Palvelut

Luonnollista kauneudenhoitoa käsityönä sinulle
VARAA AIKA

Meille on tärkeää kuunnella toiveitasi ja tarjota sinulle kokonaisvaltaisia elämyksiä. Siitä syystä teemme kehoasi ja mieltäsi helliviä hoitoja luonnonkosmetiikalla. Hoidoissa käytetään ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, sillä kestävää kehitystä tukevat arvot ovat meille tärkeitä. Ekohoitola Marlenasta saat myös opastusta ihonhoitoon sekä laadukkaat luonnonmukaiset kotihoitotuotteet käyttöösi. Erilaisten hoitojen lisäksi olemme erikoistuneet mineraalimeikkipohjiin, joista autamme sinua löytämään täydellisen sävyn.

Kasvohoidot

Räätälöity hoitoelämys 60 min, 89€

Hoitoelämys sinun tarpeiden mukaan. Ihosi iän ja tarpeet huomioiva räätälöity kauneushoito. Mekaaninen puhdistus tarpeen mukaan. Hoitokokonaisuus on ihoasi kirkastava, virkistävä sekä kosteuttava. Anna meidän ammattilaisten valita ihollesi sopivin kokonaisuus.

Räätälöity hoitoelämys 75 min, 105€

Hoitoelämys sinun tarpeiden mukaan. Ihosi iän ja tarpeet huomioiva räätälöity kauneushoito. Mekaaninen puhdistus tarpeen mukaan. Hoitokokonaisuus on ihoasi kirkastava, virkistävä sekä kosteuttava. Anna meidän ammattilaisten valita ihollesi sopivin kokonaisuus. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

Räätälöity hoitoelämys 100 min, 145€
Hoitoelämys sinun tarpeiden mukaan. Ihosi iän ja tarpeet huomioiva räätälöity kauneushoito. Mekaaninen puhdistus tarpeen mukaan. Hoitokokonaisuus on ihoasi kirkastava, virkistävä sekä kosteuttava. Halutessasi kulmat muotoillaan ja värjätään, sekä huulikarvat sokeroidaan. Anna meidän ammattilaisten valita ihollesi sopivin kokonaisuus. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!
Ekoluksus täysihuolto 120min, 159€

Tämä täydellinen huolto saa sinut pysähtymään ja unohtamaan täysin arjen kiireet. Kasvohoitoon sisältää kaiken, mitä kasvosi tarvitsevat. Ihosi puhdistetaan ja kuoritaan tehokkaasti, mutta lempeästi. Häiritsevät ihokarvat poistetaan, voidaan tehdä vaikka brasilialainen sokerointi, kulmat laitetaan kuntoon, ripset värjätään ja naamiot sekä öljyt sekoitetaan aina täysin sinun ihoasi ajatellen. Ihanan hoitokokemuksen jälkeen autamme sinua halutessasi valitsemaan sopivat kotihoitotuotteet. Parhaat ihonhoidon tulokset saat, kun hoitaminen jatkuu myös kotona. Halutessasi, voit laittaa jo etukäteen toiveita lisätietoihin. Lämpimästi tervetuloa!

Kuningattaren loisto 90min, 119€
Kuninkaallista hemmottelua! Ihana hoito lahjaksi.
Unohda viikon kiireet ja antaudu lempeälle kosketukselle. Hoidon aikana ihosi saa ravintoa sekä kosteutta, ja tarvitsemaansa hellää hoitoa. Hemmottelu sisältää kasvo- ja decolteehieronnan, jotka saavat hermostosi lepotilaan.  Sinulle valittujen öljy-naamioiden aikana saat nauttia vielä lempeästä decoltee- sekä päähieronnasta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, koska se räätälöidään täysin ihosi tarpeiden mukaan. Jos tarvitset enemmän puhdistusta iholle, valitse lisäpalveluista ihonpuhdistus. Voit halutessasi laittaa jo etukäteen toiveita lisätietoihin. Sydämellisesti tervetuloa!
Hyppy luonnonkosmetiikan maailmaan 129€ (sis.50€ kotihoitotuotteita)
Pääset nauttimaan luonnonkosmetiikan ihanasta maailmasta hemmotteluhoidon aikana. Kerromme tuotteistamme ja luonnonkosmetiikasta sinulle. Käymme läpi ihonhoidonrutiinit, mietimme juuri sinulle sopivat hoito-ohjeet. Mukaasi saat tuotteita 50€ arvosta, jotka valitaan juuri Sinun ihollesi, näin pääset aloittamaan heti ihosi parhaan ja luonnollisen hoitamisen. Halutessasi voit ostaa lisätuotteita, näistä saat hoitokerralla -5% hyvitystä. Kasvohoidon pituus n.60 min. Tervetuloa hyppäämään kanssamme luonnonkosmetiikan ihanaan maailmaan! Ps. ihana hoito myös lahjaksi.

Kasvohoidon pituus n.60 min.
Tervetuloa hyppäämään kanssamme luonnonkosmetiikan ihanaan maailmaan!
Ps. ihana hoito myös lahjaksi..
Herkän ihon hoito 60 min, 92€

 

Halutessasi, voit laittaa jo etukäteen toiveita lisätietoihin. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkastava syväpuhdistus 90 min, 119€

Täydellisen kirkastava ja syväpuhdistava kasvohoitoelämys. Sopii erityisen hyvin samealle, tukkoiselle ja väsyneelle iholle, joka kaipaa kirkastusta. Loistava myös seka- ja rasvaiselle iholle. Napakat luonnolliset hedelmähappokuorinnat kirkastavat ja aktivoivat ihoasi, sekä mekaaninen puhdistus saa ihosi raikastumaan ja hengittämään paremmin. Pitkä hieronta puhdistavilla sekä tehokkaasti aktivoivilla eteerisillä öljyillä, saavat kuona-aineenvaihdunnan liikkeelle. Hoidon jälkeen ihosi kirkastuu ja hapenottokyky paranee. Parhaat tulokset ihonhoidossa saavutetaan jatkamalla hoitoa myös kotona luonnonkosmetiikalla. Opastamme halutessasi sinulle sopivimmat kotihoitorutiinit, sekä luonnonkosmetiikka tuotteet.

Päivän piristys 30 min, 56€

Pysähdy hetkeksi ja nauti. Pieni hetki sinulle, jossa saat rentouttavaa hierontaa kasvoille ja decolteelle. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, sekä naamio-öljy-hieronnan. Tämä on hyvä tilaisuus päästä tutustumaan hoitolaamme. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan.

Vartalohoidot

RENTOUTTAVA KASVO- JA PÄÄHIERONTA 30MIN, 49€

Asetu makuulleen hoitopedille ja antaudu hemmottelevaan hetkeen. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus kasvoille ja decolteelle, sekä rentouttava hieronta luomuöljyillä, joihin voi halutessasi lisätä aromaattisia öljyjä. Ihana hoito myös lahjaksi.

RENTOUTTAVA HIERONTA ETEERISILLÄ ÖLJYILLÄ 60MIN, 86€

Kaipaatko todellista irtiottoa ja hemmottelevaa kosketusta. Hoito sisältää rentouttavaa hierontaa luomuöljyillä, joihin voi halutessaan lisätä aromaattisia tuoksuja, jotka saavat mielesi täysin rentoutumaan, öljyillä on myös mahdollisuus saada aineenvaihduntaan liikkeelle. Ihana lahjaksi!

RENTOUTTAVA HIERONTA ETEERISILLÄ ÖLJYILLÄ 90 MIN, 118€

Kaipaatko todellista irtiottoa ja hemmottelevaa kosketusta. Hoito sisältää rentouttavaa hierontaa luomuöljyillä, joihin voi halutessaan lisätä aromaattisia tuoksuja, jotka saavat mielesi täysin rentoutumaan, öljyillä on myös mahdollisuus saada aineenvaihduntaan liikkeelle. Ihana lahjaksi!

SELÄN RENTOUTUS JA PUHDISTUS 60 min, 75€

Jos selässäsi on epäpuhtauksia, tai muuten kaipaa puhdistusta ja hierontaa, tämä on hyvä aika siihen. Hoitoon kuuluu selän alkupuhdistus, pehmittävän ja rentouttava hieronta luonnonöljyillä, mekaaninen puhdistus, sekä rauhoittava naamio. Lämpimästi tervetuloa!

Ihokarvojen poisto

Olemme erikoistuneet sokerointeihin, joka on hellävarainen menetelmä poistaa ihokarvoja. Teemme sokerointeja päivittäin, ja haluamme tarjota jokaiselle mahdollisemman kivuttoman kokemuksen. Käytämme hoitolassamme Suomessa valmistettua sokeria.

Sokerointi

Sokerointi on tehokas, mutta hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla myös kuorii ihoa tehden siitä silkin pehmeän. Sokerimassa on 100% luonnollisista ainesosista valmistettu ja se koostuu vedestä, sokerista, sitruunamehusta sekä luonnollisesta xantaanikumi -paksuntajasta. Luonnollisten ainesosien ansiosta sokerointi on hyvin siedettyä, eikä juurikaan allergisoi.

Säännöllisesti sokeroinnissa käymisen ansiosta karvan kasvu hidastuu ja ne kasvavat takaisin hennompina. Suosittelemme sokerointia tehtäväksi 3-6 viikon välein. Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, muistathan, että karvan on hyvä olla vähintään 5mm pitkä. Yleissääntö on, että älä sheivaa väh. 1,5 viikkoon. Mitä pidempi karva, sitä parempi lopputulos.

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta (brassi), kainaloista, käsivarsista ja kasvoista.

Jos joku asia askarruttaa sinua, voit kirjoittaa meille ennen varaustasi spostia info@marlena.fi.

Lämpimästi tervetuloa, pidämme sinusta huolta!

Sokerointipalvelut ja hinnat
Brassisokerointi 72€
Brassihuolto (max 6viikon välein) 58€
Kainalosokerointi 28€/huolto 22€
Bikinilinjasokerointi 38€/huolto35€
Säärten sokerointi 45€
Reisien sokerointi 45€
SokerointiPaketti: Brassi + sääret + kainalot 119€/huolto 108€
SokerointiPaketti: Brassi + reidet + sääret + kainalot 142€/huolto 125€
SokerointiPaketti: Bikini + sääret + kainalot 105€/huolto 99€

Loput hinnat ja karvanpoistopalvelut löydät helposti ajanvarauksestamme!

Ripset ja kulmat

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYKSET 45 €
KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU 32 €

Muut kauneuspalvelut

IHONHOITO KONSULTAATIO 15 min, 20 € (hinta vähennetään ostamistasi tuotteista)
MEIKKIKONSULTAATIO 30 MIN, 60 € (hinta vähennetään ostamistasi tuotteista).
IHONHOITOKONSULTOINTI 30 min, 45 euroa

Kotihoitaminen on ihonhoidossa kaiken A ja O, vaikka kasvo/kauneushoito tehdään muutaman kerran vuodessa. Ihonhoitokonsultoinnissa pääset helposti siirtymään luonnonkosmetiikan maailmaan ammattilaisen avustuksella tai päivittämään sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Konsultoinnissa rakennamme sinulle oman ihonhoidon kotihoitoreseptin ja autamme löytämään täsmähoidot ihollesi.

RYHMILLE - OPASTUS LUONNONKOSMETIIKKAAN

Oletko järjestämässä mukavaa ajanvietettä suuremmalla porukalla ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa? Järjestämme hyppyjä luonnonkosmetiikan maailmaan myös ryhmille, jossa kerromme luonnonkosmetiikasta, sen käytöstä ja autamme löytämään oikeanlaiset tuotteet jokaiselle yksilöllisesti. Jokainen pääsee testaamaan tuotteiden toimivuutta omalle iholleen!

Ryhmävaraus sopii erinomaisesti esimerkiksi työporukoille, polttareihin tai ohjelmanumeroksi illanviettoon. Pyydäthän erikseen tarjouksen ryhmävarauksesta osoitteesta info@marlena.fi.

Hemmottelua lahjaksi?

Ekohoitolan lahjakortti on ihana tapa hemmotella läheistäsi. Lahjakortilla varmistat, että lahjansaaja saa täydellisen hemmottelu elämyksen. Lahjakortit voit ostaa helposti haluamallesi summalle suoraan netistä. Olemme myös paketoineet valmiiksi ihania hemmotteluhoitoja kasvoille ja vartalolle, jotka voit tulla ostamaan hoitolastamme Puijonkadulta shoppailutunneilla. Hoitolan ovi on hoitojen ajan aina suljettu, jotta jokainen asiakas saa oman rauhallisen elämyksen. Juuri tämän takia lahjakortti ekohoitolaamme on haluttu lahja!

Lahjakortit ovat voimassa 6 kk, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmästämme. Lahjakortti käy myös luonnonkosmetiikka tuotteisiimme.

Osta lahjakortti
044 333 8917
asiakaspalvelu@marlena.fi
Puijonkatu 15
70100 Kuopio