BTB13-KASVOHOIDOT

Milloin valitsen BTB13 hoidon?

Jos ihosi on helposti reagoiva, aknesta- tai ruusufinnistä kärsivä tai kaipaat tehokasta anti-age hoitoa ikääntymisen merkkejä vastaan, sopii BTB13-kasvohoito sinulle erityisen hyvin. Valikoimastamme löydät BTB13-kasvohoidot eri ihotyyppien mukaan.

Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin!

Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Yhdisteen vaikuttavia aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan. BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen luonnon tehokkaimmat raaka-aineet ja vitamiinit. Tuotteet valmistetaan Helsingissä.

varaa aika

HOITOJEN HINNAT JA KUVAUS

BTB13 SENSITIVE

-PROBIOOTTINEN KASVOHOITO 45 min, 94€

Herkälle, punoittavalle ja reaktiiviselle iholle, sopii ruusufinni- ja akne-iholle.

Ihoa rauhoittava, kosteuttava ja tasapainottava, probioottinen kasvohoito herkälle iholle.

Hoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, tehoseerumit ja hoitovedet, hieronnan ja probioottisen kasvonaamion. Hoito räätälöidään ihon tarpeisiin sopivaksi. Sen aikana ihoon kerrostetaan runsaasti geelimäistä kosteutta. Hoidon jälkeen iho on heleä, tasaisen värinen ja kimmoisa. Hoitoon ei sisälly ihon syväpuhdistusta, mutta siihen voi halutessaan ottaa lisäpalveluksi ultraäänipuhdistuksen. Hoito soveltuu reaktiiviselle sekä herkälle iholle, jos kärsit ruusufinnistä tai aknesta, tämä hoito on juuri sinulle.

BTB13 INTENSE HYDRATION

-SYVÄKOSTEUTTAVA KASVOHOITO 45min, 89€

Kosteutta kaipaavalle iholle. Sisältää pitkän hieronnan ja kosteuttavat hoitovedet sekä seerumit.

Ihoa tehokkaasti syväkosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sopii erityisen hyvin kuivalle, atooppiselle tai kosteusköyhälle iholle. Kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen, heleyttävän happo- tai entsyymikuorinnan, hoitovesien ja tehoseerumeiden imeytyksen pitkän hieronnan avulla. Suosittelemme Intense Hydration -hoitoa heleyttäväksi hoidoksi juuri ennen tärkeää päivää sekä lahjahoidoksi.

BTB13 PRO-AGE MESOTHERAPY

- UUDISTAVA KASVOHOITO 60 min 119€

Ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito sisältää tehokkaan ihotyypin mukaisen kuorinnan, seerumeiden imeytyksen BTB13-mesoterapiakynän avulla, hieronnan ja naamion.

Hoidon teho perustuu antioksidanttisen ja ihoa uudistavien BTB13-tehotuotteiden imeyttämiseen syvälle ihoon. Hoito parantaa ihon kimmoisuutta ja väriä sekä syväkosteuttaa sitä. Hoito on tehokas ja sen sisältämä mesoterapia on kivuton keino saada tehoaineet ja ihosolujen uudistamista edesauttavat vitamiinit imeytymään ihoon.

BTB13 MEDICAL

-SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO 75 min, 129€

Epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle.

Ihoa syväpuhdistava ja kosteuttava kasvohoito. Hoito sisältää ihoa puhdistavan kuorinnan, hoitoon sisältyy mekaanisen ihonpuhdistus tai ultraäänipuhdistus, tehoseerumit, probioottisen naamion ja hieronnan. Hoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaisesti ja lopputuloksena on puhdistettu, kosteutettu, kuulas iho. Voit valita hoitoon lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen mikäli haluat molemmat puhdistustavat. Hoito on ihanteellinen epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle.

Varaa aikasi tästä

Tulet siis vain paikanpäälle ja rentoudut, me hoidamme loput.

Varaa aikasi tästä