Tuotteet

- Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla -


Kauneudenhoitopalveluissa käytän tuotteina vain laadukkaimpia vaihtoehtoja. Käytössäni on suomalainen EkoPharma-luonnonkosmetiikkasarja.

EkoPharma Professional on hoidollisilta ominaisuuksiltaan ensiluokkainen, herkkäihoisillekin sopiva, kotimainen ihonhoitosarja.  Se on kehitetty Suomessa, suomalaiselle iholle, suomalaisiin olosuhteisiin. Tuotteissa käytetään raaka-aineina suomalaisia luomumarjoja. Raaka-aineet ostetaan suomalaisilta luomutuottajilta ja marjatiloilta. Kotimaisuusaste on korkea. Tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja siksi niitä voi käyttää myös hajusteallergikot ja raskaana olevat. Tuotteet sisältävät ainoastaan iholle tarpeelliset aineosat. Säilyvyyden takaavat ruususta ja riisinkuoresta eristetyt aineosat. Tuotteiden tuoksut ovat peräisin puhtaista raaka-aineista, lisättyjä tai synteettisiä hajusteita ei käytetä.

EkoPharma-tuotteet ravitsevat ihoa tehokkaasti, ne ovat kuin superfoodia ihollesi!


Luonnonkosmetiikkasarja EkoPharma

 

 

Primavera

Primavera 100% luomulaatuiset eteerisetöljyt. Käytössä rentouttavissa hieronnoissa kasvohoitojen yhteydessä.

 

Eteeriset oljyt Primavera

Alima pure

 

Alima Pure on maailmanlaajuisen suosion saavuttanut luonnonkosmetiikan mineraalimeikkisarja Yhdysvalloista, jonka tavoitteena on tarjota maksimaalinen teho mahdollisimman minimalistisesti. Minimalistisuus näkyy sekä tuotteiden yksinkertaisen tyylikkäissä pakkauksissa että raaka-aineluetteloissa. Alima Pure on urbaani, moderni ja pelkistetyn tyylikäs brändi tietoiselle ja vaativalle kuluttajalle, joka haluaa iholleen vain parasta.

Luonnonmineraaleista koostuvat jauhemaiset mineraalimeikit antavat kaikille ihotyypeille luonnollisen, heleän ja läpikuultavan lopputuloksen. Alima Puren mineraalimeikkien INCIt ovat lyhyitä ja koostumukset erittäin puhtaita ilman synteettisiä ainesosia. Keveydestä huolimatta meikkien runsaspigmenttisyys tasoittaa ihon värin ja peittää tarvittaessa ihon epäpuhtaudet tehokkaasti.

Mineraalimeikit tasoittavat ihon tehokkaasti tukkimatta huokosia, ja iho saa hengittää meikkipohjan alla. Mineraalimeikit paitsi näyttävät myös tuntuvat luonnollisilta iholla. Niiden puhtaus sopii usein myös herkille ihotyypeille ja erinomaisesti rasvaiselle iholle. Mineraalimeikkejä voivat hyvin käyttää myös miehet, jotka haluavat esimerkiksi täsmäpeittoa tai tasaisuutta iholleen. Alima Puren tuotteet ovat korkealaatuisia, sillä niihin käytetään vain laadukkaimpia mineraalipigmenttejä eikä niihin lisätä mitään turhaa. Tämän ansiosta Alima Puren ylelliset ja tehokkaat meikit jättävät erittäin kevyen, silkkisen tunteen iholle.

 

 

Absolutions huulipunat

 

Yhteistyössä tähtimeikkaaja Christophe Danchaudin kanssa kehitetty huulipuna suojaa ja korjaa huulia. Sorbet-huulipunat ovat läpikuultavampia ja kosteamman lopputuloksen jättäviä kuin Absolutionin muut, mattaisemmat intensiivihuulipunat. Hoitava koostumus liukuu huulille kauniisti ja sisältää monipuolisen sekoituksen parhaita kasviöljyjä- ja vahoja. Raikkaat sävyt tuovat tuulahduksen kesää kaikkiin vuodenaikoihin.

 

 

 

Flow

Luonnonkosmetiikka Flow

Konjac sponge

Sieni Konjac

 

 

 

human hair wigs human hair weave lancel pas cher louboutin pas cher oakley pas cher canada goose pas cher air max pas cher scarpe mbt louboutin pas cher louboutin pas cher Ralph Lauren pas cher ralph lauren pas cher air max pas cher canada goose pas cher air max 90 pas cher louboutin outlet Canada Goose Pas Cher