BTB13-KASVOHOIDOT

Milloin valitsen BTB13 hoidon?

Jos ihosi on helposti reagoiva, aknesta- tai ruusufinnistä kärsivä tai kaipaat tehokasta anti-age hoitoa ikääntymisen merkkejä vastaan, sopii BTB13-kasvohoito sinulle erityisen hyvin. Valikoimastamme löydät BTB13-kasvohoidot eri ihotyyppien mukaan.

Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin!

Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Yhdisteen vaikuttavia aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan. BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen luonnon tehokkaimmat raaka-aineet ja vitamiinit. Tuotteet valmistetaan Helsingissä.

varaa aika

HOITOJEN HINNAT JA KUVAUKSET

Voit valita listalta valmiin hoidon tai valita räätälöidyn BTB13 -kasvohoidon, joka tehdään räätälöidysti BTB13 -tuotteilla.

RÄÄTÄLÖITY BTB13 -erikoishoidot

Hoito tehdään räätälöidysti juuri sinulle.

45 min / 96€

60min / 109€

75 min / 129€

AJANVARAUKSEEN TÄSTÄ

BTB13 MEDICAL-SKIN PEEL

-KEMIALLINEN KUORINTA

50min, 96€

Sarjahoitona 3 kertaa 259€

Tehokas hoito ihon kirkastamiseen ja uusiutumiseen.

Hoidossa iholle tehdään tehokas kemiallinen kuorinta jolloin ihon rakenne ja ulkonäkö paranevat. Hoitoon kuuluu tehokas kaksoiskuorinta joka saa ihon uusiutumaan ja hehkumaan. Hoidossa käytetään kosteuttavia tuotteita ja kasvojen alkuhieronnan lisäksi tehdään hierontaa decolteelle ja hartioille. Jo yksi hoito kerta kirkastaa, mutta hoidon parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla 1-2 viikon välein. Sekä käyttämällä BTB13 -kotihoitotuotteita.

Kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa mm. Ihon ikämuutoksia, juonteita, pigmenttimuutoksia, aknea ja aknearpia, rasvaista ja suurihuokoista ihoa, kuivaa ihoa, ihon epätasaisuutta sekä samea iho kirkastuu huomattavasti.

Hoidamme aina tervettä ihoa. Jos sinulla esim aktiivinen ruusufinni, voit tulla hoitoon vasta kun iho on rauhoittunut.

Hoitoon tulon esteet ihosairauksien lisäksi: kosketusihottuma, raskaus, aknelääkitykset, glykolaattiyliherkkyys.

Varaa aikasi tästä

BTB13 INTENSE HYDRATION

-SYVÄKOSTEUTTAVA KASVOHOITO 45min, 89€

Kosteutta kaipaavalle iholle.

Ihoa tehokkaasti syväkosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sopii erityisen hyvin kuivalle, atooppiselle tai kosteusköyhälle iholle. Kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen, heleyttävän happo- tai entsyymikuorinnan, hoitovesien ja BTB13 -tehoseerumeiden imeytyksen pitkän hieronnan avulla. Suosittelemme Intense Hydration -hoitoa heleyttäväksi hoidoksi juuri ennen tärkeää päivää sekä lahjahoidoksi.

AJANVARAUKSEEN

BTB13 MEDICAL

-SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO 75 min, 129€

Epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle.

Ihoa syväpuhdistava ja kosteuttava kasvohoito. Hoito sisältää ihoa puhdistavan kuorinnan sekä ultraäänipuhdistuksen ja tarvittaessa myös mekaanisen puhdistuksen. BTB13 tehoseerumit ja probioottisen naamion sekä hierontaa. Hoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaisesti ja lopputuloksena on puhdistettu, kosteutettu, kuulas iho. Hoito on ihanteellinen epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle.

AJANVARAUKSEEN

BTB13 PRO-AGE

- UUDISTAVA KASVOHOITO 60 min 119€

Ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito sisältää tehokkaan ihotyypin mukaisen happokuorinnan, seerumeiden imeytyksen BTB13-mesoterapiakynän avulla, hieronnan ja naamion.

Hoidon teho perustuu antioksidanttisten ja ihoa uudistavien BTB13-tehotuotteiden imeyttämiseen syvälle ihoon. Hoito parantaa ihon kimmoisuutta ja väriä sekä syväkosteuttaa ihoa. Hoito on tehokas ja sen sisältämä mesoterapia on kivuton keino saada tehoaineet ja ihosolujen uudistamista edesauttavat vitamiinit imeytymään syvemmälle ihoon.

VARAA AIKA TÄSTÄ

Tulet siis vain paikanpäälle ja rentoudut, me hoidamme loput.

Varaa aikasi tästä