omassa aikataulussa.

Osta lahjakortti tästä

 

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä lähtien. Lahjakortti lähetetään heti maksajan sähköpostiin josta sen voi tulostaa tai lähettää eteenpäin.

HUOM! Katso myös roskapostilaatikkosi, jos lahjakortti löydy. 

 

Luonnonkosmetiikan lahjapakkaukset

 

BTB13 Vitalizing kasvojen hoitotuotteiden lahjapakkaus

BTB13 PRO AGE VITALIZING -lahjapakkaus 69 €

 

Anna lahjaksi ylellistä ja heleyttävää ihonhoitoa suomalaiselta BTB13 -kosmetiikkasarjalta. BTB13 Pro-Age Vitalizing lahjapaketti sisältää suositut Vitalizing hoitovoiteen ja Vitalizing Toner hoitoveden. Kosteuttava ja ihon elinvoimaisuutta tukeva hoitovesi kosteuttaa ja antaa iholle elinvoimaisuutta. Vitalizing Cream ravitsee, hoitaa ja lukitsee kosteuden iholle. Tuloksena upea, hehkuva ja nuorekas iho.

Pakkaus sisältää:

  • BTB13 Vitalizing Toner 100 ml

BTB13 Pro-Age Hoitovesi kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja suojaa. Hoitovesi kiinteyttää ihoa patentoidulla BTB13-yhdisteellä, kosteuttaa aloella, B5- vitamiinilla ja glyserolilla. Allantoiini rauhoittaa ihoa. Hoitoneste lisää ihon kosteuspitoisuutta ja kimmoisuutta.

  • BTB13 Vitalizing Cream 50 ml

Hoitovoide kiinteyttää ihoa ubikinonin (Q10) sekä tärkeiden vitamiinien voimalla. Anti-age hoitovaikutukseen osallistuvat aminohapot ja tripeptidit, jotka parantavat ihon kollageenisynteesiä ja vahvistavat ihon tukirakennetta. Hoitovoiteen runsaasti öljyjä sisältävä koostumus kosteuttaa, suojaa ja pehmittää ihoa. Samettisen pehmeä voide sulautuu ihoon nopeasti.

Osta lahjapakkaus tästä

 

 

Ekopharma Tyrni lahjapakkaus aikuiselle iholle

EKOPHARMA Tyrni lahjapakkaus 

 

Tyrni -lahjapakkaus on laatua arvostavan luonnonkosmetiikkaa, joka tuo tehoa ja iloa saajalleen. Pakkaus sisältää Ekopharma Tyrni Pro-Collagen seerumin 30ml sekä Tyrni Q10 kasvoöljyn 30ml. Ravitsevat tuotteet saavat voimansa antioksidanttisesta ja äärimmäisen vitamiinirikkaasta tyrnistä, joka kirkastaa ihoa sekä tehostaa kollageenin tuotantoa.

Ekopharma on suomalainen luonnonkosmetiikan valmistaja, jolta löydät laadukkaat sekä ekologiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihonhoitoon.

Osta lahjapakkaus tästä 

 

Ekopharma Vadelma kosteuttava lahjapakkaus

  

EKOPHARMA Vadelma -lahjapakkaus 42€

Kosteuttava, kaikille ihotyypeille sopiva tuotekolmikko puhdistaa ja kosteuttamaan talvi-ihon hyvinvoivan pehmeäksi. 

Paketti sisältää Ekopharma Vadelma Glow puhdistusvaahdon 100ml, Glow kasvoveden 100ml sekä Hydrate 24h kasvovoiteen 50 ml. Vadelma -linjan tuotteet sopivat kaikenikäisille ja pintakuiville ihoille. Ne rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa hyaluronihapon sekä b-ja c-vitamiinien voimin.

Ekopharma on suomalainen luonnonkosmetiikan valmistaja, jolta löydät laadukkaat sekä ekologiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihonhoitoon. 

Osta lahjapakkaus tästä

Moi Forest lahjapakkaus sisältää multipurpose ja käsivoitn mtsäpölyllä

MOI FOREST - lahjapakkaus 39,90

Luonnonkosmetiikan uusimpia innovaatioita on suomalainen metsäpöly, joka vahvistaa ihoasi korkealaatuisilla luomuraaka-aineilla. Metsäpöly on suomalaisten yliopistojen kehittämä uute. Se parantaa ihon mikrobiomia sekä tekee ihosta ihanan pehmeän.
Lahjapakkauksesta löydät monitoimivoiteen 50 ml, joka sopii kasvoille ja vartalolle sekä laventelin tuoksuisen, erinomaisesti imeytyvän uutuus käsivoiteen 50 ml.
Tämä on ihana lahja jokaiselle ihotyypille ja sopii koko perheelle.

Osta lahjapakkaus tästä

 

Unna Nordic LEMPI SET

UNNA NORDIC Lempi -lahjapakkaus 63 € 

 

Laadukkaat ihoa ja sen mikrobiomia hellivät ja kosteuttavat tuotteet sisältävä lahjapakkaus. Suomalainen Unna Nordic on laatua arvostavan luonnonkosmetiikkaa. Nämä sopivat vaativaankin makuun, eivätkä tuota pettymystä.

Pakkauksessa on kaksi ylellistä tuotetta:

  • Tyyni -hoitovesi 100 ml

Tyyni on rauhoittava jo kosteuttava hoitovesi, joka sisältää kotimaista ravitsevaa koivunmahlaa ja mesimarjaa, ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa kauraa sekä luonnollista vastustuskykyä lisääviä prebiootteja. Tyyni rauhoittaa myös tehokkaasti tulehtunutta ihoa, hillitsee punoitusta ja auttaa vahvistamaan reaktiivista ihoa. Tyyni on erityisen ihana niille, jotka kaipaavat rauhoittavaa ja lempeää kosteutusta. Ihanan raikas metsäinen tuoksu.

  • Lempi -ravitseva hoitovoide 50 ml

Lempi on ravitseva, kosteuttava kasvovoide aikuiselle iholle. Voiteen pehmeän täyteläinen koostumus jättää iholle mattapinnan. Lempi on tehty veden sijasta koivunmahlaan, joka tuo iholle runsaasti kosteutta ja ravintoaineita. Kaurauute rauhoittaa punoitusta ja ihoärsytystä ja suomalaisen camelina- ja kauraöljyn sisältämät omegarasvahapot ovat ihon toiminnan kannalta välttämättömiä rakennusaineita. Hoitovoide sisältää myös mikrobiomin toimintaa tukevia prebiootteja.

Osta lahjapakkaus tästä

Joulun lahjat ovat ihania antaa ja saada, mutta kaikista tärkeintä rakkaiden on viettää aikaa läheisten kanssa. Läsnäolo ja siihen panostaminen on paras joulun lahjasi.

Jos kaipaat helpotusta hulinoihin, olemme täällä sinua varten!

Rauhallista joulun odotusta toivottaa Marleena, Outi, Minja, Susan, Reetta, Sonja ja Henriikka

Ekohoitola Marlenan henkilökunta

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.