Suomalaista luonnonkosmetiikkaa - Unna Nordic

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa - Unna Nordic

Rakastu kotimaiseen luonnonkosmetiikkaan - metsän inspiroima Unna Nordic

 
Sykkiikö sinunkin sydämesi luonnonkosmetiikalle? Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi metsään. Kuulet kuinka linnut visertävät ja tuuli humisee puissa. Jossain hieman rapisee ja tunnet pehmeän mättään antavan hieman myöten jaloissasi. Hengitä syvään sisään ja nauti vehreästä, havuisesta tuoksusta. 
Tämä upea mielenmaisema on ollut Unna Nordicin kehittämisen inspiraationa.  Unna ei ole ainoastaan tehokasta ja suomalaiselle suunniteltua luonnonkosmetiikkaa, se on elämys. Elämys, joka on suunniteltu rakkaudesta Suomen luontoon, sen monimuotoisuuteen sekä aarteisiin. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet, tuoksumaailmat ja suunnittelu tulevat suurilta osin meidän metsistämme. Tiesitkö, että Ekohoitola Marlenan perustaja Marleena Väistölä on ollut mukana kehittämässä Unnaa. Tervetuloa rakastumaan näihin ihanuuksiin. Mekin jo olemme!
 

 

Ekokosmetologin vinkit ihosi hyvinvointiin luonnonkosmetiikalla.

 

 

PUHDISTA JA VALMISTA

 
Aamu kannattaa aloittaa ihon herättelyllä. Miksi et antaisi hemmottelevaa hierontahetkeä ja samalla boostaisi kasvojesi mikroverenkiertoa sekä soluaineenvaihduntaa.
Ota käsiisi kolikon kokoinen määrä pehmeää Vilja -puhdistusmaitoa. Hiero se ihollesi pyörittelevin, kevein liikkein. Lähde liikkeelle keskeltä kasvoja ja etene kohti reunoja. Näin viet mahdollisia kuona-aineita pois aiheuttamasta nuutunutta oloa. Anna tälle kauneusrutiinille minuutti aamustasi ja huomaat eron. Huuhtele puhdistusmaito vedellä tai pyyhi se pois kasvoiltasi vaihtoehtoisesti Unnan pesukintaalla, Skinmoodin musliiniliinalla tai kestovanulapulla. Nauti raikkaasta ja virkistyneestä lopputuloksesta!
Illalla tilanne on toinen. Ihollasi on puhdistettavana joko meikkiä tai pölyä ja epäpuhtauksia. Silloin apuun rientää tehokaksikko: Ilta -puhdistusöljy ja Raita -puhdistusgeeli. Kaksoispuhdistus on erinomainen, tehokas ja hellävarainen tapa saada iholta puhtaaksi kaikki lika, kuitenkaan kuivattamatta. Aloita levittämällä puhdistusöljyä kuivalle iholle hierovin liikkein, keskeltä kasvoja kohti reunoja. Hiero hellästi irti myös silmä- ja huulimeikkisi. Pyyhi enin öljy pois pesukintaalla tai levitä puhdistusgeeli suoraan -öljyn päälle. Lopuksi huuhtele iho runsaalla, korkeintaan käden lämpöisellä vedellä. Liian kuuma vesi saattaa kuivattaa ihoa.

SAMMUTA IHON JANO - KOSTEUTA

 
Kun ihosi kaipaa tasapainotusta ja mattaisempaa lopputulosta, valitse ihollesi raikastava Havu -hoitovesi. Suihkaise suoraan kasvoille tai ensin kämmenelle noin kaksi-kolme painallusta. Toista tämä, jos ihoasi kiristää. Kuivan ja aikuisen ihon kosteuttaja on Varpu -hoitovesi. Ota pari tippaa geelimästä hoitonestettä käsillesi ja painele puhtaalle iholle. Käsiesi lämpö ja pehmeys edistää imeytymistä, joten älä kiirehdi. Toista tämä kunnes ihoa ei kiristä.

TEHOHOIDA IHOA SYVÄLTÄ - SEERUMIN TAIKA

Kaipaako ihosi jotain extraa? Hoida ihoasi vitamiinikuurein muutamia kertoja vuodessa. Pihla -kosteusseerumi sisältää trendikästä hyaluronihappoa ja on todellista tehohoitoa pintakuivalle iholle. Kun haluat pitää ihon kimmoisana ja silottaa pieniä juonteita, tämä on valintasi. Ihon syväkosteuttaminen ennaltaehkäisee jopa tukkeutumista, koska se pitää ihon pinnan hengittävänä. Pihla sopii myös silmänympärysiholle.
Taimi C-vitamiiniseerumi vastaa vaativammankin ihon tarpeisiin. Kuurina käytettävä, ihoa silminnähden kirkastava seerumi antaa kyytiä samealle iholle.
 

 

LUKITSE KOSTEUS JA RAVITSE - HOITOVOIDE

 
Viimeisenä ihonhoitorutiniissasi on kasvovoide. Se on kuin pehmeä peitto, joka kiinnittää arvokkaan kosteutuksen ja ravitsee ihon pinnan. Kuivuuteen taipuvaiselle iholle erinomainen valinta Lempi -kasvovoide, jonka pehmeä koostumus levittyy iholle kuin voi. Heittä hyvästi kiristävälle tunteelle ja varmista että ihosi pinta pysyy samettisena koko päivän. Voide on hurjan riittoisa, pieni nokare riittää kattamaan koko kasvojen ihon. Muista myös kaula ja decoltee.
Lauha -yönaamio on pelastaja, kun ihosi on rasittunut tai herkistynyt. Yövoiteena toimiva Lauha on palauttava ja täyteläistävä ylellisyys, jossa kaikki raaka-aineet toimivat puolellasi. Kun tarvitset "unta purkissa".
 

  

  

 

 

 

UNNA NORDIC – TARINA

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.
Talletimme aisteja hellivän metsähetken hoitolasarjaan, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.
Valitsimme tuotteisiin ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.
Unna Nordic -sarja on lahja meiltä kosmetologeilta sinulle, sillä haluamme ihosi saavan parasta mahdollista hoitoa Suomen muuttuvassa ilmastossa. Lämpimästi tervetuloa Unna Nordic -hoitolaan, jossa hoidot tehdään täysin sinun ihosi tarpeiden mukaan poimituilla tuotteilla.
Tutustu Unna Nordicin omaan blogiin täältä!

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.