Palveluvalikoimamme ja hinnastomme uudistuu 1.11. alkaen! Vielä ehdit varata tämän hetkisiä palvelujamme.

Minja, kosmetologi

Ekohoitola Marlena
Minjan lämpimistä käsistä olemme jo saaneet paljon hyvää palautetta.

Minja keskittyy antaumuksella jokaiseen hoitoon ja hänen otteensa ovat rauhallisen napakat.

Minja on uusin tiimimme jäsen, hän valmistui 2020 vuoden lopulla suorittaen kaksoistutkinnon. Minja on  suunnannut kauneudenhoitoalalle äitinsä jalan jäljissä. Opiskellessa into hoitotyöhön syttyi todenteolla. Minja pitää työssä käsillä tekemisestä sekä siitä, että jokainen hoito ja asiakas on erilainen. Yksilöllisyys ja mahdollisuus tehdä aina asiakkaan tarpeiden mukainen hoito on Minjalle mieluista.

Luonnonkosmetiikan pariin siirtyessään Minja huomasi heti eron oman ihonsa hyvinvoinnissa. Hänestä onkin selkeää, että luonnolliset tuotteet sopivat iholle paremmin kuin synteettiset. Minjan omat arvot ovat viitoittaneet tietä luonnonkosmetiikkaan. Vastuullisuus ja ekologisuus ovat tärkeitä asioita Minjalle. Vapaa-ajallaan hän lenkkeilee koiransa kanssa ja nauttii käsitöiden tekemisestä.

Minjan ihonhoidon suosikit ovat: 
"Havu hoitovesi on vienyt sydämeni, sen kosteuttavien ja tasapainottavien ominaisuuksien ansiosta. Pihla seerumin ansiosta ihoni ei talvellakaan ole päässyt pintakuivumaan ja Lempi voide kruunaa rutiinini. Perus rutiineilla ihoni on pysyy tasapainoisena ilman ja olosuhteiden vaihteluista huolimatta"