Vitamiinit ihonhoidossa

Vitamiinit ihonhoidossa

Kosmetologina olen törmännyt moniin erilaisiin ihonhoitotapoihin ja -tuotteisiin vuosien varrella. Yksi tärkeimmistä asioista, jotka olen oppinut, on että ravitseva ruokavalio ja vitamiinien saanti ovat välttämättömiä terveen ja kauniin ihon ylläpitämiseksi.

Monet vitamiinit ovat erittäin hyödyllisiä ihon terveydelle. Esimerkiksi C-vitamiini on tärkeä apu edistämään kollageenin tuotantoa, jolloin iho pysyy kimmoisana ja juonteiden sekä ryppyjen muodostuminen vähenee. A-vitamiini on toinen tärkeä vitamiini, joka auttaa edistämään terveellistä ihon uudistumista. E-vitamiini taas auttaa suojaamaan ihoa UV-säteiltä ja ympäristön haitallisilta tekijöiltä. B3-vitamiini rauhoittaa ihoärsytystä ja tulehdusta.

On tärkeää muistaa, että vitamiinit eivät tee ihmeitä yksinään, vaan ne toimivat parhaiten yhdessä terveellisen ruokavalion ja ihonhoitorutiinin kanssa. Ihonhoitotuotteet, jotka sisältävät näitä vitamiineja, voivat myös auttaa parantamaan ihon kuntoa.

Suosittelemme asiakkaitamme harkitsemaan ravitsevan ruokavalion ja vitamiinilisien käyttöä ihonhoidon lisäksi. Terveelliset elämäntavat voivat auttaa pitämään ihon terveenä ja kauniina pitkällä aikavälillä.

Kevään kampanja!

BTB13 - VITAMIN kasvohoito

Jos kaipaat apua, jolla ihosi herätellään talven jäljiltä hehkuvaksi, on tämä hoito luotu sinulle. Hoito on täynnä tehokkaita vitamiineja. A-, B-, C-, ja E-vitamiinit ja tehokkaat kotimaiset BTB13 ihonhoitotuotteet boostaavat ihosi toimintaa. Hoito heleyttää ja uudistaa ihoa, väsymyksen merkit häipyvät iholtasi ja saat hoidon aikana täyden rentoutumisen.

Autamme sinua mielellämme myös löytämään ihollesi oikeat vitamiinituotteet kotikäyttöön. Lämpimästi tervetuloa!

Aikasi pääset varaamaan täältä 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.