Tuotteet

Luonnonkosmetiikalla tehoa ja tuloksia kauneudenhoitoon
VARAA AIKA

Vain parasta sinulle

Olemme valikoineet ekohoitolaamme vain sellaisia tuotteita tuotesarjoilta, jotka olemme itse testanneet ja kokeneet toimiviksi. Suosimme myös erityisesti suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Etsimme jatkuvasti parhaita luonnonkosmetiikkatuotteita valikoimaamme! Olemme kiinnostuneet jälleenmyymään luonnonkosmetiikan helmiä – maahantuojat voivat olla yhteydessä asiakaspalvelu@marlena.fi.

Tuotteet kotiin shoppailutunnilta

Järjestämme viikottain ekohoitolan yhteydessä sijaitsevassa luonnonkosmetiikan putiikissa shoppailutunteja, jolloin olet lämpimästi tervetullut hankkimaan luonnonkosmetiikan kotihoitotuotteet ja meikkipohjat itsellesi. Voimme myös lähettää tuotteet sinulle. Huomioithan, että hoitolamme ovi on muutoin suljettuna, sillä haluamme tarjota kaikille asiakkaille rauhallisen hoitoelämyksen.

Shoppailutunnit ovat tiistaisin ja lauantaisin klo 11-12 ja torstaisin klo 16-17. Muutokset aikoihin voit tarkistaa Ekohoitola Marlenan Facebookista tai Instagramista. Voit myös varata 15 min. henkilökohtaisen shoppailuajan ajanvarauksemme kautta, hinta hyvitetään ostetuista tuotteista.

LUONNONKOSMETIIKKASARJAT

UNNA NORDIC

Unna Nordic on syksyllä 2018 lanseerattu kotimainen hoitolasarja, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.

Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.

Unna Nordic -sarjasta löytyy hellivät tuotteet jokaiselle ihotyypille Suomen muuttuvassa ilmastossa. Myös Unna-hoidot toteutamme täysin sinun ihosi tarpeiden mukaan poimituilla tuotteilla.

ALIMA PURE

Alima Pure on suosittu luonnonkosmetiikan mineraalimeikkisarja Yhdysvalloista. Tuotesarja on tietoisen kuluttajan valinta, joka haluaa iholleen vain parasta. Alima Pure -mineraalimeikit valmistetaan luonnonnmineraaleista, jotka tasoittavat ihon tehokkaasti tukkimatta huokosia.

Mineraalimeikin valinnassa on tärkeä löytää ihollesi parhaiten sulautuva sävy. Autamme sinua löytämään parhaan sävyn ihoosi. Meiltä saat hankittua myös mineraalimeikkipohjan levittämiseen tarvittavan kabuki-siveltimen.

Ekopharma

EKOPHARMA on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia raaka-aineita. Tuotteet ovat erityisesti kehitetty suomalaisen ihon tarpeisiin ja ne ovat hoidollisilta ominaisuuksiltaan tehokkaita ja soveltuvat hyvin myös herkälle ihotyypille. Ekopharman tuotteet valmistetaan Helsingissä.

Käytämme tuotesarjaa hoidoissamme ja meiltä saat monipuolisesti hankittua EKOPHARMA-tuotteet itsellesi ihosi kotihoitoa varten. Tuotevalikoimasta löydät tuotteet ihon ja hiusten hoitoon. EKOPHARMA on ammattikosmetiikkasarja, eli niitä saat hankittua ainoastaan kauneudenhoitoalan ammattilaisten kautta.

ALGAMARIS-aurinkosuojat

Valikoimastamme löytyy Algamaris aurinkovoiteet, jotka ovat luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille ja synteettisille aurinkosuojatuotteille. Ne sisältävät 100% mineraaliaurinkosuoja-aineita, 100% luomutuotettuja kasviöljyjä sekä patentoitua luonnollista Alga-gorria yhdistettä. Ne sisältävät ainoastaan mineraalifilttereitä, eikä niissä ole nanopartikkeleita.

Algamaris-aurinkovoiteet soveltuvat luonnollisuutensa ansiosta myös allergia- ja tuoksuyliherkille henkilöille. Valikoimasta löytyy laajasti eri suojakertoimia sekä sävyttäviä päivävoiteita suojakertoimin, jotka ehkäisevät tehokkaimmin ihosi vanhenemista.

Ben & Anna deodorantit

Ben & Anna haluavat luoda maailman parhaan luonnollisen ja alumiinittoman deodorantin. Ben & Anna -tuotteet ovat luonnonkosmetiikkasertifioituja deodorantteja, jotka oikeasti toimivat. Deodorantit ovat 100% luonnollisia sekä alumiinittomia.

Tuotteet sisältävät tehokkaita raaka-aineita, jotka pitävät kainalosi kuivina ja raikkaina. Koostumus myös hoitaa ja kosteuttaa kainaloiden herkkää ihoa tehokkaasti.  Ben & Anna deodoranteista löytyy eri tuoksuja, joista voit valita mieleisesi.

Eteeriset öljyt

Hoitolahoitojen vaikutuksia tehostamaan, sekä hoitoelämystä syventämään käytössämme myös 100% aitoja eteerisiäöljyjä. Olemme kouluttautuneet eteeristenöljyjen turvalliseen käyttöön. Eteerisetöljyt ovat kasvien tuottamia haihtuviaöljyjä, jotka vaikuttavat meihin ihon, kehon ja mielemme kautta.

Ajattele ihanan rentouttava hieronta puhtailla kylmäpuristetuilla öljyillä, joihon on lisätty muutama tippa rentouttavaa, rauhoittavaa Laventelia tai ihanan puhdistavaa, kirkastavaa ja piristävää sitruunaa.

Usein luonnonkosmetiikka sisältää jo itsestään eteerisiäöljyjä niiden tehovaikutusten, antiseptisyyden sekä tuoksujen vuoksi. Eteerisetöljyt valmistetaan kasvien kukista, kaarnasta, lehdistä, juurista, pihkasta tai hedelmistä pääasiallisesti vesihöyrytislaamalla, puristamalla tai uuttamalla. Näin kasvien elinvoima saadaan talteen hyvin tiiviissä muodossa. Monesti aidot öljyt sopivat myös tuoksuherkille asiakkaille, koska nämä ovat aitoja tuoksuja. Öljyt valitaan aina henkilökohtaisesti sinulle ja sinun tarpeisiisi.

Eteeriset_öljyt
Famo palasampoot ja -hoitoaineet

Famo-palasampoot ovat kotimaisia pesutuotteita, jotka sopivat hiuksille sekä koko vartalolle. Sampoopalat ovat luonnonkosmetiikkaa ja ne pesevät ihon ja hiukset puhtaaksi kuitenkin hellävaraisesti.

Jokainen palasampoo on oma yksilönsä, sillä ne ovat alusta asti käsin valmistettuja. Pienyrittäjä Johanna Merilinna Tuusulassa valmistaa tuotteet, joten valitsemalla FAMO-tuotteita tuet myös suomalaista yrittäjyyttä.

Luonnonkosme­tiikkaa lahjaksi?

Haluaisitko muistaa läheistäsi, mutta et ole varma mikä tuote on mieluinen? Voit hankkia helposti lahjakortin Ekohoitola Marlenaan, jolla lahjansaaja voi valita juuri sellaiset luonnonkosmetiikan tuotteet, jotka ovat mieluisat.

Lahjakortin voit ostaa kätevästi netistä. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi koodin, jolla voit hyödyntää lahjakortin ekohoitolassa. Koodin voit välittää lahjan saajalle joko sähköpostilla, tulostamalla tai lisäämällä sen onnittelukorttiin.

Osta lahjakortti
044 333 8917
asiakaspalvelu@marlena.fi
Puijonkatu 15
70100 Kuopio