Uusi alku ihollesi luonnonkosmetiikalla

Uusi alku ihollesi luonnonkosmetiikalla

Alkuvuosi on täydellistä aikaa tutkiskella omia rutiineja, tunnustella ihon kuntoa ja tehdä korjausliikkeitä. Vuodenaikana talvi on haastava iholle, koska sisäilma on lämmityksen vuoksi kuivaa, ulkona tuuli tuivertaa ja pakkanen puree. Onneksi meillä on luonnonkosmetiikassa keinoja hoitaa näitä haasteita. Lue alta, miten otat uuden vuoden ja ihosi hyvinvoinnin haltuun helposti!
Tervetuloa uusi parempi iho ja vuosi 2021!

 

Tasapainottelua vuodenaikojen ja elämäntilanteiden välillä

Syksystä talveen siirtyminen vaikuttaa ihoon väistämättä. Ilman kosteus muuttuu ja ihon toiminta pyrkii mukautumaan siihen. Talven ja pakkasten tullessa on hyvä olla varautunut järeämmin purkein.

Iho suurimpana elimenämme voi olla hieman mystinen. Välillä ihon pinnan kuivuminen kiristää, toisaalla taas herkistyminen aiheuttaa punoitusta. Entä sitten ne näpyt? Kaikki haaveilemme tasapainoisesta ihosta ja elämästä.

On aika oppia tehokkaat keinot, joilla arki pysyy hanskassa ja iho kunnossa.

 

Hyvät ihonhoidon rutiinit ovat kaikki kaikessa

Ihonhoitorutiinien tärkeyttä ei voi painottaa tarpeeksi. Se mitä teet viitenä päivänä viikossa on merkityksellisempää kuin kahtena. On tärkeää helliä ihoa tehokkain, mutta lempein keinoin.

 

Puhdista oikein. Puhdistus on tärkeä osa ihonhoitoa ja sitä ei kannata juosta läpi. Yleisin virhe on esimerkiksi suihkusaippualla kasvojen pesu, joka lähes räjäyttää lian ihon pinnalta. Voit vain kuvitella miten se vaikuttaa ihon omaan toimintaan.

Sammuta ihon jano. Kosteutus on hyvän puhdistuksen rinnalla tärkeä ihon toiminnalle. Erityisesti Suomessa, ihomme elää ”kuivaa kautta” jopa syyskuusta huhtikuuhun. Ilmankosteus on matala ja sääilmiöt kurittavat ihoa. Voimme varautua muutoksiin ennakoimalla, mutta ihon kuntoon voi reagoida myös tilanteen mukaan. Lisää apukeinoista reagoimiseen voit lukea jutun loppupuolelta.

Säännölliset rutiinit. Anna ihollesi ja sen toiminnalle turvaa tutuilla rutiineilla, äläkä laiminlyö niitä vaikka joskus laiskottaisi. Tutustu Ekohoitola Marlenan ekokosmetologien suosittelemiin tuotteisiin ja ihonhoitorutiineihin.

 

 

 

  

Uusi upea Usva

Kukapa ei kaipaisi helppoutta? Usva on Unna Nordicin uusi ylellinen puhdistusöljy, joka tekee meikin ja ihon puhdistamisesta helppoa. Usva on syväpuhdistava, vesiliukoinen tuote, joka sopii sellaisenaan käytettäväksi tai osaksi kaksoispuhdistusta. Silkkinen ja ylellisen tuoksuinen öljygeeli huuhtoutuu helposti vedellä. Usva sisältää ravitsevaa viinirypäleen siemenöljyä ja risiiniöljyä, jotka poistavat iholta meikkiä, epäpuhtauksia ja ilmansaasteita. Sopii kaikille ihotyypeille ja puhdistaa myös vedenkestävän silmämeikin. Ylellisyytenä miedon hurmaava tuoksu, jonka avulla hemmotteleva kokemus on taattu. 

 

Kaipaatko perinteistä maitoa?

Ekohoitola Marlenan tämän hetken suosituin puhdistustuote on Herukka -linjan herkän ihon puhdistusemulsio. Tämä kestosuosikki menestyy hellävaraisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta. Puhdistusemulsion toimivuuteen vaikuttaa eniten sen käyttö. Emulsio hierotaan aina kuivalle iholle ja tähän kannattaa käyttää aikaa. Hieromalla tuotetta rauhassa se "pureutuu" ihoon, irrottaa meikin ja näin syväpuhdistaa ihoa. Puhdistusemulsion voi poistaa vedellä tai tehostaa puhdistusta musliiniliinalla tai konjac -sienellä. Jos käytöt paksua meikkipohjaa iholla puhdistuksen voi tehdä kaksi kertaa.

  

 

 

 

Joka kerta, kun meiltä kysytään:
- mikä olisi yksi tuote, josta et luopuisi? 
Vastaamme aina, hoitovesi.

 

 

Kosteutuksen taika

Riittävä kosteutus on toistuva haaste, joka on yllättävän helppo ratkaista. Tämä mielestämme tärkein hoitorutiini toteutuu parhaiten hyvällä hoitovedellä (hoitavampi versio kasvovedestä). Pintakuivan ja ns. janoisen ihon kosteuden kaipuu täytetään hoitavalla nestemäisellä tuotteella. 

Kun iho on kärsinyt pitkään kuivuudesta on tärkeää levittää ensin yksi kerros ja toistaa se uudestaan. Ensimmäinen kosteuden kerros toimii myös kuljettimena ihon syvempiin kerroksiin. Kun haluat todella panostaa kosteutukseen, tee kerrostusta 2-7 kertaa.

Tämä vaihe ihonhoidossa mullistaa ihosi kunnon. Olemme nähneet hoitotyössä lukemattomia kertoja miten ihon toiminta paranee, tukkeutuminen loppuu ja heleys palautuu.

 

 

 

Kun haluat kaiken, hanki uudistunut Havu

Kun ihosta on vaikea itse havaita mikä on sen ensisijainen ongelma, valitse Unna Nordicin Havu -hoitovesi. Havun geelimäinen koostumus on riittoisa ja hyvin levittyvä. Se kosteuttaa ihoa, hillitsee ihon rasvoittumista ja rauhoittaa ihoärsytyksiä. Eikö olekin täydellistä? Levitä Havu käsin kasvoille, kerrostettuna kuten edellä kerrottiin.

Kuivalle iholle kosteutta kaipaava voi Havun sijaan käyttää iholleen Unna Nordicin toista geelimäistä hoitovettä. Varpu on Ekohoitola Marlenan verkkokaupan MarlenaShopin myydyin ihonhoitotuote. Ylellinen hoitovesi ajaa jo melkein seerumin asemaa. Kun haluat ihosi hehkuvan syväkosteutuksen vuoksi kosteudesta, käytä molempia. Jos ihosi on herkkä ja haluat mahdollisimman miedon ja silti syväkosteuttavan tuotteen, kokeile Ekopharman Herukka -hoitovettä. Myös matkakokona!

 

Kasvovoide viimeistelee arkirutiinin

Kasvovoide on varmasti tuote, joka löytyy meidän kaikkien kaapista. Kostealle iholle voide imeytyy paremmin ja tämän vuoksi vähintään kaksi kerrosta hoitovettä on erinomainen tapa parantaa imeytymistä. Aloita siis kosteutusrutiinisi siitä. Hoitovoide ravitsee, kiinnittää arvokkaan kosteuden ja huolehtii ihon pinnan tilasta.

Talven paras hoitovoide on Unna Nordicin LempiLempi on tehty veden sijasta koivunmahlaan, joka tuo iholle runsaasti kosteutta ja ravintoaineita. Voiteessa on kaurauutetta, joka rauhoittaa punoitusta ja ihoärsytystä. Kallisarvoiset suomalaiset camelina- ja kauraöljy sisältävät runsaasti omega-rasvahappoja, jotka ovat ihon toiminnan kannalta välttämättömiä rakennusaineita. Lempi sisältää myös prebiootteja, jotka tukevat ihon mikrobiomin toimintaa. Mikrobiomi on myös luonnonkosmetiikan tämän hetken kuumimpia painopisteitä. Luonnonkosmetiikka pyrkii tukemaan ja vahvistamaan ihon toimintaa antamalla sille kaiken tarpeellisen toimiakseen hyvin. 

Psst! Yö on myös erinomaista aikaa hoitaa ihoa! Uusi Hertta -yönaamio on oikea monitoimiherkku. Samettinen voide levittyy ihanasta, ravitsee ja pehmentää ihoa selkeästi. Ota kaikki irti yöstäsi ja aamulla nauti tuloksista.

 

  

Haluatko oppia enemmän?

Kaikesta huolimatta, iho-ongelmat vaivaavat meitä aika ajoin. Jos haluat oppia enemmän ihosi hoitamisesta, olet tervetullut suositulle verkkokurssillemme!

Olemme päivittäneet kurssille 3 tärkeimmän rutiinin lisäksi tietoa ihon kuorinnasta, kasvonaamioista ja seerumeista. Tätä meiltä on kysytty!

Ihonhoidon verkkokurssi on tehty asiakkaidemme toiveiden mukaan. Kokeneet ekokosmetologit jakavat osaamistaan ja vievät sinut syvemmälle ihon hoitamisen saloihin. Helposti ymmärrettävää tekstiä ja juuri sopivasti tietoa. Kurssi on käytettävissä 3kk ajan.

Ihonhoidon verkkokurssi kampanjahintaan

9,90 (21,90)

Klikkaa tästä ja tule mukaan!

 

 

 

 

Lämpimästi tervetuloa kaunistaville ostoksille kuopiolaiseen verkkokauppaan Marlena Shoppiin!

 

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.