Paras aurinkovoide löytyy luonnonkosmetiikasta

Paras aurinkovoide löytyy luonnonkosmetiikasta

Paras aurinkovoide? Esittelyssä luonnonkosmetiikan aurinkosuojat

 

Aurinko on kesän odotetuin seuralainen. Lisääntynyt valo ja lämpö piristävät mieltä ja tekevät ulkoilusta nautinnollista. Liiallinen auringonpalvonta voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia, kuten ihon ennenaikaista ikääntymistä, maksaläiskiä, ihon kuivumista ja jopa ihosyöpää. Siksi auringolta on tärkeää suojautua oikein. Helppo ja turvallinen tapa suojautua auringon haitoilta on vaatteiden lisäksi luonnonkosmetiikan aurinkosuojat. Koko perheelle sopivat tuotteet eivät rasita ihoa ja ovat harmittomia myös luonnolle.

 Ekohoitola Marlenan aurinkovoiteet

Miksi valita luonnonkosmetiikan aurinkosuoja?

 

Luonnonkosmetiikan aurinkosuojia kutsutaan myös nimellä fysikaalinen suoja. Nimitys kuvastaa niiden vaikutustapaa, joka on auringonsäteiden heijastaminen ihon pinnalta luonnollisten sinkki- ja titaanioksidien avulla. Fysikaalisen aurinkosuojan teho alkaa heti iholle levitettäessä, joten se ei tarvitse erillistä vaikutusaikaa ennen aurinkoon menemistä.

 

Fysikaalinen suoja on kemialliseen suojaan verrattuna keho- ja luontoystävällisempi vaihtoehto. Monet markkinoilla olevat aurinkosuojat sisältävät kemikaaleja, jotka imeytyvät elimistöömme ja kulkeutuvat kauttamme luontoon. Kemikaaleilla voi olla vaikutuksia myös hormonitoimintaamme ja ne saattavat aiheuttaa ihon tukkeutumista ja allergisia reaktioita.

 

Tiesitkö, että tutkimuksissa on löydetty esimerkiksi synteettisissä aurinkosuojissa olevaa oksibentsoonia (oxybenzone) ihmisen kehosta ja virtsasta vielä pitkän ajan jälkeenkin? Luontoon joutuessaan se aiheuttavaa jopa pieninä määrinä korallien tuhoutumista sekä vahinkoa ekosysteemille.

 

Miten valita oikea aurinkovoide?

 

Marlenan valikoimista löydät laajan valikoiman turvallisia, fysikaalisia aurinkosuojia kasvoille sekä vartalolle. Sopiva aurinkovoide kannattaa valita oman ihotyypin mukaan. Jos sinulla on herkkä, vaalea iho ja palat helposti, valitse suojakerroin 50. Jos ihosi on tummempi ja rusketut helposti, voit valita aurinkovoiteen, jonka suojakerroin on 30.

Luonnollinen aurinkosuoja

 

Erityisen helppo tapa suojata vartalo auringolta on aurinkovoidesuihkeet. Spray-pullosta on helppo suihkaista voidetta suoraan iholle tai levittää se iholle käsien kautta.

 

Kokeile esimerkiksi Alga Marisin aurinkovoidespray SPF30 tai SPF50 tai Acorellen koko perheen aurinkovoidesuihke SPF50.

 

Muista suojata myös kasvot ja huulet

 

Kasvoille on hyvä käyttää erityisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle suunniteltuja aurinkovoiteita. Ne ovat koostumukseltaan kevyempiä kuin vartalolle tarkoitetut ja helposti levittyviä, joten voit käyttää niitä myös meikin alla. Kasvoille suunnitelluissa aurinkovoiteissa on mukana myös hoitavia ja kosteuttavia ainesosia.

Helpota kesääsi ja kokeile esimerkiksi Alga Marisin Sävyttävää aurinkovoidetta kasvoille, SPF30 tai SPF50. Tällä tuotteella voit korvata meikkivoiteen vuoden ympäri. Jos taas etsit väritöntä aurinkosuojaa kasvoille, kokeile Alga Marisin Aurinkovoidetta kasvoille, SPF30.

Sävyttävä aurinkosuoja kasvoille.

 

Myös huulet ovat arat auringolle ja ne on hyvä suojata aurinkosuojan sisältävällä huulirasvalla.

 

Poista aurinkovoide huolellisesti

 

Aurinkovoiteet on tärkeää pestä pois sekä kasvojen että vartalon iholta päivittäin. Näin voide ei pääse aiheuttamaan tukkeumia iholle.

 

Kaksoispuhdistus on tehokkain tapa puhdistaa aurinkovoide kasvoilta. Kaksoispuhdistuksessa iho puhdistetaan ensin öljypohjaisella tuotteella, joka poistaa tehokkaasti iholta meikin, aurinkotuotteet, ilmansaasteet ja talin. Tämän jälkeen iho puhdistetaan vesipohjaisella tuotteella, joka syväpuhdistaa ihohuokoset.

 

 Kokeile esimerkiksi seuraavia yhdistelmiä:

 

 Normaali tai rasvoittuva iho: Usva Cleansing Oil -puhdistusöljy + Raita Cleansing Clay Gel -puhdistusgeeli.

 

Herkkä tai kuiva iho: Usva Cleansing Oil -puhdistusöljy + Vilja Cleansing Oat Milk -puhdistusemulsio.

 

Puhdistuksen jälkeen on hyvä huolehtia ihon kosteutuksesta hoitovedellä sekä hellävaraisesta kuorinnasta. Älä kuitenkaan kuori palanutta ihoa, vaan anna ihon rauhoittua muutaman päivän ajan palamisesta.

 

 

Marlenan tiimi toivottaa sinulle turvallista ja nautinnollista kesää!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.