Palveluvalikoimamme ja hinnastomme uudistuu 1.11. alkaen! Vielä ehdit varata tämän hetkisiä palvelujamme.

Anne, ekokosmetologi

Ekokosmetologi Anne

 

Annen varmoissa otteissa voit antaa niin mielen kuin kehonkin rentoutua.

Hänen iloisen ja lämpimän persoonansa siivittämänä, voit hengähtää ja unohtaa arjen kiireet. Kyky nähdä asioiden positiiviset puolet, ystävällisyys ja kannustavuus ovat ehdottomasti Annen parhaita ominaisuuksia

Ekokosmetologina hän rakastaa tarjota asiakkaalleen kokonaisvaltaisen kokemuksen. Annelta saat erinomaisen kasvohoidon ja kattavan ihonhoidon opastuksen, myös kotiin. BTB13 mikroneulaukset ja hapotukset ovat Annen lempi kasvohoitoja niiden ainutlaatuisen tehokkuuden ansioista. Kun haluat tarkan sokeroinnin, Anne on valintasi. Hänen kädenjälkensä, reippaus ja varmuus on kerännyt kiitosta Marlenan asiakkaiden joukossa. Anne on kauneushoitolamme meikkiasiantuntija, hän tekee hoitolan meikit, joista voit kysyä myös suoraan sähköpostilla. Voit luottaa häneen kaikissa kauneuteen liittyvissä kysymyksissäsi.

Vapaa-aikaansa Anne viettää pienen tyttärensä kanssa, sekä nauttii luonnossa liikkumisesta ja hakee sieltä myös rauhaa ja energiaa.

Annen ihonhoidon kirkkaimmat:
”Ekopharman Tyrni hoitovesi on tällähetkellä suosikkini, käytän sitä kerrostaen kasvoilleni aamuin ja illoin. Toisena kirkastavana tuotteena minulla on käytössä Duo AHA -kuorinta. Se heleyttää ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Käytän viikottain tehokaksikkona tätä kuorintaa ja ihoni tarpeiden mukaista naamiota”