Palvelut

Kasvohoidot
VARAA AIKA

Tarjoamme kasvohoitoelämyksiä, jotka toteutetaan aina räätälöidysti sinun tarpeittesi mukaan. Käytössämme on tehokkaat luonnonkosmetiikka tuotteet, jotka valmistetaan pääosin Suomessa. Ihonhoidon lisäksi saat elämyksen, sekä pysähtymisen arjen keskellä. Haluamme antaa rauhallisen, myös kehoasi rentouttavan kokonaisvaltaisen kokemuksen hoitolassamme. Lämpimästi tervetuloa pysähtymään arjen keskeltä.

Hoitoelämykset ovat myös ihana lahja läheisellesi, jolle haluat vain parasta…

Muista myös lahjakortit.

Tervetuloa!

Klikkaamalla palvelun nimeä, saat lisätietoa hoidosta.

Kuulas, kirkastava sarjahoito 60 min, 79€

Super uudistava ja kirkastava AHA-happoihin perustuva hoito. Kun ihosi kaipaa kirkastusta, ja mielesi rentoutusta. Hoitoon kuuluvat kaksois-puhdistus, aha-happokuorinta, rentouttavaa decoltee-hartiahierontaa, sekä kosteuttavat seerumit, naamiot ja voiteet. Hoito tehdään sarjana väh 3-4 kertaa, näin saadaan iho todella kirkastumaan ja aktivoitumaan. Seuraava hoito 69 €, 45 min.

RÄÄTÄLÖITY HOITOELÄMYS 60 MIN, 89€

Hoitoelämys sinun tarpeiden mukaan. Ihosi iän ja tarpeet huomioiva räätälöity kauneushoito. Mekaaninen puhdistus tarpeen mukaan. Hoitokokonaisuus on ihoasi kirkastava, virkistävä sekä kosteuttava. Anna meidän ammattilaisten valita ihollesi sopivin kokonaisuus.

RÄÄTÄLÖITY HOITOELÄMYS 75 MIN, 105€

Hoitoelämys sinun tarpeiden mukaan. Ihosi iän ja tarpeet huomioiva räätälöity kauneushoito. Mekaaninen puhdistus tarpeen mukaan. Hoitokokonaisuus on ihoasi kirkastava, virkistävä sekä kosteuttava. Anna meidän ammattilaisten valita ihollesi sopivin kokonaisuus. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

RÄÄTÄLÖITY HOITOELÄMYS 100 MIN, 145€
Hoitoelämys sinun tarpeiden mukaan. Ihosi iän ja tarpeet huomioiva räätälöity kauneushoito. Mekaaninen puhdistus tarpeen mukaan. Hoitokokonaisuus on ihoasi kirkastava, virkistävä sekä kosteuttava. Halutessasi kulmat muotoillaan ja värjätään, sekä huulikarvat sokeroidaan. Anna meidän ammattilaisten valita ihollesi sopivin kokonaisuus. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!
EKOLUKSUS TÄYSIHUOLTO 120MIN, 159€

Tämä täydellinen huolto saa sinut pysähtymään ja unohtamaan täysin arjen kiireet. Kasvohoitoon sisältää kaiken, mitä kasvosi tarvitsevat. Ihosi puhdistetaan ja kuoritaan tehokkaasti, mutta lempeästi. Häiritsevät ihokarvat poistetaan, voidaan tehdä vaikka brasilialainen sokerointi, kulmat laitetaan kuntoon, ripset värjätään ja naamiot sekä öljyt sekoitetaan aina täysin sinun ihoasi ajatellen. Ihanan hoitokokemuksen jälkeen autamme sinua halutessasi valitsemaan sopivat kotihoitotuotteet. Parhaat ihonhoidon tulokset saat, kun hoitaminen jatkuu myös kotona. Halutessasi, voit laittaa jo etukäteen toiveita lisätietoihin. Lämpimästi tervetuloa!

KUNINGATTAREN LOISTO 90MIN, 119€
Kuninkaallista hemmottelua! Ihana hoito lahjaksi.
Unohda viikon kiireet ja antaudu lempeälle kosketukselle. Hoidon aikana ihosi saa ravintoa sekä kosteutta, ja tarvitsemaansa hellää hoitoa. Hemmottelu sisältää kasvo- ja decolteehieronnan, jotka saavat hermostosi lepotilaan.  Sinulle valittujen öljy-naamioiden aikana saat nauttia vielä lempeästä decoltee- sekä päähieronnasta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, koska se räätälöidään täysin ihosi tarpeiden mukaan. Jos tarvitset enemmän puhdistusta iholle, valitse lisäpalveluista ihonpuhdistus. Voit halutessasi laittaa jo etukäteen toiveita lisätietoihin. Sydämellisesti tervetuloa!
HYPPY LUONNONKOSMETIIKAN MAAILMAAN 129€ (SIS.50€ KOTIHOITOTUOTTEITA)

Pääset nauttimaan luonnonkosmetiikan ihanasta maailmasta hemmotteluhoidon aikana. Kerromme tuotteistamme ja luonnonkosmetiikasta sinulle. Käymme läpi ihonhoidonrutiinit, mietimme juuri sinulle sopivat hoito-ohjeet. Mukaasi saat tuotteita 50€ arvosta, jotka valitaan juuri Sinun ihollesi, näin pääset aloittamaan heti ihosi parhaan ja luonnollisen hoitamisen. Halutessasi voit ostaa lisätuotteita, näistä saat hoitokerralla -5% hyvitystä. Kasvohoidon pituus n.60 min.

Tervetuloa hyppäämään kanssamme luonnonkosmetiikan ihanaan maailmaan!

Ps. ihana hoito myös lahjaksi…

HERKÄN IHON HOITO 60 MIN, 92€

Halutessasi, voit laittaa jo etukäteen toiveita lisätietoihin. Lämpimästi tervetuloa!

KIRKASTAVA SYVÄPUHDISTUS 90 MIN, 119€

Täydellisen kirkastava ja syväpuhdistava kasvohoitoelämys. Sopii erityisen hyvin samealle, tukkoiselle ja väsyneelle iholle, joka kaipaa kirkastusta. Loistava myös seka- ja rasvaiselle iholle. Napakat luonnolliset hedelmähappokuorinnat kirkastavat ja aktivoivat ihoasi, sekä mekaaninen puhdistus saa ihosi raikastumaan ja hengittämään paremmin. Pitkä hieronta puhdistavilla sekä tehokkaasti aktivoivilla eteerisillä öljyillä, saavat kuona-aineenvaihdunnan liikkeelle. Hoidon jälkeen ihosi kirkastuu ja hapenottokyky paranee. Parhaat tulokset ihonhoidossa saavutetaan jatkamalla hoitoa myös kotona luonnonkosmetiikalla. Opastamme halutessasi sinulle sopivimmat kotihoitorutiinit, sekä luonnonkosmetiikka tuotteet.

PÄIVÄN PIRISTYS 30 MIN, 56€

Pysähdy hetkeksi ja nauti. Pieni hetki sinulle, jossa saat rentouttavaa hierontaa kasvoille ja decolteelle. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, sekä naamio-öljy-hieronnan. Tämä on hyvä tilaisuus päästä tutustumaan hoitolaamme. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan.

Hemmottelua lahjaksi?

Ekohoitolan lahjakortti on ihana tapa hemmotella läheistäsi. Lahjakortilla varmistat, että lahjansaaja saa täydellisen hemmottelu elämyksen. Lahjakortit voit ostaa helposti haluamallesi summalle suoraan netistä. Olemme myös paketoineet valmiiksi ihania hemmotteluhoitoja kasvoille ja vartalolle, jotka voit tulla ostamaan hoitolastamme Puijonkadulta shoppailutunneilla. Hoitolan ovi on hoitojen ajan aina suljettu, jotta jokainen asiakas saa oman rauhallisen elämyksen. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmästämme. Lahjakortti käy myös luonnonkosmetiikka tuotteisiimme.

Osta lahjakortti
044 333 8917
asiakaspalvelu@marlena.fi
Puijonkatu 15
70100 Kuopio