Ekohoi­tola

Luonnollisia ja kokonaisvaltaisia elämyksiä sinulle
VARAA AIKA
Ekohoitola Marlena

Ekohoitola Marlena tarjoaa monipuolisesti kauneudenhoitopalveluita toteuttaen ne luonnonkosmetiikalla. Hoitolassamme työskentelee ihonhoidon ammattilainen Marleena, joka on sekä kosmetologi että koulutettu ekokosmetologi. Marlenan tiimiin kuuluvat myös ekokosmetologit Anne ja Outi. Toimintaperiaatteenamme on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisia elämyksiä ja luoda hyvinvointia niin keholle kuin mielellesikin. Olemme erikoistuneet myös ihokarvojen poistoon, jonka haluamme tehdä asiakkaillemme mahdollisimman lempeästi. Hoitolamme sijaitsee Kuopiossa,  Puijonkadulle.

Kun astut hoitolaamme sisään, kiire häviää. Olemme vain sinua varten ja meillä pääset rentoutumaan pehmeän lämpimään hoitopetiin. Hellimme aistejasi sinulle mieluisilla tuotteilla ja toteutamme hoidot yksilöllisiä toiveitasi kunnioittaen. Olemme valinneet puolestasi toimivimmat ja turvalliset luonnonkosmetiikan ihanuudet parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Ajatus Ekohoitola Marlenaan syntyi, kun halusin tarjota asiakkailleni aidompia ja kokonaisvaltaisempia hyvinvoinnin elämyksiä. Lähdin opiskelemaan ekokosmetologiksi. Samalla, kun tieto kosmetiikan raaka-aineista ja alasta lisääntyi, myös tuska ekologisten näkökulmien puolesta kasvoi. Tällöin minulle syttyi palo luonnonkosmetiikan puolesta. Opin ymmärtämään ja sisäistämään kokonaisvaltaisesti, mitä kosmetiikka yleensä sisältää ja huomaamaan, miten paljon tehokkaampaa luonnonkosmetiikka on synteettiseen vaihtoehtoon verrattuna.

Ekohoitola Marlena on unelma, josta on tullut totta. Se on rakennettu suurella tsydämellä ja intohimolla.  Olen onnellinen, että saan tarjota sinulle ammattitaitoista palvelua tiimini kanssa. Meille on kunnia olla sinua hoitava kosmetologi!

Tervetuloa ihastumaan!

Ekohoitolan tiimi
Marleena
Marleena, ekokosmetologi, omistaja

Minulle on tärkeintä tarjota asiakkailleni irtiottoja arjesta ja kaiken lähtökohtana on asiakkaan yksilölliset tarpeet. Periaatteenani on tehdä jokainen hoito räätälöidysti, sillä kahta samanlaista hoitokokemusta ei ole.

Rakastan työtäni ekokosmetologina. Lempitöitäni ovat ehdottomasti brassi-sokeroinnit. Olen itse todella kipuherkkä ja haluan tehdä sokeroinnin asiakkailleni mahdollisimman kivuttomasti – ja tästä olen paljon saanut kehuja.

Olen luonnonkosmetiikan puolestapuhuja, sillä olen todennut sen tehokkaaksi ja eettisten arvojeni mukaiseksi. Lisäksi tiedonjanoni on kyltymätön, ja haluan jatkuvasti kouluttaa itseäni, sillä ala kehittyy huimaa vauhtia. Itse pyrin arjessa tekemään valintoja kestävän kehityksen puolesta. Uskonkin, että valitsemalla luonnonkosmetiikkaa ja kestävämpiä ratkaisuja, voimme jokainen vaikuttaa omaan, lastemme ja luonnon hyvinvointiin.

Ekohoitola Marlena on unelma, josta on tullut totta. Minulle on kunnia-asia saada olla asiakkaitteni ihonhoidon-ohjaaja ja keksiä ratkaisuja ihon haasteisiin. Toivonkin, että sinulle löytyy hoitolastani sellainen hoitaja, jonka kanssa voit luoda ainutlaatuisen hoitosuhteen. Hoitolatyön rinnalla koulutan tiimiläisiä, sekä vastaan hoitolan pyörittämisestä. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Me olemme täällä sinua varten!

Anne
Anne, ekokosmetologi

Anne on sokerointien ja kasvohoitojen taitaja. Anne on todellinen ammattilainen sokeroinnissa ja saanut asiakkailta paljon kiitosta kädenjäljen tarkkuudesta sekä hellävaraisuudesta.

Annen rauhallinen ja lämmin persoona saa sinut unohtamaan arjen kiireet hetkessä. Vapaa-aikaa Anne viettää luonnossa liikkuen tai jumppasalilla ja lempiruokaa on arkiruokaklassikko makaronilaatikko. Unna-tuotteista Varpu-hoitovesi ja Ilta-puhdistusöljy ovat valloittaneet Annen sydämen.

Outi
Outi, kosmetologi

Outi on ekohoitolamme uusin hoitaja. Outin hoitavat ja lämpimät kädet saavat sinut takuuvarmasti rentoutumaan. Hänen sokerointityyli on hyvin hellävarainen, sekä huomioonottava, mutta tarkka. Outin lempityöt ovat räätälöidyt kasvohoidot ja pitkät hieronnat. Outin must tuotteet ovat ehdottomasti Unnan Lempi-voide, sekä Paju-kuorinta. Vapaa-ajallaan Outi tykkää liikkua luonnossa, viettää aikaa ystävien kanssa, sekä katsella elokuvia.

Luonnonkosme­tiikkaa lahjaksi?

Haluaisitko muistaa läheistäsi, mutta et ole varma mikä tuote on mieluinen? Voit hankkia helposti lahjakortin Ekohoitola Marlenaan, jolla lahjansaaja voi valita juuri sellaiset luonnonkosmetiikan tuotteet, jotka ovat mieluisat. Tuotelahjakorttiin kuuluu aina ihonhoidon konsultaatio, mikä on maksuton.

Lahjakortin voit ostaa kätevästi netistä haluamallesi summalle. Lahjakortin voi tulla myös noutamaan hoitolasta shoppailutunneilla, jotka näkyvät nettisivujen alareunassa syötteessä.

Osta lahjakortti

Miksi suosia luonnonkosme­tiikkaa?

 

Haluat ihollesi vain parasta

Kaikki, mitä ihollesi laitat, vaikuttaa hyvinvointiisi – samaten kuin ravinto, liikunta ja lepo. Luonnonkosmetiikka sisältää lähes kokonaan 100% luonnollisia, luonnollista alkuperää olevia ainesosia, jotka ovat parasta ravintoa iholle.

Luonnonkosmetiikka hoitaa ihoamme syvältä ja kokonaisvaltaisesti. Se ei sisällä mineraaliöljyjä, silikoneja, parabeeneja ja erilaisia muovijohdannaisia. Tämän lisäksi se soveltuu usein herkällekin ihotyypille, koska se on riisuttu kaikesta turhasta ja sisältää vain tarpeellisia aktiiviaineita.

Luonnonkosmetiikka on tehokasta

Yksi yleisimmistä harhaluuloista luonnonkosmetiikkaa vastaan on sen tehokkuus ja vaikutukset iholla. Luonnonkosmetiikka kuitenkin on aktiiviaineidensa ansiosta tehokasta ja sillä saadaan erinomaisia hoitotuloksia jo lyhyessä ajassa.

Luonnonkosmetiikan voidepohja koostuu kylmäpuristetuista kasviöljyistä, johon kasviuutteet ja muut tehoraaka-aineet liukenevat erinomaisesti. Tämä kokonaisuus tekee tuotteesta 100% hoitavan ja tehokkaan. Luonnolliset tehoraaka-aineet aktivoivat ihon mikroverenkiertoa, soluaineenvaihduntaa ja auttavat ihoa ylläpitämään nuorekkaan hehkun, eivätkä pyri luomaan optisia harhoja, kuten synteettinen kosmetiikka. Luonnonkosmetiikka onkin parasta anti-age -lääkettä iholle.

Turvallinen vaihtoehto ihonhoitoon

Luonnonkosmetiikkaan eivät kuulu synteettiset kemikaalit tai raaka-aineet, joiden kokonaisvaikutus hyvinvointiimme voi olla haitallinen. Esimerkiksi parabeenien, PEG-emulgaattoreiden, synteettisten hajusteiden, väriaineden, mineraaliöljyjen ja muovijohdannaisten vaikutukset ihmisiin ja ympäristöön ovat epäselviä. Etenkin raskaana olevien tai raskaaksi haluavien olisi hyvä kiinnittää erityistä huomioita kemikaalikuormaansa.

Luonnonkosmetiikka on useimmiten ekosertifioitua, joka kertoo sinulle, että tuote on läpäissyt tiukan seulan ja sisältää ainoastaan sellaisia raaka-aineita, jotka ovat ihollesi ja ympäristöllesi sopivia. Sertifioitu luonnonkosmetiikka on myös aina eläinkokeetonta. Luonnonkosmetiikka on myös turvallisempi vaihtoehto lapsille.

Haluat vaikuttaa ympäristöön

Jokainen ostopäätös luonnonkosmetiikan puolesta on ääni puhtaamman ja paremman maailman puolesta ja näin voit olla omalta osaltasi vaikuttamassa entistä ekologisemman kulutuskulttuurin luomisessa. Luonnonkosmetiikka ei vaikuta ympäristöön pelkästään ainesosien ansiosta, vaan vaikutukset näkyvät koko tuotantoprosessissa – myös pakkausmateriaaleissa.

Onko meillä oikeus tuhota ympäristöä hemmottelun tähden? Jokaisella ostoskerralla voit pyrkiä ajattelemaan tätä aihealuetta. Tämä ei tarkoita, että sinun tulee alkaa stereotyyppisen vihreäksi ympäristönsuojelijaksi, vaan jokaisella kulutuspäätöksellä voit valita sen paremman vaihtoehdon, joka vaikuttaa suoraan ympäristönkuormitukseen.

044 333 8917
asiakaspalvelu@marlena.fi
Puijonkatu 15
70100 Kuopio