Palvelut

Hemmotteluhoidot
VARAA AIKA

Kaipaatko todellista irtiottoa ja hemmottelevaa kosketusta. Haluamme tarjota asiakkaillemme rentouttavia hemmotteluhoitoja, joka saa ajatukset hetkeksi aivan toiseen maailmaan. Hoidot tehdään marjaisella ja metsäisellä luonnonkosmetiikalla, jotka antavat iholle kosteutta ja ravintoa.

Hemmotteluhoito on ihana antaa myös lahjaksi.

Lämpimästi tervetuloa rentouttumaan!

Klikkaamalla palvelun nimeä, saat lisätietoa hoidosta.

Unna Nordic -Metsäelämys 75 min, 109€

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä luomuteellä.

MarjaMama 60 min, 92€

Ihana hoito odottavalle. Hemmotteleva kasvohoito, sekä jalkojen kuorinta ja hieronta. Lämpimästi tervetuloa! Ihana hoito myös lahjaksi.

RENTOUTTAVA KASVO- JA PÄÄHIERONTA 30MIN, 49€

Asetu makuulleen hoitopedille ja antaudu hemmottelevaan hetkeen. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus kasvoille ja decolteelle, sekä rentouttava hieronta luomuöljyillä, joihin voi halutessasi lisätä aromaattisia öljyjä. Ihana hoito myös lahjaksi.

RENTOUTTAVA HIERONTA ETEERISILLÄ ÖLJYILLÄ 60MIN, 86€

Kaipaatko todellista irtiottoa ja hemmottelevaa kosketusta. Hoito sisältää rentouttavaa hierontaa luomuöljyillä, joihin voi halutessaan lisätä aromaattisia tuoksuja, jotka saavat mielesi täysin rentoutumaan, öljyillä on myös mahdollisuus saada aineenvaihduntaan liikkeelle. Ihana lahjaksi!

MARJAMETSÄSSÄ 70 MIN, 95€

Kaipaatko todellista irtiottoa ja hemmottelevaa kosketusta. Hoito sisältää rentouttavan kasvohoidon, sekä käsien kuorinnan ja hieronnan. Hoidoissa käytämme marjaista ja metsäistä luonnonkosmetiikkaa. Ihana myös lahjaksi!

METSÄNHELMASSA 80 MIN, 119€

Täydellinen irtiotto arkeen ja kiireeseen. Hoito sisältää Rauhoittavan kasvohoidon päähieronnalla, sekä valintasi mukaan jalkojen kuorinnan ja hieronnan, tai käsien kuorinnan ja hieronnan. Ihana hoito myös lahjaksi. Lämpimästi tervetuloa!

Hemmottelua lahjaksi?

Ekohoitolan lahjakortti on ihana tapa hemmotella läheistäsi. Lahjakortilla varmistat, että lahjansaaja saa täydellisen hemmottelu elämyksen. Lahjakortit voit ostaa helposti haluamallesi summalle suoraan netistä. Olemme myös paketoineet valmiiksi ihania hemmotteluhoitoja kasvoille ja vartalolle, jotka voit tulla ostamaan hoitolastamme Puijonkadulta shoppailutunneilla. Hoitolan ovi on hoitojen ajan aina suljettu, jotta jokainen asiakas saa oman rauhallisen elämyksen. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmästämme. Lahjakortti käy myös luonnonkosmetiikka tuotteisiimme.

Osta lahjakortti
044 333 8917
asiakaspalvelu@marlena.fi
Puijonkatu 15
70100 Kuopio