Asiakaskokemus brassi sokeroinnista

Asiakaskokemus brassi sokeroinnista

Hyvän energian sokerointi

Brassi eli brasilialainen sokerointi tarkoittaa intiimialueen sokerointia. Karvat poistetaan lämpimän sokerimassan avulla. Karvat lähtevät ”juurineen” ja tästä syystä monilla on käsitys, että sokerointi ja varsinkin brassi sattuu. Mutta sokeroinnin ei tarvitse sattua. On hyvin paljon kiinni siitä, millaisella tekniikalla se tehdään. Brassi voi pikemminkin hieman ”nipistellä” herkimmillä alueilla. Näin ainakin minä koen.

Tässä tekstissä jaan sinulle oman kokemukseni siitä, millainen kokemus brassi oli Ekohoitola Marlenalla.

Ensimmäinen kokemukseni brassista oli vuosia sitten toisessa hoitolassa Kuopiossa. Olin tajuamattani hieman ”uhkarohkea”, sillä minulle ei ollut tehty sokerointia koskaan aiemmin mihinkään kehon osaa. Hoitaja ihmetteli rohkeuttani. Tuosta brassista jäi kokemus, että kyllä, intiimialueen karvojen poisto sokeroinnilla on kivuliasta. Mutta tällä kertaa, kun valitsin Ekohoitolan Marlenan, yllätyin täysin siitä, että brassi ei satu vaan pikemminkin nipistelee vain herkimmillä alueilla.

 Sokerointi ekohoitola marlena

Uupuneelle upea kokemus

Saavuin varatulle ajalle lumisena perjantaiaamuna kello kymmenen. Hoitola sijaitsee aivan keskustassa tunnelmallisessa vanhassa, 1911 rakennetussa talossa, joka huokuu nostalgista henkeä. Olin viikosta jo aika uuvuksissa, mutta odotukseni oli, että tämä on varmasti hyvä kokemus, vaikka tietysti vähän jännittikin.

Avasin oven, ravistelin kenkäni lumesta ja astuin sisään. Ah! Niin ihana luonnonläheinen tunnelma! Hoitola oli kauttaaltaan tunnelmaltaan juuri sellainen, luonnonläheinen ja tyylikäs, joka ravitsi sieluani erityisen hyvin. Hoitajani otti minut vastaan ystävällisesti heti ovella. Riisuin ulkovaatteet ja kengät aulatilaan ja samalla kerroin jo lyhyesti tunnelmistani.

Seuraavaksi hoitajani näytti minulle hoitohuoneen ja wc:n, jossa voisin käydä tarpeen mukaan vielä alapesulla ja vaihtaa päälle mukavan kylpytakin. Jännitykseni oli tässä vaiheessa jo aika paljon pienempi. Astelin huoneeseen, jossa minua odotti lämmitetty hoitopeti, miellyttävä musiikki sekä ystävällinen ja huomaavainen hoitajani.

 Sokerointi ekohoitola marlena

Häpeä lievittyy, sillä olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Asetuin lämpimälle pedille ja sain heti peiton paljaan alavartaloni ja intiimialueeni päälle. Miellyttävien luonnonkuiduista valmistettujen lakanoiden ja pyyhkeiden päälle oli helppo käydä. En tuntenut oloani vaivaantuneeksi, koska hoitaja oli hyvin ammattimainen ja luonnollinen. Tätähän he tekevät työkseen. Ekohoitola Marlenassa tehdään brasseja päivittäin ja ne ovatkin kasvohoitojen rinnalla suosituin palvelu. Hoitajani painotti, että brassiin voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Meitä on eri kokoisia ja erilaisia ja kaikki ovat tervetulleita.

Minun oloni oli kiitollinen ja nautin siitä, että saan olla tässä juuri nyt. Olin odottanut tätä hetkeä jo pitkään, että saan intiimialueeni ihanan siloiseksi. Mutta jos alavartalon alastomuus tuntuisi sinusta pahalta, voit käyttää brassissa myös kertakäyttöisiä stringejä. Ne saa, kun pyytää hoitajalta. Hoitaja kertoi myös, että jos on esimerkiksi peräpukamia, ei tarvitse hävetä sillä nekin ovat todella yleisiä.

 Sokerointi ekohoitola marlena

Miltä tuntuu ensimmäinen vetäisy?

Hoitajani näytti minulle sokerimassaa, jota hän pyöritteli taitavasti käsissään ja kertoi samalla, että massan pehmeydellä on iso merkitys siihen, ettei massan levittäminen satu ja revi karvoja. Hoitajani myös kehotti minua sanomaan heti, jos sattuu tai on epämiellyttävää, niin pidämme taukoa aivan sen mukaan. Brassissa käytetään sokerimassan lisäksi iholle ihopuuteria, joka sisältää mm. valkosavea. Puuterin tarkoitus on huolehtia siitä, että ihon kosteus ei häiritse sokerointia.

Aloitimme sokeroinnin. Ja todellakin, massan levittäminen ei tuntunutkaan miltään! Ja seuraavaksi vetäisy, joka sekään ei sattunut lainkaan! Olin ihmeissäni. Brassi eteni karvarivit kerrallaan. Herkimmillä alueilla tunsin hieman ikävää nipistelyä, mutta kokonaisuudessaan brassi oli erittäin siedettävä kokemus. Jopa miellyttävä, muutamia hetkiä lukuun ottamatta! Tosin, kuukautiskierron vaihe vaikuttaa naisilla kipukynnykseen. Minulla kierron päivä olikin 8, jolloin kipukynnykseni saattaa olla korkeampi. Intiimialueeni karvojen poistoon meillä kului noin reilu tunti. Brassiin varataan ensimmäiselle kerralle aikaa se 60 min, mutta muuten 30-50 min. Ohessa keskustelimme, mutta Ekohoitola Marlenalla panostetaan siihen, että hoitohetket voivat olla myös hiljaisia ilman keskustelua. Kun olimme valmiita, sain pukeutua kaikessa rauhassa ilman kiirettä kassalle.

Lopuksi sain vielä hyvät ja helpot jälkihoito-ohjeet. Hoitotuotteeksi suositeltiin täysin luonnonmukaista ja probioottista LIP Organic Intimate Care -öljyä. Varasimme seuraavan kerran reilun neljän viikon päähän.

Minulle jäi tästä brassista todella hyvä kokemus ja lämpimästi voin palvelua suositella! Erityisesti herkille ja hyvää energiaa arvostaville Ekohoitola Marlena on oikea paikka!

 Kiitos, Eija, vierailustasi ja siitä, että päätit jakaa kokemuksesi blogissamme.

 

Sydämellisesti tervetuloa meille sokerointiin!

LUE LISÄÄ SOKEROINNEISTAMME TÄÄLTÄ.

 

Kaikki hoitajamme ovat kokeneita sokeroinnin ammattilaisia ja nautimme erityisesti brasilialaisen sokeroinnin tekemisestä päivittäin. Toivomme, että voimme tarjota sinulle miellyttävän ja ammattitaitoisen kokemuksen, oli kyseessä sokerointi missä tahansa kehon osassa.

Voit varata ajan TÄSTÄ

 

 

Sokerointi ekohoitola marlena

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.