BTB13 - Tiede ja luonnonkosmetiikka yhdistävät voimansa

BTB13 - Tiede ja luonnonkosmetiikka yhdistävät voimansa

 

 

Kotimainen ihonhoitosarja, joka keskittyy tehokkaaseen iho-ongelmien ratkaisuun yhdistämällä tieteen ja luonnonkosmetiikan innovaatiot. Mikroneulaus ja syvävaikutteiset hoitotuotteet antavat toivottuja tuloksia monien iho-ongelmien hoidossa.

 

Mikä on BTB13? 

 

BTB13 yhdistää tieteen innovaation ja luonnonkosmetiikan tehokkaat raaka-aineet sekä hoitovoidepohjat.
Nimi BTB13 tulee hoitosarjan punaisena lankana toimivan aktiiviaineen nimestä. BTB13™ – yhdisteen vaikutus perustuu patentoituun kantasoluteknologiaan, jonka on kehittänyt suomalainen tutkijaryhmä. Sarja valmistetaan Suomessa jolloin oma tuotanto takaa turvalliset, ekologiset ja puhtaat raaka-aineet.

Patentoitu BTB13™ - yhdiste on tieteellinen läpimurto

 

B13 (oroottihappo) on vahva antioksidantti, jonka on tutkimuksissa huomattu vaikuttavan solujen mitokondrioiden aineenvaihduntaan ja aktivoivan kanta-solujen toimintaa. Kanta-solujen toiminta ihossa vaikuttaa solujen uusiutumiseen. Kun niiden toiminta heikkenee iän myötä, alkaa iholla huomata muutoksia. Oroottihappoa löytyy luontaisesti myös kehosta.
BT (l-karnitiini) on aminohappo joka toimii oroottihapon kuljettimeni ihoon ja soluihin.
Tutkijaryhmä huomasi, että soluun jonka toiminta on jo heikentynyt, pystyttiin vaikuttamaan ja se saatiin elpymään. Tällä ainutlaatuisella yhdistelmällä on kokeissa osoitettu teho kantasolujen aktivoinnissa ja suojaamisessa.
 

 

 

 

BTB13 Micro-Meso Therapy -ihon mikroneulaus- & mesoterapiakäsittely

Mikroneulaus on hoitomuoto, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia ihon pintakerroksiin epidermikseen ja dermikseen. Näiden mikrokanavien kautta saadaan BTB13 -yhdistettä ja aktiiviaineita imeytymään syvemmälle ihoon. Tämä tehostaa hoitovaikutuksia moninkertaisesti, sillä juuri dermiksessä muodostuu ihon kollageeni ja elastiinisäikeet.

 

Mikroneulauksella voidaan hoitaa:

• Juonteet ja rypyt, erinomainen huulten ja silmienympärysrypyille

• Löystynyt iho

• Ihon sävy ja rakenne

• Suurentuneet ihohuokoset ja epäpuhtaudet

• Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset sekä auringon aiheuttamat ihovauriot

• Akne-arvet

 

Mesoterapiassa ihoon imeytetään BTB13-seerumia, jossa ihon täyteläistävä vaikutus saadaan mm. hyaluronihaposta. Lisäksi BTB13 monikertaistaa oman soluaktivoinnin kautta mikroneulauksen vaikutusta. Seerumit tuovat myös rakennusaineita ihoon sekä kollageenituotantoa aktivoivaa C- vitamiinia. BTB13 -tuotteissa on myös paljon muita kollageenin tuotantoa aktivoivia vitamiineja. Neulauksessa aiheutuvat mikrovauriot edistävät myös ihon omia paranemismekanismeja. Tämä menettely parantaa ihon tekstuuria, sävyjä ja ulkonäköä, vähentää arpeutumista ja madaltaa juonteiden syvyyttä

 

 

 BTB13™ aiheuttaa ihossa positiiven ”lumipalloefektin”.
Hyvä soluaineenvaihdunta ja terveet kanta-solut → hyvä ihon rakenne → kimmoisa ja kirkas iho → tasaisempi ja nuorekkaampi ihon ulkonäkö. 
Kasvoilla näkyvä couperosa, ihon ikääntymisoireet, veltostuminen, juonteet ja ekseemat ovat yleisimpiä muutoksia joita BTB13:llä pystytään hoitamaan.

Sarjahoidot ja hinnat

 

Iho-ongelmia hoidetaan aina sarjahoitona. Ihon uusiutuminen vaatii säännöllistä hoitoa myös hoitokertojen välillä joten BTB13 -tuotteiden käyttöä jatketaan kotona. Saamme näin hyviä ja pysyvämpiä tuloksia. Mikroneulausta ja mesoterapiaa suositellaan sarjahoitona 3-6 kertaa. Hoitokertojen välillä pidämme aikaa 4-6 viikkoa.
Noudatamme hoidoissa korkeatasoista ohjeistettua aseptiikkaa.
Sarjahoidon ajan sinulla on tiivis hoitosuhde meihin. Saat ammattilaisten apua kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Pidämme sinusta ja ihostasi huolta.
 

Voit ostaa hoidot suoraan verkkokaupastamme tai varata ajan täältä!

Kysy lisää hoidoista meilitse asiakaspalvelu@marlena.fi.

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.