Palvelut

Luonnollista kauneudenhoitoa käsityönä sinulle
VARAA AIKA

Meille on tärkeää kuunnella toiveitasi ja tarjota sinulle kokonaisvaltaisia elämyksiä. Siitä syystä teemme kehoasi ja mieltäsi helliviä hoitoja luonnonkosmetiikalla. Hoidoissa käytetään ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, sillä kestävää kehitystä tukevat arvot ovat meille tärkeitä. Ekohoitola Marlenasta saat myös opastusta ihonhoitoon sekä laadukkaat luonnonmukaiset kotihoitotuotteet käyttöösi. Erilaisten hoitojen lisäksi olemme erikoistuneet mineraalimeikkipohjiin, joista autamme sinua löytämään täydellisen sävyn.

Kasvohoidot

Kasvohoito 60min, 82€

Hemmotteleva kasvohoitoelämys, jonka aikana pääset irtautumaan arjesta tunniksi. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, koska se räätälöidään täysin ihosi tarpeiden mukaan. Hoidoissa käytetään suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Jos tarvitset enemmän puhdistusta iholle, valitsethan ajanvarauksen lisäpalveluista ihonpuhdistus.

Kasvohoito 75min, 94€
Ihoasi syväpuhdistava ja kirkastava hoitoelämys. Hoidon aikana ihosi kuoritaan tehokkaasti luonnollisilla aha-hapoilla, jonka jälkeen tehdään rentouttavan puhdistava hieronta, puhtailla luomulaatuisilla eteerisillä sekä kylmäpuristetuilla öljyillä, jotka valitaan aina tarpeidesi mukaan. Hieronta valmistaa ihon myös mekaaniseen puhdistukseen, jossa poistetaan iholle jo muodostuneet epäpuhtaudet. Ihosi voidaan lisäksi sokeroida viimeistelemään puhdistusta. Sokerointi on luonnollinen tapa poistaa ihokarvoja, mutta sitä voidaan käyttää myös ihonpuhdistusta tehostamaan. Lopuksi naamiot ja seerumit valitaan räätälöidysti ihosi tarpeen mukaan.
Lämpimästi tervetuloa puhdistautumaan! Voit halutessasi laittaa jo etukäteen toiveita lisätietoihin.
Kirkastava, uudistava kasvohoito 60 min, 82€
Ihoasi kirkastava sekä uudistava kasvohoitoelämys, jonka aikana pääset irtautumaan arjesta tunniksi.
Hoito sopii juuri sinulle, jos ihosi on samea ja kaipaa piristystä. Hoito ravitsee ja napakoittaa ihoasi, sekä ennalta ehkäisee sen vanhenemista. Hoidon aikana ihosi kuoritaan tehokkaasti, mutta hellävaraisesti luonnollisilla aha-hapoilla. Luomulaatuisilla eteerisillä sekä kylmäpuristetuilla öljyillä tehdään rentouttava hieronta. Öljyt valitaan aina räätälöidysti juuri sinulle.   Jos tarvitset lisäksi puhdistusta iholle, valitse lisäpalveluista ihonpuhdistus, tämä on hemmotteluhoito.
Voit halutessasi laittaa jo etukäteen toiveita lisätietoihin. Sydämellisesti tervetuloa!
Kuningattaren loisto 90min, 115€
Kuninkaallista hemmottelua! Ihana hoito lahjaksi.
Unohda viikon kiireet ja antaudu lempeälle kosketukselle. Hoidon aikana ihosi saa ravintoa sekä kosteutta, ja tarvitsemaansa hellää hoitoa. Hemmottelu sisältää kasvo- ja decolteehieronnan, sekä naamion aikana saat nauttia vielä lempeästä päähieronnasta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, koska se räätälöidään täysin ihosi tarpeiden mukaan. Jos tarvitset enemmän puhdistusta iholle, valitse lisäpalveluista ihonpuhdistus. Voit halutessasi laittaa jo etukäteen toiveita lisätietoihin. Sydämellisesti tervetuloa!
Hyppy luonnonkosmetiikan maailmaan (80min) 120€
Pääset nauttimaan luonnonkosmetiikan ihanasta maailmasta hemmotteluhoidon aikana. Kerromme halutessasi tuotteistamme ja luonnonkosmetiikasta.  Mukaasi saat tuotteet arvoltaan 50€,  jotka valitaan juuri sinun ihollesi, näin pääset aloittamaan heti ihosi parhaan ja luonnollisen hoitamisen. Tuotteisiin kuuluu matkakokoiset puhdistustuotteet ja kuusi kappaletta pieniä näytekokoisia tuotteita. Halutessasi voit ostaa myös muita tuotteita, näistä saat hoitokerralla -5% hyvitystä.
Kasvohoidon pituus n.60 min. Hoitoon ei kuulu ihonpuhdistus, sen voit valita lisäpalveluista.  Tervetuloa hyppäämään kanssamme luonnonkosmetiikan ihanaan maailmaan!
Ps. ihana hoito myös lahjaksi..
Ekohemmotteluhoito 120 min, 140€

 

Halutessasi, voit laittaa jo etukäteen toiveita lisätietoihin. Lämpimästi tervetuloa!

Vartalohoidot

RENTOUTTAVA KASVO- JA PÄÄHIERONTA 30MIN, 49€

Asetu makuulleen hoitopedille ja antaudu hemmottelevaan hetkeen. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus kasvoille ja decolteelle, rentouttava hieronta luomuöljyillä, joihin voi halutessasi lisätä aromaattisia öljyjä.

RENTOUTTAVA HIERONTA ETEERISILLÄ ÖLJYILLÄ 60MIN, 78€

Kaipaatko todellista irtiottoa ja hemmottelevaa kosketusta. Hoito sisältää rentouttavaa hierontaa luomuöljyillä, joihin voi halutessaan lisätä aromaattisia tuoksuja, jotka saavat mielesi täysin rentoutumaan, öljyillä on myös mahdollisuus saada aineenvaihduntaan liikkeelle. Ihana lahjaksi!

RENTOUTTAVA HIERONTA ETEERISILLÄ ÖLJYILLÄ 90 MIN, 98€

Kaipaatko todellista irtiottoa ja hemmottelevaa kosketusta. Hoito sisältää rentouttavaa hierontaa luomuöljyillä, joihin voi halutessaan lisätä aromaattisia tuoksuja, jotka saavat mielesi täysin rentoutumaan, öljyillä on myös mahdollisuus saada aineenvaihduntaan liikkeelle. Ihana lahjaksi!

SELÄN PUHDISTUS 60MIN, 62€

Jos selässäsi on epäpuhtauksia, tai muuten kaipaa puhdistusta ja hierontaa, tämä on hyvä aika siihen. Hoitoon kuuluu selän alkupuhdistua, höyrytys, mekaaninen puhdistus ja hieronta naamioilla.

Ihokarvojen poisto

Teemme hoitolassa ihokarvojen poistoja sokeroimalla ja vahaamalla.

Sokerointi

Sokerointi on tehokas, mutta hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla myös kuorii ihoa tehden siitä silkin pehmeän. Sokerimassa on 100% luonnollisista ainesosista valmistettu ja se koostuu vedestä, sokerista, sitruunamehusta sekä luonnollisesta xantaanikumi -paksuntajasta. Luonnollisten ainesosien ansiosta sokerointi on hyvin siedettyä, eikä juurikaan allergisoi.

Säännöllisesti sokeroinnissa käymisen ansiosta karvan kasvu hidastuu ja ne kasvavat takaisin hennompina. Suosittelemme sokerointia tehtäväksi 3-6viikon välein. Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, muistathan, että karvan on hyvä olla vähintään 5mm pitkä. Mitä pidempi karva, sitä parempi lopputulos.

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta (brassi), kainaloista, käsivarsista ja kasvoista.

Sokerointipalvelut ja hinnat
Brassisokerointi 69€
Brassihuolto (max 56viikon välein) 58€
Kainalosokerointi 25€
Bikinilinjasokerointi 33€
Säärten sokerointi 45€
Säärten vahaus 36€
Sokerointi: Brassi + sääret + kainalot 114€

Loput hinnat ja karvanpoistopalvelut löydät helposti ajanvarauksestamme!

Ripset ja kulmat

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYKSET 37 €
KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU 25 €

Muut kauneuspalvelut

IHONHOITO KONSULTAATIO 15 MIN, MAKSUTON
MEIKKIKONSULTAATIO 15 MIN, MAKSUTON
IHONHOITOKONSULTOINTI 30 min, 45 euroa

Kotihoitaminen on ihonhoidossa kaiken A ja O, vaikka kasvo/kauneushoito tehdään muutaman kerran vuodessa. Ihonhoitokonsultoinnissa pääset helposti siirtymään luonnonkosmetiikan maailmaan ammattilaisen avustuksella tai päivittämään sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Konsultoinnissa rakennamme sinulle oman ihonhoidon kotihoitoreseptin ja autamme löytämään täsmähoidot ihollesi. Samalla saat tuotteista -10% alennuksen.

RYHMILLE - OPASTUS LUONNONKOSMETIIKKAAN

Oletko järjestämässä mukavaa ajanvietettä suuremmalla porukalla ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa? Järjestämme hyppyjä luonnonkosmetiikan maailmaan myös ryhmille, jossa kerromme luonnonkosmetiikasta, sen käytöstä ja autamme löytämään oikeanlaiset tuotteet jokaiselle yksilöllisesti. Jokainen pääsee testaamaan tuotteiden toimivuutta omalle iholleen!

Ryhmävaraus sopii erinomaisesti esimerkiksi työporukoille, polttareihin tai ohjelmanumeroksi illanviettoon. Pyydäthän erikseen tarjouksen ryhmävarauksesta osoitteesta info@marlena.fi.

Hemmottelua lahjaksi?

Ekohoitolan lahjakortti on ihana tapa hemmotella läheistäsi. Lahjakortilla varmistat, että lahjansaaja saa täydellisen hemmottelu elämyksen. Olemme paketoineet valmiiksi kaksi ihanaa hemmotteluhoitoa kasvoille ja vartalolle, jotka voit ostaa suoraan netistä. Muut lahjakorttipaketit voit tulla ostamaan ekohoitolastamme  shoppailutunneilla. Hoitolan ovi on hoitojen ajan aina suljettu, jotta jokainen asiakas saa oman rauhallisen elämyksen. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk.

Osta lahjakortti
info@marlena.fi
Kauppakatu 48
70110 Kuopio