Ajankohtaista

- 2016 -

Katse kohti kevättä ja kesää….

 
Haikein, mutta helpottunein tuntein, olen päättänyt sulkea Siilinjärven toimipisteen maaliskuun loppuun mennessä. Kahden pienen lapsen yrittäjä äitinä ei aina ole helppoa löytää aikaa kaikkeen, ja jostain on luovuttava.
 
Haluan panostaa kaikkeni yhteen hoitolaan, ja jatkossa palvelen Teitä Kuopiossa Kauppakadulla. Kuopio on lähtenyt niin hyvin käyntiin, että haluan panostaa nyt siihen!
 
Kiitos Siilinjärveläiset, toivon kuitenkin, että matka kuopioon ei ole liian pitkä, olette lämpimästi tervetulleita kuopion ekohoitolaani.
 
 
Ihanaa kevään odotusta <3
 
 
-Marleena
 
 
ps. Jos sinulla on lahjakortteja käyttämättä, ja haluat ne käyttää Siilinjärvellä, ole minuun yhteydessä.
 benny-jackson-105208

 

 


 

 

uusivuosi

Kohti vuotta 2017

[wide maxwidth=680]

Loppu vuosi on ollut aivan huikea, olen saanut tehdä paljon töitä ja Te ihanat olette innostuneet luonnonkosmetiikasta ihan urakalla. Moni on löytänyt luonnonkosmetiikan ihanuuden ja “vanhat” käyttäjätkin ovat löytäneet minut, ja tästä olen todella onnellinen.

Ekohoitolani valikoimista löytyy paljon Ekopharman luonnonkosmetiikkaa, ja olen miettinyt, miten saisin hyville asiakkailleni jotain etuja, kun he keskittävät ostot luokseni. Vuoden alusta siis astuu voimaan ekopharma ostos-passi. Jokaisesta tuotteesta saat merkit, ja kun olet kerännyt 10 merkkiä on 11. tuote ilmainen. Ihan mikä tuote vain! Ja passi on voimassa ikuisuuden! Haluan kannustaa keskittämään ostot ekohoitolaani, näin saat myös itsellesi parhaan mahdollisen palvelun ja opastuksen, sekä kosmetologinasi tiedän tuotteesi ja voimme yhdessä pureutua ihonhoitoosi aina paremmin.

Kasvohoitojen osalta hoitoja on hieman muokattu. Haluan antaa parasta mahdollista ja kiireetöntä palvelua Sinulle.

 

Ihanaa loppu vuotta kaikille, olette tehneet vuodestani todella onnellisen. Jotta tämä jatkuisi ja kasvaisi, Sinulla on käydessäsi mahdollisuus ottaa hoitolani pieni esite, ja antaa se ystävällesi, tai voit viedä sen paikkaa mistä muut sen näkevät. Tämä auttaa levittämään luonnonkosmetiikan ihanaa sanomaa. Muista myös välillä aina peukuttaa facessa, että tarjoukset, vinkit yms. pääsevät uutisvirtaasi.  Eikä tiedä vaikka tämä vuosi toisi uusia tuulia myös tuotteiden osalta, ja myös hoitojen sisältöön.. saa nähdä.

KIITOS <3

 

-Marleena

 

ps. Vielä tammikuun tarjous, kasvohoidon yhteydessä ostetuista tuotteista – 10%!!


 

Joululahja menu, olkaa hyvä

[wide maxwidth=680]

Menusta on voit valita haluamasi hoidon lahjakortille, jonka voit tulostaa kohdasta Lahjakortit, tai tulla shoppailutunneilla, tai shoppailupäivänä noutamaan.

Anna lahjaksi hyvää oloa, materiaalin sijaan.

Yritykset voi kysyä tarjousta joululahjoihin! kuopio@marlena.fi

 

-Marleena

joululahjamenunettiin2016


 

 

Jouluinen shoppailupäivä Pe 9.12. Kuopiossa

[wide maxwidth=680]

 

Lämpimästi tervetuloa jouluiseen shoppailupäivään pe 9.12. klo 14 alkaen. Luvassa luonnonkosmetiikkaa ja ihania tuotepaketti tarjouksia, vaikka pukinkonttiin. Voit myös tehdä samalla lahjakortti ostoksia.
Tarjolla glögiä ja pipareita.

Mukana myös ihana bloggaava, valokuvaava, meikkaava- super siskoni Henriikka (henriikkas photo booth), jonka käsittelyyn on kahden onnekkaan mahdollisuus päästä.
Tähän kuuluu kevyt meikki, ihanilla alima puren mineraali-meikeillä ja upea super kestävä huulimeikki Absolutionin huulipunilla.
Lopuksi Henriikka ottaa omaan käyttöösi sinusta muutaman kuvan!
Tähän mahdollisuuteen voit osallistua kirjoittamalla Henriikalla henriikkafi@hotmail.com ja perustelemalla, miksi juuri Sinä haluaisit tämän tilaisuuden.

Tule ja pyydä ystävä mukaan!!

ps. Jos et pääse paikalle, niin lahjakortit voit ostaa myös netistä ja maksaa tilille suoraan, ja tulostaa kortin.

-Marleena

 

joululahja


 

 

Shoppailutunnit, tule luonnonkosmetiikka ostoksille.

[wide maxwidth=680]

Hoitolani on avoinna vain sopimuksen mukaan. Haluan antaa jokaiselle asiakkaalle yksityisen ja rauhallisen vierailun hoitolassani, jolloin ei ovi käy, eikä puhelin soi. Joten ostosten tekoa varten olen suunnitellut shoppailutunnit, jolloin ovet ovat avoinna kaikille.

Voit tulla tutustumaan, tai luonnonkosmetiikka ostoksille!

Shoppailuajat ovat:
Ke 11.30-12.30
To 16-17

Lisäksi joskus viikonloppuisin, jotka ilmoitetaan erikseen!! Seuraa facebookista.

Muistathan, että Sinulla on mahdollisuus varata myös yksityinen shoppailuaika ajanvarauksen kautta veloituksetta!

Lämpimästi tervetuloa !

-Marleena

img_3376

 


 

Muutto uusiin tiloihin kauppakadulle

 

Kesä on ollut kiireistä aikaa uuden ekohoitolani tiimoilta. Muutin Niiralankadulta Kauppakadulle heinäkuussa ja avajaisia juhlittiin elokuussa. Avajaiset olivat menestys ja käviöitä oli lähemmäs 150. Olin todella yllättynyt ja onnellinen, että Kuopiossakin ollaan jo näin kiinnostuneita luonnonkosmetiikasta. Hoitolassani on nykyään shoppailutunnit, jolloin hoitolaan voi tulla ostoksille, tutustumaan tai vain jutustelemaan. Henkilökohtaisen shoppailuajan voi varata myös nettiajanvarauksen kautta, ja se on maksuton. Voimme esim. miettiä juuri sinulle sopiva mineraalimeikkipohja. Hoitolan ovet ovat muuten auki vain ajanvaraus asiakkaille, koska haluan antaa jokaiselle asiakkaalleni yksityisen ja henkilökohtaisen palvelun, jolloin ei puhelimet soi, eikä ovi käy. Shoppailutuntien ajankohdat ilmoitetaan facebookissa ja täällä kotisivuillani. Kannattaa myös seurata faceboookkia, koska tarjouksia ja uutuushoitoja on tarkoitus päivittää usein.

Tervetuloa nauttimaan uuteen ihanaan ekohoitolastaani.

 

-Marleena

 

nainenjaluonto

 


 

 

On aika auringon…

[wide maxwidth=680]

Aurinkoista loppuviikkoa luvassa. Viimeistään nyt on hyvä aika tarkastaa kaapissa olevien aurinkovoidepakkausten säilyvyysajat. Muista, että parasta ennen –päivämäärä ei kerro koko totuutta, vaan ratkaisevampaa on tuotteen säilyvyys pakkauksen avaamisen jälkeen. Aurinkosuojatuotteiden kohdalla niiden suojaus teho alkaa kärsiä jo yleensä nopeammin, varsinkin, jos purnukat pääsevät lämpenemään auringossa. Suosittelen, että aurinkovoiteet käytetään yhden kesän aikana, tai viimeistään seuraavan etelän reissun aikana.

Ihoa polttaa erityisesti UVB-säteily (burning), kun taas UVA-säteily (ageing) aiheuttaa ennen kaikkea ennenaikaista vanhenemista. Ihon palaminen on se pahin vaihe, erityisesti toistuva sellainen, ja kerran palanut iho yleensä palaa uudelleen, iholla on muisti. Jo ruskettunut iho on saanut vaurioita, mutta ihosyöpä riski on suurempi, jos iho palaa. Herkkäihoisen on syytä suojata iho myös pilvisellä säällä, koska UV-säteilyä on myös silloin, jopa polttavissa määrin. UV-säteily käynnistää iholla myös D-vitamiinin tuotannon, joten on siitä hyötyäkin. Aurinkoa ei kuitenkaan tarvitse ottaa tämän hyödyn saadakseen pitkän kaavan mukaan, vaan D-vitamiinia syntyy iholla tarpeeksi jo noin vartissa, ja muutama kerta viikossa riittää. Vaikka rusketus on kauniin  näköinen, olkaa maltillisia auringonoton kanssa ja suojaa ihosi aina. Iho saa vähän väriä, vaikka sen suojaa voiteella.

Eko-hoitolastani  löydät sertifioituja suojakertoimellisia luonnonkosmetiikkatuotteita niin EkoPharmalta kuin Acorelleltakin. Missään näistä tuotteista ei luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti löydy kemiallisia UV-filttereitä (jotka voivat mm. toimia hormonihäiritsijöinä sekä allegrisoida herkästi) eikä nanopartikkeleita (joiden on epäilty imeytyvän ihosta elimistöön). Luonnonkosmetiikan suojavoiteiden teho perustuu fysikaaliseen suojaan eli ne heijastavat peilin tavoin UV-säteitä iholta pois, ja suojateho alkaa kemiallisista filttereistä poiketen heti voiteen levittämisen jälkeen.

Ekopharmalta löytyy Suojaava päivävoide porkkanauutteella 15 suojakertoimella, 50 ml 36€, mikä siis blokkaa 93% auringonsäteistä, on aivan riittävä päivittäiseen käyttöön, sekä koko vartalolle Luomu aurinkovoide 15 suojakertoimella, 150 ml, 30€.

Acorelleltä aurinkosuoja-suihke 30 suojakertoimella 100 ml, 30 € ja aurinkosuoja-suihke 50 suojakertoimella 150 ml, 33€.

 

Aurinkoisia päiviä!

-Marleena

Aurinko

 


Rakkaus

KOE LUOMUMARJOJEN VOIMA!

Ystävänpäivälahjana hemmotteleva suomalaisten luomumarjojen henkäys. 14.2. ystävänpäivänä varattujen kasvohoitojen yhteydessä, tarjoan Sinulle tai ystävällesi luomumarjoista valmistetun ihonhoitoöljyn lahjaksi (33 €). Ystävän halaus kasvohoito ei kuulu tähän.

Pakkasten paukkuessa ja ensimmäisten auringonsäteiden saapuessa, ihosi kaipaa erityistä kosteutusta ja huolenpitoa. Varaa aika itsellesi tai ystävällesi.

Tarjous voimassa VAIN 14.2. Ajanvarauksen yhteydessä kirjoita lisätietokenttään Ystävänpäivä.  Ajanvaraukset

Sydämellisesti tervetuloa!

-Marleena


 

Virkeänä uuteen vuoteen!

 

Lomat on lomailtu ja aika palata sorvin ääreen. Loma oli antoisa ja sain myös itse hieman hemmottelua käydessäni kosmetologilla. Tämä on yleensä tapana, kun lomailen Saksassa siskoni luona. Sain nauttia ihanasta kasvo- ja jalkahoidosta minulle aivan uuden kosmetologin käsittelyssä. Uusia ideoitakin pongatessa, tärkeintä oli taas saada muistutus, miten ihanalta se tuntuu olla hemmoteltavana. Näin osaa itse arvostaa taas omaa työtään enemmän. Olemme kaikki ansainneet välillä irtiottoa arjesta, aina ei voi ottaa lentoa kaukaisuuteen, mutta aina voi tulla hemmottelu-matkalle minun luokseni ;). Kävin myös tutustumassa luomukauppaa, jossa myytiin jos jonkin moista luonnonkosmetiikan ihanuutta, joten uutuuksia myös testissä. Seuraavan kerran Saksan matkallani aion mennä ihan ekokosmetologin käsittelyyn, nyt olin liian myöhässä varatessani aikaa marraskuussa, kun ajat menivät helmikuun puolelle, että näin suosittuja luonnonmukaiset hoidot ovat myös Keski-euroopassa.

Huomenna siis uudella innolla töihin ja muistathan, että palvelen ma 4.1. alkaen myös Kuopiossa. Ja hoidot Kuopiossa tammikuussa -10%.

Tervetuloa nauttimaan!

-Marleena

Vadelma

 


 

 

2015

 

Vihdoin se tapahtuu!

 

Vihdoin tämä on julkista. Ajatus uudesta toimipaikasta Kuopioon on ollut suunnitelmissa jo pidemmän aikaa. Syksy toi mukanaan uusia tuuli ja löysimme Ekokampaaja Katrin kanssa toisemme. Tästä syntyi ajatus tarjota ekologisia kauneudenhoitopalveluita yhdessä.

Trallalalallaa.. Ekokosmetologipalvelut laajentuvat nyt myös Kuopioon, Vihreän tähden yhteyteen vuoden alusta. Pääset varaamaan aikoja jo ensi viikolla.

Sydämellisesti tervetuloa!

-Marleena

Marjat

 


Kesää kohti

 

Kevät auringon inspiroimana kaipasin itsekkin jotain uutta ja räväkkää omaan olemukseeni. Ajatukset lyhyistä hiuksista heräsivät jo talvella, mutta rohkeus puuttui. Olen myös pidempään halunnut kokeilla ekologista vaihtoehtoa hiustenvärjäykseen. Kaiken kiireen keskellä sain kuin sainkin varattua itselleni aikaa uuden lookkini toteuttamiseen. Onneksi uskaltauduin muutokseen. Olen erittäin tyytyväinen lyhyisiin hiuksiini ja kasvivärikin näyttää hyvältä.

Eikä tässä vielä kaikki. Löysin ilokseni kuopiolaisen suunnittelijan, joka lanseerasi huhtikuussa aivan ihanan malliston meille kurvikkaille naisille. Excuse My BonBon -mallistosta löytyikin monta ihanaa asustetta tuomaan luksusta arkeen ja juhlaan. Brigitte-mekko on jo palvellut hyvin parissa juhlissa ja asiakastilaisuudessa. Aion pukea sen myös päälleni tämän kesän ensimmäisiin hääjuhliin kahden viikon päästä.

Kesää odotellen!

-Marleena

Marleena

 


 

Ensimmäinen Ekotekoni

 

Ensimmäinen näkyvä ja julkinen Ekotekoni on kannustaa ihmisiä kierrättämään tyhjät kosmetiikkapurkit. Suomalaisen EkoPharman luonnonkosmetiikka on pakattu muovisiin ja lasisiin purkkeihin, ja purkit ovat täysin kierrätettävissä. Omasta puolestani haluan varmistaa, että käytetyt purkit päätyvät kierrätykseen. Palauttamalla tyhjän EkoPharman purkin minulle, annan hyvityksenä 1€/ purkki uusista EkoPharman tuotteista.

Aina on oikea aika tehdä sitä, mikä on oikein. -Martin Luther King Jr-

Eco


 

Virallisesti Ekokosmetologi

Suomen ensimmäiset ekokosmetologit valmistuivat maaliskuun lopussa Kuopiosta. Sain kunnian olla yksi heistä. Koulutus avasi silmäni monella eri tapaa ja antoi minulle paljon uutta tietoa ja taitoa. Perehdyimme koulutuksessa mm. kosmetiikassa käytettäviin aineosiin sekä vaihtoehtoisiin luonnonmukaisiin hoitoihin ja tuotteisiin.  Ekologiset arvot ja ekoeettisyys ovat tulleet minulle tärkeäksi osaksi elämää. Haluan jakaa tätä tietoa ja osaamista työni kautta. Hoidoissa käytän suomalaisen EkoPharman luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita. Minulta löytyy myös ranskalaisen ZAO Make Up sarjan meikkejä. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää luonnoskosmetiikasta, ota yhteyttä, etsitään sinulle puhtaampi ja luonnollisempi tapa hoitaa kehoa ja mieltäsi!

Ekologisuus on pieniä tekoja. Voit aloittaa jo tänään!

-Marleena

Jalkaisin

 


 

Brassisokerointi

Brasilialaisessa bikinirajan karvanpoistossa ihon karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan, tai jättämällä pieni viiva karvoitusta (ns. kiitorata) asiakkaan toiveiden mukaan. Brasilialainen karvanpoisto sisältää karvojenpoiston häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka (hoidon aikana käytetään kertakäyttöisiä stringejä). Tämä toimenpide ei ole kivuton ensimmäisellä kertaa, mutta säännöllisen sokeroinnin myötä ihokarvat heikkenevät ja poisto tuntuu miellyttävämmälle. Sokerointi jättää ihon karvattomaksi ja ihanan pehmeäksi.

Infoa sokeroinnista:

Sokeroitaessa karva irtoaa juuritupestaan ja tästä syystä karvan takaisinkasvu vie kauemmin kuin höylällä ajettaessa.

Karva ei kasva sokeroinnin jälkeen takaisin kutiavana sänkenä vaan ajan kanssa karvankasvu heikkenee.

Sokerointi jättää ihoalueen pehmeäksi ja mukavan tuntuiseksi. Höylätessä tutut näpyt jäävät unholaan.

Keskimääräinen poistoväli on noin 4 – 6 viikkoa.

Brassin tekeminen kestää noin 10-30 minuuttia.

Sokeri

Asiakkaiden kokemuksia brassista

”Ihana tunne hoidon jälkeen”

”Ei kyllä kivuton toimenpide ekalla kerralla, mutta oli kaikki sen arvoista. Toisella kertaa jo paljon mukavampaa”

”Superpuhdas olo viikkoja hoidon jälkeen”

”Kotonakin oltiin erittäin tyytyväisiä lopputulokseen

”Marleena teki ammattitaidollaan tilanteesta luontevan ja helpon. Kiitos!”

 

Tervetuloa kokeilemaan! Tuloksena ihana, naisellinen, puhdas ja karvaton olo!!

 


 

Talvi-ihon hoito

[wide maxwidth=680]Tuntuuko sinustakin, että ihosi on pintakuiva ja kiristävä? Useimmat meistä taistelevat iho-ongelmien kanssa varsinkin näin talvisin.

Näillä hoitorutiineilla saat ihosi hehkumaan, vaikka ulkona paukkuu pakkanen ja kevätauringon säteisiin on vielä useita viikkoja. Nappaa täältä vinkkejä  täydelliseen ihonhoitoon! 

Vinkkejä talvi-ihon hoitoon

Muista puhdistaa ihosi ihotyyppisi ja ihon tarpeiden mukaisilla tuotteilla aamuin illoin. Puhdistus on kaiken A ja O. Aamuisin, yön aikana ihon pintaan nousseet epäpuhtaudet ja kuona-aineet  on tärkeää saada pois, ennen hoitotuotteiden ja meikin levitystä. Iltaisin iholta pitää saada pois päivän aikana kertyneet saasteet, lika ja rasva, meikit ja kemikaalit.  Suosittelen meikkivoiteen käyttöä, se suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, ja toimii suojapanssarina. Illalla meikkivoide ja siihen tarttunut lika pestään hyvin pois. Couperosaihon suojaaminen meikkivoiteella on erityisen tärkeää.

Kasvovesi  viimeistelee puhdistuksen. Hyvässä kasvovedessä on paljon puhdistavia  ja vaikuttavia aineita, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa puhdistuksen yhteydessä. Kasvovesi myös virkistää ja tuo ylellisen tunteen iholle.

Puhdistuksen jälkeen, iho janoaa kosteutusta. Valitse ihotyyppiisi ja ihon tarpeisiin sopiva kosteusvoide, joka ravitsee ja estää ihon kuivumisen. Päivävoide kosteuttaa, hoitaa ja suojaa, yövoide uudistaa ja ravitsee ihoa. Lisänä voidaan käyttää myös seerumeita, tehotippoja ja erilaisia öljyjä, ne sisältävät muita hoitotuotteita enemmän tehoavia aineosia ja erilaisen koostumuksensa ansiosta ne imeytyvät ihoon myös paremmin. Suosittelen kosteuttavien seerumien, tai hoitoöljyjen käyttöä aina näin talvisaikaan,  pakkasten paukkuessa. Älä unohda kasvojen herkkiä ihoalueita silmiä ja huulia. Silmänympärysiho vaatii aina oman erillisen hoitotuotteen. Kasvovoide voi  olla liian tuhtia silmänympärysiholle, se tukkii ja estää kosteuden haihtumisen, ja näin ollen voi aiheuttaa turvotusta.

Talvella ihon kuorinta unohtuu yllättävän usein. Kuorinta on tärkeää, koska se poistaa kuollutta ihosolukkoa ihonpinnalta. Jos ihosolukkoa ei poisteta, eivät hoitotuotteet pääse imeytymään ihoon. Kuoriminen aktivoi myös ihoa uudistumaan. Säännöllisen kuorinnan tuloksena ihosi näyttää heleältä ja hyvinvoivalta.  Talvisin iho näyttää usein harmaalta ja väsyneeltä. Kuorinta ja syväpuhdistus voivat olla ratkaisu myös tähän ongelmaan.

Talvi-ihon hoidossa perushoidot eivät välttämättä enää riitä, vaan ihon kosteustasapainon ylläpitämiseksi tarvitaan järeämpiä toimenpiteitä. Kuivan ja ärtyneen ihon hoidossa suosittelen käyttämään kosteuttavia ja vahvistavia naamioita.  Naamiot sisältävät runsaasti hoitavia aineosia, ne täydentävät ja tehostavat ihosi hyvinvointia. Naamio levitetään kasvoille puhdistuksen jälkeen. Osan naamioista voi jättää yöksi vaikuttamaan ja tehostamaan haluttua tulosta.

Talvella vartalon hoitaminen unohtuu helposti vaatekerraston alle. Vartalon iho kaipaa hoitoa siinä missä kasvotkin. Jos ihosi kiristää tai kutisee, se tarvitsee kosteutusta. Pakkanen ja kuiva sisäilma kuivattavat ihoa, minkä vuoksi talvella iho tarvitsee ravitsevia tuotteita. Vartalo tulee kosteuttaa ja kuoria säännöllisesti. Vartaloon kuorintaan soveltuu hyvin kuorintahanska, ja erityiset vartalosienet antavat iholle ylellisen tunteen.

Muista hyvät elämäntavat:

Syö terveellisesti.  Talven saapuessa tuoreiden, vitamiinirikkaiden kasvisten saaminen ei ole niin helppoa. Vaikka ruokavaliosi tuntuisi olevan kunnossa, kannattaa välillä syödä vitamiinilisiä. Muutaman kerran vuodessa nautitut vitamiinikuurit lisäävät vastustuskykyä ja tekevät ihollesi hyvää. Suosi rasvaista kalaa pari kertaa viikossa ja tarpeen mukaan nauti kalaöljykapseleita, jotta ihosi saa tarpeeksi rasvoja sisäisesti. Hyvien rasvojen lähteinä mm. pähkinät, avokado ja rypsiöljy tekevät kohtuudella käytettynä ihollesi hyvää.

Juo paljon vettä, sisäinen kosteutus on kosteustasapainon ylläpitämiseksi tärkeintä.

Nuku tarpeeksi ja ulkoile muistaen suojata  ihosi auringon UV-säteiltä myös talvisin.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua ihonhoitoon liittyvissä ongelmissa, autan mielelläni! 

Mukavaa alkanutta vuotta 2015!

-Marleena

Marleena - talvikuva

 


Arvonta suoritetaan lauantaina!

Arvon lauantaina 6.12. Kosmetologi Marlenan facebook tykkääjien kesken ripsienpidennykset ja Shellac kestolakkaukset. Tykkää ja jaa kosmetologi Marleenan facebook-sivuja , niin osallistut arvontaan.

 


 

 

Kuivan ihon pelastus!

Nyt kun ilmat alkavat viiletä ja pakkanen paukkua, iho tarvitsee lisäkosteutta. On aika panostaa ihosi hyvinvointiin. Kosteustasapainon ylläpitäminen on talven lähestyessä erittäin tärkeää. Hyvät kotihoitotuotteet ovat kaiken A ja O.

 

Ajankohtaista EkoPharma

Tyrniöljy
Tyrni on tehokas ihon uudistaja, joka ravitsee ja hoitaa ihosoluja. Kasvoöljyä voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoitettuna hoitovoiteeseen. Ei rasvoita ihoa normaaliöljyn tapaan. Tuoksu on taivaallinen ja se tulee puhtaista luonnon raaka-aineista (tyrni, appelsiini).

Kollegeeninaamio
Kollageeni- ja silkkiproteiini kiinteyttävät ihoa ja saavat sen hehkumaan. Täyteläinen karitevoi ja manteliöljy ravitsevat ihoa. Kosteuttavat antavat hyaluronihappo, aloe vera ja betaine. Täyteläistä naamiota voit käyttää normaalin naamion tapaan, tai voit jättää sen yöksi vaikuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Tuote toimii myös ihanteellisena silmänympärysnaamiona. Tuotteet kuuluvat suomalaiseen EkoPharma luomusarjaan. Tuotesarjan raaka-aineina käytetään pääosin kotimaisia luomumarjoja. Kaikki tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa ilman eläinkokeita.

Käyttäjien kokemuksia
”Öljy tuntuu taivaalliselta iholla ja se tuoksu!”
”Ihon kuivuus hävisi jo muutamassa päivässä”
”Käytän öljyä aamuin illoin, ja jopa meikkivoiteen alle”
”Huippua, että naamion voi jättää yöksi kasvoille”
”Ihoani ei enää kiristä ja ärsyttävä pintakuivuus hävisi jo muutaman käyttökerran jälkeen”

Nämä kosteuttavat ja uudistavat luomutuotteet nyt yhteishintaan
VAIN 42 e (normaalihinta 65e) Tarjous voimassa 31.12.2014 asti.

 


 

Oletko jo kokeillut ihmesientä?

Tämä sieni oikeasti kirkastaa kasvojesi ihon, ja vielä hellävaraisesti ja 100% luonnollisesti. Olin itsekin aluksi epäilevä tämän sienen tehokkuudesta ja luvatuista vaikutuksista. Testasimme kuitenkin ystävieni kanssa sientä viikon ajan, ja olimme kaikki täysin myytyjä jo muutaman päivän jälkeen.

 

Ihmesieni Konjac

Mikä ihmesieni siis on?

Sienet on Konjac-kasvin juuresta valmistettuja 100 % luonnollisia kasvojenhoitoihmeitä. Ne eivät sisällä säilöntä-, väri-, eikä muitakaan lisäaineita. Ihonpuhdistuksessa sieni on vertaansa vailla. Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Päivä päivältä iho tuntuu paremmalta, näyttää kirkkaammalta ja kuulaammalta. Meikki levittyy ihon pinnalle tasaisesti ja kauniisti. Pesun jälkeen kostea iho on samettisen sileä ja hyvinvoiva. Se kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiden tehoaineet. Tämän ihmesienen vaikutuksen tunnet jo ensimmäisellä käyttökerralla. Sieni kestää päivittäisessä käytössä jopa kolme kuukautta!

Käyttäjien kokemuksia ihmesienestä

”Kasvojeni  iho tuntuu raikkaalta ja sileältä, myös ihonväri on tasoittunut ja muuttunut heleämmäksi”

”Kolmen viikon käytön jälkeen tapahtui jotain; ihoni oli iltapesun jälkeen niin pehmeän ja normaalin tuntuinen, että unohdin tyystin kosteuttaa sitä!”

”Tähän talouteen sienet tulivat jäädäkseen”

”Tämä oikeasti toimii. En voi enää jatkossa elää ilman Konjac-sientä!”

”Ihoni oli aivan ihanan puhdas ja pehmeä sekä aivan taivaallisen silkkisen tuntuinen”

Jos siis tahdot kokeilla jotain uutta ihonpuhdistuksen saralla, suosittelen lämpimästi kokeilemaan ihmesientä. Ensimmäinen erä on jo loppuunmyyty, mutta uusi erä saapuu jo tällä viikolla. Hanki nyt omasi! Hyvä idea myös ystävälle tai pukinkonttiin. Hinta vain 10,50€

 

 

human hair wigs human hair weave lancel pas cher louboutin pas cher oakley pas cher canada goose pas cher air max pas cher scarpe mbt louboutin pas cher louboutin pas cher Ralph Lauren pas cher ralph lauren pas cher air max pas cher canada goose pas cher air max 90 pas cher louboutin outlet Canada Goose Pas Cher