Marleena

- Sky-kosmetologi, ekokosmetologi ja kauneudenhoidon ammattilainen -

Marleena

Olen Sky-kosmetologi ja kauneudenhoidon ammattilainen. Ekologiset arvot ovat lähellä sydäntäni, ja päivitän osaamistani jatkuvasti. Valmistuin keväällä 2015 koulutetuksi ekokosmetologiksi, ja tämä koulutus antoi uuden suunnan työlleni. Käytössäni on vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Ekokosmetologi ry:n jäsenyyden sain keväällä 2016.

Laadukas asiakaspalvelu on minulle tärkeää. Työskennellessäni kauneudenhoidon parissa pääsen toteuttamaan yhtä suurinta unelmaani.  Tarjoamalla laadukasta ja ammattitaitoista palvelua, pääsen toteuttamaan itseäni joka päivä.

Nautin joka hetkestä, tässä ja nyt.

Ihosi hyvinvointi on minulle sydämenasia. Tarjoan sinulle rentouttavia luonnonkosmetiikalla tehtäviä hoitoja, jotka hellivät sekä kehoasi että mieltäsi. Haluan tarjota Sinulle myös laadukkaat kotihoito tuotteet ja opastuksen ihonhoitoon. Pysähdy hetkeksi ja anna itsellesi aikaa.

Koe luksusta luonnonmukaisesti! Olet lämpimästi tervetullut!

SKY KFF logo

human hair wigs human hair weave lancel pas cher louboutin pas cher oakley pas cher canada goose pas cher air max pas cher scarpe mbt louboutin pas cher louboutin pas cher Ralph Lauren pas cher ralph lauren pas cher air max pas cher canada goose pas cher air max 90 pas cher louboutin outlet Canada Goose Pas Cher