Palvelut

Muut kauneuspalvelut
VARAA AIKA

Parhaat ihonhoidon tulokset saavutetaan, jos hoito jatkuu myös kotona luonnonkosmetiikka tuotteilla. Haluamme opastaa sinua oikeanlaisiin ihonhoidon rutiineihin, sekä valita juuri sinulle oikeat tuotteet. Annamme opastusta iho-ongelmiin, sekä mietimme niihin juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Opastamme sinua myös valitsemaan oikean mineraalimeikkipohjan, sekä varjostus ja poskipunat. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Klikkaamalla palvelun nimeä, saat lisätietoa hoidosta.

IHONHOITOKONSULTAATIO 15 MIN, 20 € (HINTA VÄHENNETÄÄN OSTAMISTASI TUOTTEISTA)

Tämän ajan voit varata, kun haluat tietää ihotyyppisi ja samalla voimme katsoa sinulle sopivat tuotteet. Voit myös varata tämän ajan, kun haluat tulla shoppailemaan tuotteita, olemme sinun käytössäsi.

MEIKKIKONSULTAATIO 30 MIN, 60 € (HINTA VÄHENNETÄÄN OSTAMISTASI TUOTTEISTA).

Meillä on myynnissä laadukkaita Alima puren mineraalimeikkejä, poskipunia, aurinkopuutereita sekä peiteaineita. Voimme yhdessä katsoa juuri sinulle sopivaa meikkipohjan. Ohjauksen hinta vähennetään ostamistasi tuotteista.

IHONHOITOKONSULTOINTI 30 MIN, 45 EUROA

Kotihoitaminen on ihonhoidossa kaiken A ja O, vaikka kasvohoito tehdään muutaman kerran vuodessa. Ihonhoitokonsultoinnissa pääset helposti siirtymään luonnonkosmetiikan maailmaan ammattilaisen avustuksella tai päivittämään sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Konsultoinnissa rakennamme sinulle oman ihonhoidon kotihoitoreseptin, ja rutiinit, sekä autamme löytämään täsmähoidot ihollesi. Tässä pidemmässä konsultaatiossa opastamme myös tuotteiden käytöt, käymme konkreettisesti ihonhoitorutiinit läpi.

RYHMILLE - OPASTUS LUONNONKOSMETIIKKAAN

Oletko järjestämässä mukavaa ajanvietettä suuremmalla porukalla ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa? Järjestämme hyppyjä luonnonkosmetiikan maailmaan myös ryhmille, jossa kerromme luonnonkosmetiikasta, sen käytöstä ja autamme löytämään oikeanlaiset tuotteet jokaiselle yksilöllisesti. Jokainen pääsee testaamaan tuotteiden toimivuutta omalle iholleen!

Ryhmävaraus sopii erinomaisesti esimerkiksi työporukoille, polttareihin tai ohjelmanumeroksi illanviettoon. Pyydäthän erikseen tarjouksen ryhmävarauksesta osoitteesta info@marlena.fi.

Hemmottelua lahjaksi?

Ekohoitolan lahjakortti on ihana tapa hemmotella läheistäsi. Lahjakortilla varmistat, että lahjansaaja saa täydellisen hemmottelu elämyksen. Lahjakortit voit ostaa helposti haluamallesi summalle suoraan netistä. Olemme myös paketoineet valmiiksi ihania hemmotteluhoitoja kasvoille ja vartalolle, jotka voit tulla ostamaan hoitolastamme Puijonkadulta shoppailutunneilla. Hoitolan ovi on hoitojen ajan aina suljettu, jotta jokainen asiakas saa oman rauhallisen elämyksen. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmästämme. Lahjakortti käy myös luonnonkosmetiikka tuotteisiimme.

Osta lahjakortti
044 333 8917
asiakaspalvelu@marlena.fi
Puijonkatu 15
70100 Kuopio