HEMMOTTELUHOIDOT

Unna Nordic - Metsäelämys 75min, 132€

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille.

Hoito alkaa rentouttavalla selän hieronnalla, jonka jälkeen kasvojen
iho kuoritaan syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja.

Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään ihollesi valittu kasvonaamio.

Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi saat rauhoittua hetken luomuteetä nauttien.

Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Tämän hoidon voit ostaa myös lahjakorttina

Unna Nordic - Metsäkylpy 90 min, 149€

Ylellinen Kokovartalohoito

Unna Nordic Metsäkylpy on kokonaisvaltainen vartalohoito, joka kutsuu sinut nauttimaan syvältä rauhoittavasta metsän tunnelmasta.

Hoidossa yhdistyvät ylellinen vartalokuorinta ja rentouttava kokovartalohieronta, joissa metsän aidot tuoksut, lämmin hoitopeti, rauhalliset hierontaliikkeet sekä mieltä rauhoittava musiikki luovat täydellisen rentoutumishetken.

Hoidon aikana koko vartalosi hemmotellaan sulavalla sokerikuorinnalla, joka puhdistaa ja silottaa ihoa hellävaraisesti. Hieronnassa käytetään kosteuttavaa vartalonaamiota ja kasviöljysekoitusta, jotka ravitsevat ihoa ja jättävät sen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi.

Tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkälle iholle, ja sen luonnonkosmetiikan hoitavuus takaa ihollesi lempeän, mutta tehokkaan käsittelyn.

Huomioithan, että hoitoa ei suositella raskaana oleville, sillä hoito edellyttää pitkää aikaa vatsallaan. Metsäkylpy on täydellinen valinta, kun haluat antautua luonnon rauhoittavalle voimalle ja jättää arjen kiireet taaksesi.

metsähetki 30 min, 63€

Läsnäolevan koskettava hetki.

Koe rentoutumisen ja hyvinvoinnin hetki, jossa kehosi ja mielesi pääsevät rauhoittumaan. Tämä hemmotteleva hoito alkaa kasvojen ja dekolteen kuorivalla alkupuhdistuksella, joka pehmentää ihoa ja valmistelee sen vastaanottamaan hoidon vaikutukset. Tämän jälkeen ihollesi valitaan huolellisesti sopivat hoitovedet ja seerumit, jotka kosteuttavat ja ravitsevat syvältä.

Hoito huipentuu rauhoittavaan kasvo- ja dekolteehierontaan, joka tehdään ravitsevilla luonnonöljyillä.

Tämä hoitava hetki antaa ihollesi hehkua ja tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden palautua ja rentoutua. Suomalainen, metsäinen luonnonkosmetiikka tuo mukanaan luonnon rauhoittavan voiman, luoden täydellisen irtioton arjesta.

Metsäretki 90 min, 159€

Ylellinen Kokonaisvaltainen Hemmotteluhoito

Tämä 90 minuutin kokonaisvaltainen hoitoelämys tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden rentoutumiseen ja palautumiseen. Hoito alkaa yksilöllisesti räätälöidyllä kasvohoidolla, joka suunnitellaan juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Pitkän ja perusteellisen hoidon aikana sinua hemmotellaan myös käsien, jalkapohjien, pään, dekolteen ja hartioiden hieronnalla, jossa käytetään ravitsevia luonnonöljyjä.

Hoitoon sisältyy suomalaisen metsäisen ja marjaisen luonnonkosmetiikan käyttö, joka paitsi rentouttaa, myös palauttaa ihon upean hehkun ja elinvoiman. Tämä kokonaisvaltainen ja holistinen hoitoelämys tarjoaa sinulle täydellisen irtioton arjesta, edistäen sekä kehon että mielen tasapainoa.

Hoidon päätteeksi pääset nauttimaan virkistävästä luomuteestä, joka kruunaa tämän rauhoittavan ja palauttavan elämyksen. Ylellinen hemmotteluhoito on myös saatavilla lahjakorttina, täydellinen lahja itselle tai läheiselle, joka kaipaa syvällistä rentoutumista ja elpymistä.

Tämän hoidon voit ostaa myös lahjakorttina.

Metsäinen kuumakivihieronta 60 min, 112€

Metsäinen syvärentouttava aistikokemus

Astutko hetkeen, jossa luonto ja lämpö kietoutuvat yhteen luoden täydellisen rauhan ja rentoutumisen tilan. Metsäinen syvärentouttava aistikokemus vie sinut matkalle, jossa kuumakivihieronta yhdistyy rauhallisiin liikkeisiin, lämpöön ja luonnollisiin öljyihin. Hoidon kruunaa aidot suomalaiset eteeriset öljyt, jotka täyttävät aistit ja syventävät elämystä.

Hieronnan aikana käsitellään kuumilla kivillä selkä, jalat, jalkapohjat sekä niska-hartia-dekoltee-alue, tuoden syvää rentoutusta ja elvyttäen kehoa. Tämä hoito soveltuu täydellisesti sekä miehille että naisille, jotka haluavat irtautua arjesta ja nauttia luonnon inspiroimasta hemmottelusta.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan tämä ylellinen hoito, joka tarjoaa täydellisen pakopaikan kiireestä ja stressistä.

Huomioithan: Kuumakivihieronnalla on joitakin esteitä, kuten raskaus, sydänlihastulehdus, kuume, flunssa, tulehdustilat elimistössä, vaikeat suonikohjut, aktiiviset syöpäsairaudet, sekä tuntoaistin muutokset. Emme suosittele hoitoa diabeetikoille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville, jos tilan hallinnassa on ongelmia.

Kuumakivihieronta koko vartalolle 70 min, 119€

Rentouttava Kokonaisvaltainen elämys

Kuumakivihieronta on täydellinen hemmotteluhoito, joka pysäyttää kiireisen arjen ja vie sinut syvään rentoutumisen tilaan. Tämä hoito on erinomainen keino lievittää stressiä ja ahdistusta, samalla kun se poistaa lihaskireyttä ja edistää kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kivien lempeä lämpö yhdistettynä rentouttavaan hierontaan tehostaa ihon aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa ja auttaa kehoa vapautumaan kuona-aineista.

Hieronnassa käsitellään koko keho – selkä, jalat, kädet ja dekoltee – varmistaen, että jokainen osa saa osansa tästä syvärentouttavasta kokemuksesta. Luonnonöljyt ja eteeriset öljyt täydentävät hoidon, tuoden mukanaan luonnon rauhoittavan ja hoitavan voiman.

Huomioithan: Kuumakivihieronnalla on joitakin esteitä, kuten raskaus, sydänlihastulehdus, kuume, flunssa, tulehdustilat elimistössä, vaikeat suonikohjut, aktiiviset syöpäsairaudet, sekä tuntoaistin muutokset. Emme suosittele hoitoa diabeetikoille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville, jos tilan hallinnassa on ongelmia.

kuumakivihieronta osa vartalolle 45 min, 82€

Rentouttava kokonaisvaltainen elämys

Kuumakivihieronta on täydellinen hemmotteluhoito, joka pysäyttää kiireisen arjen ja vie sinut syvään rentoutumisen tilaan. Tämä hoito tarjoaa tehokasta helpotusta stressiin ja ahdistukseen, samalla kun se poistaa lihaskireyttä ja edistää kehon hyvinvointia. Kivien lempeä lämpö yhdistettynä rauhoittavaan hierontaan parantaa ihon aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja auttaa kehoa vapautumaan kuona-aineista.

Osa-hieronnassa käsitellään huolellisesti selkä, jalkapohjat, kädet ja dekoltee, jolloin jokainen kehon osa saa osansa tämän hoidon rentouttavasta vaikutuksesta. Hieronnassa käytetään luonnonöljyjä ja eteerisiä öljyjä, jotka täydentävät kokemuksen luonnon hoitavilla voimilla.

Huomioithan: Kuumakivihieronnalla on joitakin esteitä, kuten raskaus, sydänlihastulehdus, kuume, flunssa, tulehdustilat elimistössä, vaikeat suonikohjut, aktiiviset syöpäsairaudet, sekä tuntoaistin muutokset. Emme suosittele hoitoa diabeetikoille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville, jos tilan hallinnassa on ongelmia.

Aromaattinen hieronta 60 min, 98€

Tervetuloa rentoutumisen maailmaan

Koe hetki, jossa rauhallinen hieronta ja aidot, tuoksuvat öljyt johdattavat sinut syvään rentoutumiseen. Tämä hieronta vapauttaa kehosi jännitykset, maadoittaa sinut hetkeen ja täyttää mielesi levollisuudella.

Voit valita kahdesta rentouttavasta tuoksusekoitusvaihtoehdostamme, jotka täydentävät hierontaelämyksen juuri sinulle sopivalla tavalla. Tämä kokemus on omistettu sinun hyvinvoinnillesi, tarjoten täydellisen irtioton arjen kiireistä ja auttaen sinua löytämään sisäisen tasapainon.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan tästä ainutlaatuisesta ja rauhoittavasta elämyksestä, joka jättää sinut uudistuneeksi ja syvästi rentoutuneeksi.

MarjaMama - hemmotteluhoito 60 min, 112€

Rentouttava hetki odottavalle tai lahja maailman parhaalle Äidille

Etsitkö täydellistä lahjaa odottavalle äidille tai haluatko hemmotella omaa ihanaa äitiäsi?

Tämä suosittu hoitoelämys tarjoaa täydellisen hetken rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Hoito sisältää ylellisen kasvohoidon sekä jalkojen kuorinnan ja hieronnan, jotka yhdessä luovat kokonaisvaltaisen hemmotteluhetken.

Raskaana oleville hoito on erityisesti mukautettu – hoitopeti voidaan säätää koholle, jotta rentoutuminen on mahdollisimman miellyttävää. Jos selällään oleminen tuntuu haastavalta, suosittelemme lahjakortin käyttämistä vauvan syntymän jälkeen, jolloin äiti voi nauttia hoidon hemmottelusta täysin rennosti ja vailla huolen häivää.

Kasvohoito toteutetaan suomalaisella luonnonkosmetiikalla ja räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta jokainen hetki on ainutlaatuinen. Hoidon päätteeksi äiti voi rauhoittua ja nauttia kupillisen rauhoittavaa luomuteetä.

Tämä hemmotteluhoito on täydellinen lahja, joka tarjoaa odottavalle tai maailman parhaalle äidille ansaitun lepohetken.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan – tai anna lahjaksi ikimuistoinen kokemus, joka jää mieleen pitkäksi aikaa!

Tulet siis vain paikanpäälle ja rentoudut, me hoidamme loput.

Varaa aikasi tästä