Palvelut

Ripset ja kulmat
VARAA AIKA

Meillä pääset rentoutumaan myös ripsien- ja kulmienvärjäysten aikana. Hoitotila on rauhallinen, joten saat hetken aikaa itsellesi. Väriaineet ovat synteettisiä. Lämpimästi tervetuloa pysähtymään arjen keskellä.

Muista myös lahjakortit.

Klikkaamalla palvelun nimeä, saat lisätietoa hoidosta.

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYKSET 45 €

Hetken hengähdys. Ripsien ja kulmien kestovärjäys (värit ovat synteettiset) ja kulmien muotoilu vahalla tai sokerilla, sekä nyppimällä rentouttavassa ympäristössä. Huomioithan, jos olet saanut joskus värjäyksistä reaktioita, emme valitettavasti turvallisuus syistä tee värjäyksiä sinulle. Emme myöskään tee värjäyksiä alle 16-vuotiaille. Lämpimästi tervetuloa!

KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU 32 €

Hetken rauhoittuminen, sekä kulmat siistiksi. Kulmien kestovärjäys (synteettinen väri) ja muotoilu nyppimällä, vahalla tai sokerilla rentouttavassa ympäristössä. Huomioithan, jos olet joskus saanut reaktioita värjäyksestä, valitettavasti turvallisuus syistä emme tee värjäyksiä sinulle. Värjäyksiä ei tehdä muutenkaan alle 16 vuotiaille. Lämpimästi tervetuloa!

Hemmottelua lahjaksi?

Ekohoitolan lahjakortti on ihana tapa hemmotella läheistäsi. Lahjakortilla varmistat, että lahjansaaja saa täydellisen hemmottelu elämyksen. Lahjakortit voit ostaa helposti haluamallesi summalle suoraan netistä. Olemme myös paketoineet valmiiksi ihania hemmotteluhoitoja kasvoille ja vartalolle, jotka voit tulla ostamaan hoitolastamme Puijonkadulta shoppailutunneilla. Hoitolan ovi on hoitojen ajan aina suljettu, jotta jokainen asiakas saa oman rauhallisen elämyksen. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmästämme. Lahjakortti käy myös luonnonkosmetiikka tuotteisiimme.

Osta lahjakortti
044 333 8917
asiakaspalvelu@marlena.fi
Puijonkatu 15
70100 Kuopio