Sileä iho kesäksi sokeroinnilla

Sileä iho kesäksi sokeroinnilla

Säännöllinen karvojen sheivaaminen vie aikaa ja on toisinaan myös vaivalloista. Kun ihokarva katkaistaan pinnasta, se ei pysy kauaa poissa, vaan kasvaa nopeasti ärsyttäväksi sängeksi. Sheivaaminen myös ärsyttää ihoa ja sen tuoma ärsytys saattaa johtaa jopa erilaisiin iho-ongelmiin.
Karvojen sokerointi auttaa pitämään ihosi siistinä pidempään, helpottaa arkea ja myös kuorii ihoa, tehden siitä sileämmän. Sokeroinnissa käytetty sokeri kuorii ihoa ja poistaa ihokarvojen lisäksi hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa.
Ekohoitola Marlena
Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa karva kiskaistaan irti juuriaan myöten, jonka jälkeen iho pysyy siistinä ja sileänä pitkään. Säännöllisellä sokeroinnilla karva voi myös alkaa kasvamaan harvempana ja hennompana.
Sokerointi saatetaan yleensä mieltää kivuliaaksi ja epämiellyttäväksi, mutta kokeneet tekijämme saa jo työskentelytekniikalla vaikutettua mahdolliseen kivun määrään. Täysin kivuttomaksi sokerointia ei saa, mutta rutinoitunut ja osaava tekijä voi käyttää löysempää sokeria, jolloin tuntemuksetkin ovat siedettävämpiä. Osaavissa käsissä kipua ei siis kannata jännittää etukäteen. Jotkut asiakkaamme saattavat jopa nukahtaa kesken sokeroinnin.
Meillä hoitotilanne on turvallinen ja rauhallinen. Hoitohuoneen ovi lukitaan aina hoitotilanteessa. Voit käydä pesulla hoitolassamme ennen sokerointia, ja halutessasi saat käyttöön kertakäyttöiset alushousut.
Suosituimpia sokeroitavia alueita ovat bikinialue sekä kainalot. Teemme ehdottomasti eniten intiimialueen sokerointeja, eli tutummin brasseja, joissa karvat poistetaan kokonaan häpyhuulilta takapuolelle asti. Eteen  voidaan jättää asiakkaan toiveesta hänen haluamansa määrä karvoitusta.
Sokerointi Ekohoitola Marlenassa
Useat asiakkaamme käyvät sokeroinnissa ympäri vuoden, mutta etenkin kesäaikaan sokerointien määrä kasvaa. Jotkut asiakkaat myös laajentavat sokeroitavia alueitaan kesää kohti kuljettaessa. Kun hamesäät alkavat tai lomamatka häämöttää tuo sokerointi huomattavaa helpotusta arkeen tai reissuun.
Otathan huomioon, että vaikka sokeroinnilla pystytään poistamaan melko lyhyttäkin ihokarvaa, kannattaa ennen sokerointia antaa karvojen kasvaa noin parin viikon ajan parhaan lopputuloksen saamiseksi. Opastamme myös sokeroitavan alueen kotihoidossa. Kotihoidon avulla iho pysyy sileänä ja sillä voidaan estää sisäänpäin kasvavien karvojen syntymistä
Me Ekohoitola Marlenassa olemme erikoistuneet kasvohoitojen lisäksi sokerointeihin. Käytämme suomalaista turvallista sokeria, josta löytyy useampaa eri kovuutta. Käyttämämme hoito- ja puhdistusaineet ovat niin ikään Suomessa valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Toteutamme kaikki hoidot aina asiakasta kuunnellen ja rauhoitamme hoitohetken, jotta asiakas pääsee rentoutumaan kiireisen arjen keskellä. Meiltä löytyvät myös laadukkaan luonnolliset ihonhoitotuotteet sokeroinnin jälkeiseen ihonhoitoon. TUTUSTU TUOTTEISIIN TÄÄLTÄ
Sokerointi
Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää sokerointeihin tai muihin hoitoihin liittyen, olethan yhteyksissä, niin vastaamme mielellämme. Koska olemme erikoistuneet sokerointeihin, jokainen hoitajamme tekee niitä todella usein, joten teemme tilanteesta asiakkaalle todella helpon ja luonnollisen. Voit tulla meille hyvillä ja rauhallisilla mielin.
Tutustu hinnastoomme ja lue lisää tarjoamistamme sokeroinneista TÄÄLTÄ

KAMPANJASSA!

Meillä on toukokuun loppuun saakka voimassa edulliset aamubrassien hinnat! Edullisimmat aamubrassit tarjolla arkisin klo 8–14 välillä.
Ensimmäinen kerta 69 € (norm. 82 €) ja huolto 55 € (norm. 59 €).

VARAA AIKA SOKEROINTIIN TÄÄLTÄ

Ekohoitola Marlena

 

 Lämpimästi tervetuloa!

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.