Ekohoi­tola

Luonnollisia ja kokonaisvaltaisia elämyksiä sinulle
VARAA AIKA
Ekohoitola Marlena

Ekohoitola Marlena tarjoaa monipuolisesti kauneudenhoitopalveluita toteuttaen ne luonnonkosmetiikalla. Hoitolassamme työskentelee ihonhoidon ammattilainen Marleena, joka on sekä kosmetologi että koulutettu ekokosmetologi. Marlenan tiimiin kuuluvat myös ekokosmetologit Anne ja Outi.

Toimintaperiaatteenamme on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisia elämyksiä ja luoda hyvinvointia, niin keholle, kuin mielellesikin. Olemme erikoistuneet myös ihokarvojen poistoon, jonka haluamme tehdä asiakkaillemme mahdollisimman lempeästi. Hoitolamme sijaitsee Kuopiossa,  Puijonkadulle.

Kun astut hoitolaamme sisään, kiire jää ulkopuolelle. Olemme täällä vain sinua varten ja meillä pääset rentoutumaan pehmeän lämpimään hoitopetiin. Hellimme aistejasi juuri sinulle valituillatuotteilla ja toteutamme hoidot yksilöllisiä toiveitasi kunnioittaen. Olemme valinneet puolestasi toimivimmat ja turvalliset luonnonkosmetiikan ihanuudet, parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi. Alan kehittyessä huimaa vauhtia, kyltymätön tiedonjano ajaa meitä kouluttamaan itseämme jatkuvasti. Meillä saat siis kuulla ihonhoidon uusimmista innovaatioista.

Uskomme, että valitsemalla luonnonkosmetiikkaa ja kestävämpiä ratkaisuja, voimme jokainen vaikuttaa omaan, lastemme ja luonnon hyvinvointiin.

Ekohoitola Marlena on unelma, josta on tullut totta. Meille on kunnia-asia saada olla asiakkaittemme ihonhoidon-ohjaajia ja keksiä ratkaisuja ihon haasteisiin. Toivomme, että löydät hoitolastamme sellaisen hoitajan, jonka kanssa voit luoda ainutlaatuisen hoitosuhteen.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan.

Me olemme täällä sinua varten.

Marleena, Anne ja Outi

Ekohoitolan tiimi
Marleena
Marleena, ekokosmetologi, omistaja

Marleena on kupliva ja iloinen persoona, jonka asiantuntijuuden ja kokemuksen huomaan haluat heittäytyä. Hänelle on tärkeää hoidon räätälöiminen ja asiakkaan yksilöllisyys. Kahta samanlaista hoitokokemusta ei ole.

Marleena rakastaa työtään ekokosmetologina ja hänen lempitöitään ovat ehdottomasti brassi-sokeroinnit. Oma kipuherkkyys on inspiroinut häntä tekemään sokeroinnin asiakkaallemahdollisimman hellävaraisesti – ja tästä hän on saanutkin paljon kehuja. Voit tukeutua Marleenaan myös kaikista kiperimmissä iho-ongelmissa. Luonnonkosmetiikan puolestapuhujana, Marleenalle eettiset arvot, tuotteiden tehokkuus ja hellävaraisuus ovat aina ensisijiaisa. 

Marleena on hoitolan perustajana luonut sinua varten upean asiakaskokemuksen ja asiantuntevuuden, jonka korkeaan tasoon voit aina luottaa astuessasi sisään. Hoitolatyö ja osaamisen jakaminen on hyvin lähellä hänen sydäntään. Marleenan työhön kuuluu myös kosmetologien kouluttaminen, yrityksen toiminnan kehittäminen ja pyörittämien. Hän on mukana monipuolisesti alan kehitys- ja tuoteprojekteissa sekä Suomen Ekokosmetologien Hallituksessa.

Ajatus Ekohoitola Marlenaan syntyi, kun halusin tarjota asiakkailleni aidompia ja kokonaisvaltaisempia hyvinvoinnin elämyksiä. Lähdin opiskelemaan ekokosmetologiksi. Samalla, kun tieto kosmetiikan raaka-aineista ja alasta lisääntyi, myös tuska ekologisten näkökulmien puolesta kasvoi. Tällöin minulle syttyi palo luonnonkosmetiikan puolesta. Opin ymmärtämään ja sisäistämään kokonaisvaltaisesti, mitä kosmetiikka yleensä sisältää ja huomaamaan, miten paljon tehokkaampaa luonnonkosmetiikka on synteettiseen vaihtoehtoon verrattuna.”

Tällä hetkellä Marleena työskentelee pääsääntöisesti kouluttamisen sekä muiden hallinnollisten tehtävien parissa. Hän huolehtii hoitolassa myös asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisuudesta. Kuten hän kuvailee, on onni, että saa olla näin ihanassa ammatissa ja jakaa työpaikan tälläisen upean tiimin kanssa. Hän haluaa erityisesti inspiroida sinua oppimaan uutta ihostasi ja että näin voit entistä paremmin hoitaa sitä sekä antaa päivittäisiä hemmotteluhetkiä itsellesi. 

 

Anne
Anne, ekokosmetologi

Annen varmoissa otteissa voit antaa niin mielen kuin kehonkin rentoua. Hänen iloisen ja lämpimän persoonansa siivittämänä, voit hengähtää ja unohtaa arjen kiireet. Kyky nähdä asioiden positiiviset puolet, ystävällisyys ja kannustavuus ovat Annen parhaita ominaisuuksia.

Ekokosmetologina hän rakastaa tarjota asiakkaalleen kokonaisvaltaisen kokemuksen. Annelta saat erinomaisen kasvohoidon ja kattavan ihonhoidon opastuksen, myös kotiin. Kun haluat tarkan sokeroinnin, Anne on valintasi. Hänen kädenjälkensä, reippaus ja varmuus on kerännyt kiitosta Marleenan asiakkaiden joukossa. Anne on kauneushoitolamme meikkiasiantuntija. Voit luottaa häneen kaikissa kauneuteen liittyvissä kysymyksissäsi.

Vapaa-aikaansa Anne viettää luonnossa liikkuen tai punttisalilla puhisten.

Annen ihonhoidon kirkkaimmat:

”Unnan Havu -hoitoneste tasapainoittaa ihoani, joka on tuntunut hieman tukkoiselta talven jälkeen. Käytän Havua kerrostaen kasvoilleni aamuin ja illoin. Toisena kirkastavana tuotteena minulla on käytössä Duo AHA -kuorinta. Se heleyttää ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Käytän viikottain tehokaksikkona tätä kuorintaa ja ihoni tarpeiden mukaista naamiota”

Outi
Outi, kosmetologi

Lempeä ja herkkäkätinen Outi hurmaa pehmeillä käsillään ja rauhallisella energiallaan. Outi on ekohoitolamme uusin tekijä, joka on jo nopeasti löytänyt oman paikkansa Marleenan riveissä.

Arjen hengähdystä kaipaavalle, suosittelemme pitkää hierontaa, jossa Outi on erinomainen. Tärkeintä hänelle onkin saada sinut rentoutumaan ja Outia kehutaan myös ”hyvän mielen lähettilääksi”. Yksilöllinen kasvohoito ja hellävarainen sokerointi ovat Outin erikoisosaamista. Hän suunnittelee juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Outi on pienen kylän tyttö Juuasta ja hän osaa arvostaakin luonnossa vietettyä aikaa. Ystävät ja elokuvat ovat vapaa-ajalla luonnon lisäksi hänelle tärkeitä.

Outin valinnat ihonhoitoon:

”Käytän kerran viikossa Unnan Paju -kuorintaa joka pitää ihoni pehmeänä ja parantaa tuotteiden imeytymistä. Monitehoinen yhdistelmä hoitavuutta sekä syväpuhdistavaa vaikutusta. En voisi elää ilman Unnan Lempi -kasvovoidetta. Se rauhoittaa ja vahvistaa sekä tuo paljon kosteutta iholle. Iltaisin ihonhoitorutiini kuuluu myös Unnan kaksoispuhditus, jolla lähtee myös silmämeikki”

Luonnonkosme­tiikkaa lahjaksi?

Haluaisitko muistaa läheistäsi, mutta et ole varma mikä tuote on mieluinen? Voit hankkia helposti lahjakortin Ekohoitola Marlenaan, jolla lahjansaaja voi valita juuri sellaiset luonnonkosmetiikan tuotteet, jotka ovat mieluisat. Tuotelahjakorttiin kuuluu aina ihonhoidon konsultaatio, mikä on maksuton.

Lahjakortin voit ostaa kätevästi netistä haluamallesi summalle. Lahjakortin voi tulla myös noutamaan hoitolasta shoppailutunneilla, jotka näkyvät nettisivujen alareunassa syötteessä.

Osta lahjakortti

Miksi suosia luonnonkosme­tiikkaa?

 

Haluat ihollesi vain parasta

Kaikki, mitä ihollesi laitat, vaikuttaa hyvinvointiisi – samaten kuin ravinto, liikunta ja lepo. Luonnonkosmetiikka sisältää lähes kokonaan 100% luonnollisia, luonnollista alkuperää olevia ainesosia, jotka ovat parasta ravintoa iholle.

Luonnonkosmetiikka hoitaa ihoamme syvältä ja kokonaisvaltaisesti. Se ei sisällä mineraaliöljyjä, silikoneja, parabeeneja ja erilaisia muovijohdannaisia. Tämän lisäksi se soveltuu usein herkällekin ihotyypille, koska se on riisuttu kaikesta turhasta ja sisältää vain tarpeellisia aktiiviaineita.

Luonnonkosmetiikka on tehokasta

Yksi yleisimmistä harhaluuloista luonnonkosmetiikkaa vastaan on sen tehokkuus ja vaikutukset iholla. Luonnonkosmetiikka kuitenkin on aktiiviaineidensa ansiosta tehokasta ja sillä saadaan erinomaisia hoitotuloksia jo lyhyessä ajassa.

Luonnonkosmetiikan voidepohja koostuu kylmäpuristetuista kasviöljyistä, johon kasviuutteet ja muut tehoraaka-aineet liukenevat erinomaisesti. Tämä kokonaisuus tekee tuotteesta 100% hoitavan ja tehokkaan. Luonnolliset tehoraaka-aineet aktivoivat ihon mikroverenkiertoa, soluaineenvaihduntaa ja auttavat ihoa ylläpitämään nuorekkaan hehkun, eivätkä pyri luomaan optisia harhoja, kuten synteettinen kosmetiikka. Luonnonkosmetiikka onkin parasta anti-age -lääkettä iholle.

Turvallinen vaihtoehto ihonhoitoon

Luonnonkosmetiikkaan eivät kuulu synteettiset kemikaalit tai raaka-aineet, joiden kokonaisvaikutus hyvinvointiimme voi olla haitallinen. Esimerkiksi parabeenien, PEG-emulgaattoreiden, synteettisten hajusteiden, väriaineden, mineraaliöljyjen ja muovijohdannaisten vaikutukset ihmisiin ja ympäristöön ovat epäselviä. Etenkin raskaana olevien tai raskaaksi haluavien olisi hyvä kiinnittää erityistä huomioita kemikaalikuormaansa.

Luonnonkosmetiikka on useimmiten ekosertifioitua, joka kertoo sinulle, että tuote on läpäissyt tiukan seulan ja sisältää ainoastaan sellaisia raaka-aineita, jotka ovat ihollesi ja ympäristöllesi sopivia. Sertifioitu luonnonkosmetiikka on myös aina eläinkokeetonta. Luonnonkosmetiikka on myös turvallisempi vaihtoehto lapsille.

Haluat vaikuttaa ympäristöön

Jokainen ostopäätös luonnonkosmetiikan puolesta on ääni puhtaamman ja paremman maailman puolesta ja näin voit olla omalta osaltasi vaikuttamassa entistä ekologisemman kulutuskulttuurin luomisessa. Luonnonkosmetiikka ei vaikuta ympäristöön pelkästään ainesosien ansiosta, vaan vaikutukset näkyvät koko tuotantoprosessissa – myös pakkausmateriaaleissa.

Onko meillä oikeus tuhota ympäristöä hemmottelun tähden? Jokaisella ostoskerralla voit pyrkiä ajattelemaan tätä aihealuetta. Tämä ei tarkoita, että sinun tulee alkaa stereotyyppisen vihreäksi ympäristönsuojelijaksi, vaan jokaisella kulutuspäätöksellä voit valita sen paremman vaihtoehdon, joka vaikuttaa suoraan ympäristönkuormitukseen.

044 333 8917
asiakaspalvelu@marlena.fi
Puijonkatu 15
70100 Kuopio