HOITOJEN HINNAT

BTB13 -Mikroneulaus 1. kerta

75min, 149€

BTB13 -Mikroneulaus jatkohoito

60 min, 129€

BTB13 -MIKRONEULAUS

Teemme mikroneulauksia kasvoille.

Neulauksessa käytämme Suomessa valmistettuja luonnonkosmetiikkapohjaisia BTB13 -tuotteita. Hoito räätälöidään vastaamaan jokaisen asiakkaan tarpeita. 

Mikroneulaus vahvistaa ihoa, joten se sopii myös couperosaiholle. Parhaat tulokset saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidolla. Myös kotihoito on tärkeää mikroneulauksen jälkihoitoon sopivilla tuotteilla. Valitsemme juuri sinulle oikeat kotihoitotuotteet.

Mikä on mikroneulaus?

BTB13 -Mikronaulaus on kaksivaikutteinen. 1.Mikroneulauksessa iholle tehdään hallittu mikrovaurio, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja 2.neulauksen avulla voimme moninkertaistaa BTB13-tuotteiden imeytymisen ihoon. Hoito palauttaa ihokudoksen kimmoisuuden ja kiinteyden. 

BTB13 -Mikroneulaus on täydellinen uutta elinvoimaa kaipaavalle iholle. Tehokas kiinteyttävä hoito, joka tasoittaa juonteita ja arpia, sekä syväkosteuttaa ja vahvistaa ihoasi.

Mitä mikroneulauksella voidaan hoitaan?

- Ikääntyvää ihoa
- Juonteita sekä ryppyjä
- Löystynyttä ihoa
- Ihon sävyä ja rakennetta
- Aknearpia
- Suurentuneita ihohuokosia
- Epäpuhdasta ihoa
- Maksaläiskiä sekä pigmenttimuutoksia

 

Hoidon esteet:

- Mikroneulaus tehty alle 4 viikkoa sitten
- Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville
- Hoitoalueella avoimia haavoja, hankaumia, aktiivinen herpes tai palovamma
- Ekseema, psoriaasi, aktiivinen akne, märkäinen, voimakas ruusufinni
- Ihon sädehoidot tehty alle 12 kk sitten
- Tetrasykliini / Roacuttan hoitoa alle 6 kk:n sisään
- Krooniset ihosairaudet, ihotauti kasvojen alueella
- Syöpä, kemoterapia, sädehoito
- Heikentynyt immuunivaste
- Diabetes tai muut krooniset sairaudet (jos lääkitys ei ole kunnossa)
- Kasvojen täyteaineet viimeisen 2-4 viikon aikana
- Retinoli tai topikaalinen antibiootti 3 päivää ennen hoitoa
- Veren hyytymishäiriöt

KYSY ROHKEASTI MEILTÄ, JOS JOKU ASIA ASKARRUTTAA MIELTÄSI.

asiakaspalvelu@marlena.fi

Varaa aikasi tästä
BTB13 Mikroneulaus

Mikroneulaus-sarjan vaikutukset

Asiakkaalle tehtiin neljä mikroneulaushoitokertaa: Iho on selvästi heleämpi ja kirkkaampi. Ihohuokoset ovat pienentyneet, ja asiakkaan ihon sävy on tasaisempi ja elinvoimaisempi.

varaa aika hoitoon

Mitä on hyvä ottaa huomioon hoitoon tullessa?

Mitä hoitoon sisältyy aina?

Kasvohoitooon sisältyy aina alkupuhdistus, joten ei tarvitse tulla meikittömänä hoitoon. Neulauksen alle tehdään happokuorinta, joka myös desinfioi ihon ennen neulausta.

Hoidon tavoitteen mukaan sinulle valitaan seerumi, joka imeytetään ihoon mikroneulauksen avulla. Hoito on siis kaksivaikutteinen: iholle saadaan imeytymään vaikuttavia aineita, ja neuloilla teemme hallitun mikrovaurion, joka aktivoi kollageenin tuotantoa.

Hoito tehdään aina myös kaulan alueelle, voit lisäpalveluna ottaa neulauksen myös dekolteen alueelle.

Hoidon alussa keskustelemme tavoitteista ja siitä, miten hoidossa edetään. Omista toiveista voi kertoa jo varausta tehdessä tai kertoa niistä meille ennen hoidon aloitusta.

Suuren osan ajasta rauhoitumme hoitoon, joten pyrimme olemaan hiljaa. Hoitopeti on mukavan tuntuinen, ja äänet on valittu hoitojemme mukaiseksi. Lopuksi pääset rentoutumaan hetken ja nauttimaan luomuteetä.

Hoidon tavoite

Hoidon tavoite määritellään asiakkaan kanssa esim. haluatko ihollesi boostia, juonteiden silotusta, arpien hoitoa vai onko syväkosteutus nyt paikallaan. Hoidon jälkeen iho on aina kosteutettu ja kirkastunut.

Lisätietokenttään voit laittaa toiveitasi jo aikaa varatessasi. Kerro rohkeasti toiveistasi.

Mitä tulee ottaa huomioon hoitoon saapuessasi?

Tule avoimin mielin. Vaikka olisi stressaava päivä takana, ei haittaa, me saamme sinut varmasti rentoutumaan.

Hoidot räätälöidään aina sinun tarpeittesi mukaan. Tuotteet valitaan aina ihosi kunnon mukaan.

Hoidon aikana voit kertoa meille rohkeasti tuntemuksistasi ja olostasi, hetki on sinua varten. Voit kertoa toiveita, kysyä mieltäsi askarruttavista asioista tai pyytää esim lisätyynyä, jotta olosi olisi mahdollisimman hyvä. Etukäteen voit kirjoittaa varauksen lisätieto kenttään omia toiveitasi.

Hoidoissa käytössämme ovat suomalaiset luonnonkosmetiikan sarjat, joista valitsemme juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle rentouttavan kokemuksen, saavuthan siis ajallesi täsmällisesti, et liian aikaisin. Noin 5 minuuttia ennen hoidon alkua on sopiva aika.

Meillä voit käydä WC:ssä ennen hoidon aloitusta. Teemme hoidot aina myös kaulan ja decolteen alueelle, joten toivomme sinun ottavan paidan pois hoidon ajaksi, tai saapuvan hoitoon toppi päällä, jolloin saat laskettua topin ja rintaliivien olkaimet alas.

 

Toivomme, että puhelin voi olla äänetön hoidon ajan. 

Kotihoito

BTB13 -Mikroneulaus on tehokas hoito moneen ongelmaan. Hoidon aikana viemme neulaamalla tuotteita iholle ja teemme iholle hallitus mikrovaurion, jonka seurauksena iho alkaa aktivoimaan toimintojaan. Kuten haavan tullessa ihoon, iho alkaa tuottamaan kollageelia ja haava parantuu. Näin tapahtuu myös mikroneulauksessa, jossa teemme tämän vaurion hallitusti ja ammattitaidolla. Jokainen hoitajamme joka tekee neulausta on käynyt siihen valmistajan koulutuksen.

Neulauksen jälkeen on tärkeää käyttää BTB13 -kotihoito tuotteita. Tärkeimmät tuotteet ovat puhdistusemulsio, hoitovesi, seerumi ja voide. Ohjaamme mielellämme juuri sinulle oikeat tuotteet.

Tulet siis vain paikanpäälle ja rentoudut, me hoidamme loput.

Varaa aikasi tästä