Palvelut

Ihokarvojen poisto
VARAA AIKA

Olemme erikoistuneet sokerointeihin, joka on hellävarainen menetelmä poistaa ihokarvoja. Teemme sokerointeja päivittäin, ja haluamme tarjota jokaiselle mahdollisemman kivuttoman kokemuksen. Käytämme hoitolassamme Suomessa valmistettua sokeria.

Sokerointi

Sokerointi on tehokas, mutta hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla myös kuorii ihoa tehden siitä silkin pehmeän. Sokerimassa on 100% luonnollisista ainesosista valmistettu ja se koostuu vedestä, sokerista, sitruunamehusta sekä luonnollisesta xantaanikumi -paksuntajasta. Luonnollisten ainesosien ansiosta sokerointi on hyvin siedettyä, eikä juurikaan allergisoi.

Säännöllisesti sokeroinnissa käymisen ansiosta karvan kasvu hidastuu ja ne kasvavat takaisin hennompina. Suosittelemme sokerointia tehtäväksi 3-6 viikon välein. Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, muistathan, että karvan on hyvä olla vähintään 5mm pitkä. Yleissääntö on, että älä sheivaa väh. 1,5 viikkoon. Mitä pidempi karva, sitä parempi lopputulos.

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta (brassi), kainaloista, käsivarsista ja kasvoista.

Jos joku asia askarruttaa sinua, voit kirjoittaa meille ennen varaustasi spostia info@marlena.fi.

Muista myös lahjakortit.

Lämpimästi tervetuloa, pidämme sinusta huolta!

Klikkaamalla palvelun nimeä, saat lisätietoa hoidosta.

SOKEROINTIPALVELUT JA HINNAT
BRASSISOKEROINTI 72€
BRASSIHUOLTO (MAX 6VIIKON VÄLEIN) 58€
KAINALOSOKEROINTI 28€/HUOLTO 22€
BIKINILINJASOKEROINTI 38€/HUOLTO35€
SÄÄRTEN SOKEROINTI 45€
REISIEN SOKEROINTI 45€
SOKEROINTIPAKETTI: BRASSI + SÄÄRET + KAINALOT 119€/HUOLTO 108€
SOKEROINTIPAKETTI: BRASSI + REIDET + SÄÄRET + KAINALOT 142€/HUOLTO 125€
SOKEROINTIPAKETTI: BIKINI + SÄÄRET + KAINALOT 105€/HUOLTO 99€

Loput hinnat ja karvanpoistopalvelut löydät helposti ajanvarauksestamme!

Hemmottelua lahjaksi?

Ekohoitolan lahjakortti on ihana tapa hemmotella läheistäsi. Lahjakortilla varmistat, että lahjansaaja saa täydellisen hemmottelu elämyksen. Lahjakortit voit ostaa helposti haluamallesi summalle suoraan netistä. Olemme myös paketoineet valmiiksi ihania hemmotteluhoitoja kasvoille ja vartalolle, jotka voit tulla ostamaan hoitolastamme Puijonkadulta shoppailutunneilla. Hoitolan ovi on hoitojen ajan aina suljettu, jotta jokainen asiakas saa oman rauhallisen elämyksen. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmästämme. Lahjakortti käy myös luonnonkosmetiikka tuotteisiimme.

Osta lahjakortti
044 333 8917
asiakaspalvelu@marlena.fi
Puijonkatu 15
70100 Kuopio